christopher0016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Τσαντάκι ώμου μόνο. πραγματικά πολύ βολικό απλό και χρήσιμο, χωράει 5 βασικά πράγματα που θέλει να πάρει κάποιος μαζί τού. Αισθητικά είναι μια χαρά. 2
Razgriz Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μια τσέπη πορτοφόλι, μια κινητό, μια κλειδιά. Ας μου εξηγήσει κάποιος τι θέλει τόσο παραπάνω χώρο..
bigoulas Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, Razgriz είπε Μια τσέπη πορτοφόλι, μια κινητό, μια κλειδιά. Ας μου εξηγήσει κάποιος τι θέλει τόσο παραπάνω χώρο.. Κλειδιά σπιτιού, δουλειάς, μηχανής, αυτοκινήτου, χαρτιά οχημάτων, ταυτότητα κάρτες, δύο μοντάκια, τρεις ατμοποιητες, τρία μπουκαλάκια με υγρά... χειρότερα κι από γυναίκα δηλαδή 😵 1
stefanos_th Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 21 ώρες πριν, poulinos είπε προσωπικα εχω αυτο εδω και αρκετα χρονια.χωραει πολλα και εχει τσεπακια απειρα για διαφορα.απο εκει και περα λιγο να σε νοιαζει η αποψη των αλλων .οπως λενε οτι και να κανεις καποιος θα βγει κλασσικα να πει κατι το ασχημο. αν ενα ατομο κρινει το αλλο ατομο απο το τετοια πραγματα....Δεν θελω να γινω πιο κακος γιατι θα φυγω με ban.ηδη στο παρον θεμα απο τις 100 απαντησεις οι 10 ειναι να προτεινουν κατι και οι αλλες 90 απλα για σχολιασμο. καποτε ειχα και τσαντακια μεσης αλλα για πολλλους λογους πηγα σε shoulder bag μα εισαι mod. ποιος θα σου ριξει ban ?
zio10 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Razgriz είπε Μια τσέπη πορτοφόλι, μια κινητό, μια κλειδιά. Ας μου εξηγήσει κάποιος τι θέλει τόσο παραπάνω χώρο.. Αν είναι χειμώνας και φοράς μπουφάν οκ, το καλοκαίρι εγώ δεν μπορώ να βολευτώ χωρίς τσαντάκι και δεν καπνίζω κιόλας.
The_Judas Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γι' αυτό το λόγο πάντα προτιμώ μπουφάν με πολλές τσέπες το χειμώνα... και βερμούδες με πλαινές τσέπες το καλοκαίρι! Για να μην χρειάζεται να κουβαλάω τσάντες. Τα μικρά βαλιτσάκια που προτάθηκαν είναι η πιο στυλάτη λύση. Διαφορετικά πηγαίνεις σε τσάντες μεγέθους laptop που δεν είναι τόσο πρακτικές για κάθε μέρα. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από The_Judas
zio10 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Ε δεν μπορείς να φοράς όλη την ώρα βερμούδες με πολλές τσέπες όμως!
ExTaCy1337 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, Razgriz είπε Μια τσέπη πορτοφόλι, μια κινητό, μια κλειδιά. Ας μου εξηγήσει κάποιος τι θέλει τόσο παραπάνω χώρο.. καπνοθηκη με καπνο χαρτακια φιλτρακια σαν μπουρι σομπας, κινητο που προεξεχει απο την τσεπη 6.2". Ηλεκτρονικο τσιγαρο, υγρο για το ηλεκτρονικο. Ασε φιλε οταν βγαινω με την δικια μου τα φορτωνω στην τσαντα της. Αλλιως τσαντακι μεσης, κυκλοφοραω και με μηχανη, δεν παλευεται αλλιως ουτε να περπατησω δεν μπορω με τοσα πραγματα στις τσεπες, ασε που αμα κανω πως σκυβω ολο και κατι θα λυγισω. 1
stefanos_th Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Στις 21/4/2019 στις 5:38 ΜΜ, slk200gr είπε Επειδή κατά καιρούς έχω ζητήσει την άποψή σας για διάφορα προϊόντα που δεν τα γνωρίζω πολύ καλά και μου δώσατε πάρα πολύ καλές ιδέες θα ήθελα να μου πείτε ένα τσαντάκι-μπανάνα το οποίο να χωράει τσιγάρα κλειδιά κινητό, να μην είναι πολύ μεγάλο και να είναι για καθημερινή χρήση το κόστος δεν με ενδιαφέρει απλά θέλω να έχει μία αίσθηση σπορ κυριλέ ελα τωρα, πες την αληθεια. Δεν περιμενες σοβαρη απαντηση.
christopher0016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 48 λεπτά πριν, zio10 είπε Ε δεν μπορείς να φοράς όλη την ώρα βερμούδες με πολλές τσέπες όμως! Εκτός και εάν είσαι σταρ της χιπ χοπ σκηνής 😋 εντάξει το χειμώνα όπως λέτε με ένα μπουφάν βολευεσαι. Το καλοκαίρι είναι απαραίτητο το τσαντάκι ειδικά άμα κάνεις καπνό κουβαλάς φιλτρακια χαρτάκια , χαρτομάντιλα κλειδιά πορτοφόλι κινητό
NickTG Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 1 hour ago, zio10 said: Ε δεν μπορείς να φοράς όλη την ώρα βερμούδες με πολλές τσέπες όμως! Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε μια ώρα που να μην μπορείς. Εκτός από τη δουλειά όπου φοράς παντελόνι με πολλές τσέπες!
zio10 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, NickTG είπε Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε μια ώρα που να μην μπορείς. Εκτός από τη δουλειά όπου φοράς παντελόνι με πολλές τσέπες! Εντάξει είναι και το στυλ του καθενός. Φοράω κι εγώ αλλά όχι συνέχεια. Ακόμα κι όταν φοράω όμως πιο πολύ με βολεύει το τσαντάκι παρά οι γεμάτες τσέπες!
NickTG Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 2 minutes ago, zio10 said: Εντάξει είναι και το στυλ του καθενός. Φοράω κι εγώ αλλά όχι συνέχεια. Ακόμα κι όταν φοράω όμως πιο πολύ με βολεύει το τσαντάκι παρά οι γεμάτες τσέπες! Η αλήθεια είναι πως παρόλο που το καλοκαίρι είμαι μόνιμα με βερμούδα από κάποιο αριθμό αντικειμένων και πάνω ακόμα και να χωράνε στις τσέπες θα προτιμήσω και εγώ να πάρω ένα τσαντάκι. Για αυτό έχω διάφορα σχέδια, είδη και μεγέθη για κάθε γούστο και περίσταση! 1
NickTG Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 27 minutes ago, zio10 said: Βάλε κανένα να παίρνει ιδέες ο ts! Θα έλεγα πως έχουν αναφερθεί ήδη όλα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα στυλ, τι υλικό προτιμάει, πόσα πράγματα θέλει να έχει μαζί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα