Mpiftekis Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Οι βερμούδες δεν κάνουν γιατί έτσι και πεις ότι βάζεις την αρμαθιά με τα κλειδιά σπιτιού-δουλειάς μέσα σε συνδυασμό με κανένα ξεχασμένο κέρμα, τότε θα σε ακούσουν οι κατσίκες απ'την Άνω-κάτω Ραχούλα και θα έρθουν να στην πέσουν.Επιπλέον, σε κάθε βήμα θα χτυπάς το μπούτι-γόνατο σου και δεν είναι ότι το καλύτερο. Οπότε, τσάντακι-μπανάνα μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Τα τσάντακια ώμου δε βολεύουν γιατί όταν σκύβεις έχει φύγει στο πάτωμα πριν το καταλάβεις. 5
phanispal Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, οι οποίες έχουν τις ανάλογες συνέπειες (όπως έγινε σαφές και στο παρόν νήμα). 1 1
AristidisZ Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Ρε παιδιά δε μπορείς να έχεις στις τσέπες μεγάλο βάρος, είναι γελοίο το θέαμα Σαν κάτι τύπους που φοράνε κουστούμια (και slim fit κιόλας) και βλέπεις να εξέχουν κινητά, κλειδιά πορτοφόλια και το σακάκι να γέρνει... 3
phanispal Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Βλέπω κάτι τύπους που κυκλοφορούν σαν κλειδοκράτορες, με 282 κλειδιά πάνω τους. Άλλοι (μπορεί και οι ίδιοι) θέλουν και 7 μπαταρίες, 12 υγρά και 2 ηλεκτρονικά τσιγάρα λες και πάνε να κάνουν σκηνάκια. Πού πα' ρε Καραμήτρο.. 2-3 κλειδιά, ένα κινητό κι ένα πορτοφόλι ή ακόμα καλύτερα μια κάρτα αντί μετρητών, ταυτότητα και γεια σας. Πάλι καλά που δεν καπνίζω. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από phanispal 2
mylo Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/16764053/Forecast-K2029-Black.html Αυτό χρησιμοποιώ εγώ
The_Judas Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ για ένα πορτοφόλι και κλειδιά μιλούσα περισσότερο. Αν κουβαλάς 100 πράγματα, ούτε το βαλιτσάκι που αναφέρθηκε είναι αρκετό. Είναι πολύ μικρό και δεν χωράει περισσότερα από μια τσέπη. Μετά πηγαίνεις σε κανονική τσάντα μεγέθους laptop. Εγώ στις διακοπές μόνο παίρνω μαζί μου ένα κλασικό σακίδιο πλάτης. Αλλά βάζω μέσα πολλά πράγματα, πετσέτες, νερά, αντηλιακά, μπισκότα κλπ. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από The_Judas
Redragon7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 20 ώρες πριν, bigoulas είπε Κλειδιά σπιτιού, δουλειάς, μηχανής, αυτοκινήτου, χαρτιά οχημάτων, ταυτότητα κάρτες, δύο μοντάκια, τρεις ατμοποιητες, τρία μπουκαλάκια με υγρά... χειρότερα κι από γυναίκα δηλαδή 😵 Χαχαχα ακριβώς τα ίδια συν δεύτερο κινητό και powerbank ☺ 1
thant Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τσαντάκι μέσης φορεμένο χιαστί forever 💚 και σε όποιον αρέσουμε... Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από thant 3 1
Mpiftekis Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, phanispal είπε Βλέπω κάτι τύπους που κυκλοφορούν σαν κλειδοκράτορες, με 282 κλειδιά πάνω τους. Άλλοι (μπορεί και οι ίδιοι) θέλουν και 7 μπαταρίες, 12 υγρά και 2 ηλεκτρονικά τσιγάρα λες και πάνε να κάνουν σκηνάκια. Πού πα' ρε Καραμήτρο.. 2-3 κλειδιά, ένα κινητό κι ένα πορτοφόλι ή ακόμα καλύτερα μια κάρτα αντί μετρητών, ταυτότητα και γεια σας. Πάλι καλά που δεν καπνίζω. Για τα κλειδιά μόνο έχω μια ένσταση... Αν βάλεις ότι θες 2 κλειδιά για το σπίτι, 4 κλειδιά για την δουλειά και άλλα 2 για το όχημα, μανι-μανι φτάνεις τα 8. Βάλε και κινητό, πορτοφόλι αρκετά μεγάλο για ταυτότητα, ψιλά και χοντρά μαζί με 3-4 κάρτες, ε χρειάζεσαι κάτι αρκετά μεγάλο για να τα βάλεις όλα αυτά μέσα.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Στις 21/4/2019 στις 10:32 ΜΜ, georgeγ είπε και εγω το ιδιο αλλα για καποιο λογο που δεν καταλαβαινω στις γυναικες δεν αρεσει λεει το τσαντακι μπανανα ειναι μπαναλ και κατι τετοια κουλα μου ελεγε καποια και δεν με αφηνε να τα φοραω μαζι της ζζζμπουτσα μας τι λενε οι γυναικες.. μην ακους τιποτα... φορα μπανονιτο κανονικα.
agiannalo Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.joybuy.com/search?keywords=Victoriatourist&arriveCountry=2456&filterTypes=expand&bucket=2#none Εχω πάρει 2 μέχρι τώρα από εδω. Κορυφαία ποιότητα στην χαμηλότερη τιμή. Συνιστω και το σαιτ ανεπιφύλαχτα. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από agiannalo
telis Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/11524555/CAT-Millennial-Classic-Ronald-80002-Black.html Στον ώμο ή χιαστή
xgol Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 1. Σανδαλι με καλτσα. 2. Ασπρες γυναικειες μποτες. 3. Μαϊμού ρουχα. 4. Σηκωμένος γιακας. 5. Τσαντάκι μπανάνα. 6. Κοντό παντελόνι σε άντρα. Κατά φθίνουσα σειρά κακογουστιάς.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα