johnnieinlab Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, phanispal είπε Εσύ τώρα νομίζεις ότι δε σε κρίνουν ή ότι θεωρούν ότι σου πάει; Θεωρείς ότι αν έχεις "το πακέτο" τους νοιάζει αν έχεις τσαντάκι μέσης ή όχι; Εξάλλου αν κάποια κρίνει από το αν φοράμε τσαντάκι ή όχι, της αξίζει να ψάχνει τον ατσαντομέσωτο-ξεμπανανιασμένο μέχρι να μείνει στο ράφι!
armagedwnn Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, johnnieinlab είπε Θεωρείς ότι αν έχεις "το πακέτο" τους νοιάζει αν έχεις τσαντάκι μέσης ή όχι; Εξάλλου αν κάποια κρίνει από το αν φοράμε τσαντάκι ή όχι, της αξίζει να ψάχνει τον ατσαντομέσωτο-ξεμπανανιασμένο μέχρι να μείνει στο ράφι! Αρχικά είμαι με αυτούς που αν τους εξυπηρετεί, εννοείτε και να το πάρουν. Αλλά θεωρώ και εγώ ότι είναι κακόγουστο, όπως εσύ αν δεις κάτι αντίστοιχο στις γυναίκες. Π.χ. για εμένα είναι όταν βλέπω αθλητικό με καλσόν και φούστα ή κάποιο από αυτά τα παπούτσια: 4
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 προσωπικα εχω αυτο εδω και αρκετα χρονια.χωραει πολλα και εχει τσεπακια απειρα για διαφορα.απο εκει και περα λιγο να σε νοιαζει η αποψη των αλλων .οπως λενε οτι και να κανεις καποιος θα βγει κλασσικα να πει κατι το ασχημο. αν ενα ατομο κρινει το αλλο ατομο απο το τετοια πραγματα....Δεν θελω να γινω πιο κακος γιατι θα φυγω με ban.ηδη στο παρον θεμα απο τις 100 απαντησεις οι 10 ειναι να προτεινουν κατι και οι αλλες 90 απλα για σχολιασμο. καποτε ειχα και τσαντακια μεσης αλλα για πολλλους λογους πηγα σε shoulder bag 1
xgol Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 ...αλλά είναι όντως πολύ κακές οι μπανάνες. Ψαχναμε δωρο για καθηγητή Ιατρικής που αγαπα να φορά τετοιες μπανάνες αλλά δε μπορεσα να κανω το απονενοημενο (που για την περιπτωση του θα ηταν μαλλον και αυτο που θα ηθελε για δωρο) και του πηραμε ενα πορτοφόλι Guy Laroche.
SakafliaC Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Εντάξει μάγκες προφανώς και είναι υποκειμενικό το ωραίο καμιά φορά και προφανώς παίζει ρόλο και η άνεση στην καθημερινότητα, αλλά κάποιοι έχετε τσακωθεί με το γούστο σοβαρά..
ge-lyk Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Στις 22/4/2019 στις 7:44 ΠΜ, slk200gr είπε μετα την κριτικη των κοριτσιων αποφασισα να βγαινω με σακουλα του Litl ,τουλαχιστον θα πινω καφεδακι στην αριστοτελους και δεν θα κατηγορουν την αισθητικη μου (θα λενε κιολας τι νοικοκυρης ειναι αυτο το παιδι που παει για ψονια) ...εαν το δίλημμα είναι "τσαντάκι μέσης ή σακούλα lidl", δύσκολα τα πράγματα
margaritagr Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 12 ώρες πριν, armagedwnn είπε Αρχικά είμαι με αυτούς που αν τους εξυπηρετεί, εννοείτε και να το πάρουν. Αλλά θεωρώ και εγώ ότι είναι κακόγουστο, όπως εσύ αν δεις κάτι αντίστοιχο στις γυναίκες. Π.χ. για εμένα είναι όταν βλέπω αθλητικό με καλσόν και φούστα ή κάποιο από αυτά τα παπούτσια: Καλά τα τελευταίο ήταν τρελή μόδα πέρυσι, οοοολες φόραγαν. Αίσχος. Όσο για το τσαντάκι, είναι μέρος της εξωτερικής εμφάνισης και το οτιδήποτε στην εμφάνιση μπορεί να φάνε ντεκ****λέ στον άλλον. Ας πούμε κάποιες κοπέλες δε μπορούν με τίποτα τις toms σε άντρες. Εγώ δε θα άντεχα για κανένα λόγο να φοραει ο άλλος πεδιλάκι. Σαν αυτά που φοράνε οι τουρίστες, καλοκαίρι. Άκρως ξενερωτικο. Δε πα να ήταν ο Μπραντ Πιτ στη φάτσα. @slk200gr πήρες τελικά ; 😛 1
slk200gr Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, margaritagr είπε @slk200gr πήρες τελικά ; 😛 οχι αφου με απογοητευσατε ,αν ειναι να ειμαι σαν καραβλαχος καλυτερα να τα κραταω στα χερια για ενα design ζουμε Υ.Γ. Επισης θα πεταξω το βραδυ τα toms μου και ας ειναι replay
johnnieinlab Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 12 ώρες πριν, armagedwnn είπε μου τη δίνουν φοβερά αυτά τα παπούτσια, αλλά μου έχουν αρέσει παρα πολύ κάποιες που τα φόραγαν!
bigoulas Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Το τσαντάκι μέσης ή μηρού είναι must για όποιον κυκλοφορεί με μηχανή.&- !!! 1
armagedwnn Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, johnnieinlab είπε μου τη δίνουν φοβερά αυτά τα παπούτσια, αλλά μου έχουν αρέσει παρα πολύ κάποιες που τα φόραγαν! Υπάρχει όμως και μια διαφορά, οι γυναίκες (στην πληοψηφία) το κάνουν για την μόδα που θα περάσει. Ενώ εμείς αν κάτι μας βολεύει θα το υιοθετήσουμε για χρόνια. 1
Speculoos Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 To ότι φτάσαμε να βάζουμε στο ίδιο στυλιστικό επίπεδο τις μπαλαρίνες με τα τσαντάκια-μπανάνα... 1
talibanakos Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Στις 21/4/2019 στις 8:01 ΜΜ, Addicted_21 είπε Αν είσαι πάνω από 20 και δεν πας γήπεδο, είναι ποινικό αδίκημα το τσαντάκι-μπανάνα Ειναι ομως καλη μεθοδος αντισυλληψης..
gmts Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 ΜΙας και είπατε για μπανάνες. https://www.youtube.com/watch?v=Yab5adXW8_Q
talibanakos Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, gmts είπε ΜΙας και είπατε για μπανάνες. https://www.youtube.com/watch?v=Yab5adXW8_Q Εμενα μου αρεσει μονο ο "δγακος" απο τον τυπο. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από talibanakos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα