Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειλικρινα, διαβαζοντας ολες τις απαντησεις εδω, για μια φορα στην ζωη μου λεω «παλι καλα που ειμαι γυναικα». Οι επιλογες μου ειναι απειρες.

Δημοσ.
24 minutes ago, stapd_21 said:

Απάντηση από τις γυναίκες τελικά δεν πήραμε. Αν όχι μπανάνα μέσης ή τσαντάκι, τι προτείνουν τελικά;

Πήρατε, πολλές απαντήσεις. Δες τις προηγούμενες σελίδες.
Τα τσαντάκια 'μπανάνα' ή τ'αγαπάς ή τα μισείς όπως φαίνεται :P

Κάτι τέτοιο σαν εναλλακτική μου φαίνεται πολύ πιο όμορφο:

tsantaki-omoy-eastpak-the-one-mayro-k045

[αλλά γούστα είναι αυτά...]

• Like 4
Δημοσ.

Για μένα το τσαντάκι ώμου είναι καλύτερη λύση και από το τσαντάκι μέσης και από το σακίδιο πλάτης. Ειδικά το σακίδιο πλάτης είναι υπερβολή για κινητό, κλειδιά και τέτοια μικροπράγματα.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, evabb είπε

ειλικρινα, διαβαζοντας ολες τις απαντησεις εδω, για μια φορα στην ζωη μου λεω «παλι καλα που ειμαι γυναικα». Οι επιλογες μου ειναι απειρες.

Γιατί εσύ τι τσαντάκι θα φοραγες α;

Δημοσ.
20 minutes ago, phanispal said:

Ρε παιδιά κι αυτό για σερνικό δεν κάνει.

Ε τα ΠΟΛΥ σερνικά, ας γδάρουν μόνοι το δέρμα κανενός αρνιού και ας φτιάξουν το δικό τους γιουνίκ, ρουστίκ, βαρβατίκ τσαντάκι :P

• Like 2
Δημοσ.

Πέρα απ' την πλάκα τώρα, εγώ εκτός από σακίδιο πλάτης δε θα έβαζα ποτέ τίποτα πάνω μου.

Το χειμώνα ό,τι χωράνε οι τσέπες του φούτερ ή του δερμάτινου jacket και της φόρμας (σε τζην δεν μπαίνει σχεδόν τίποτα), και το καλοκαίρι με εξυπηρετούν οι βερμούδες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, phanispal είπε

Πέρα απ' την πλάκα τώρα, εγώ εκτός από σακίδιο πλάτης δε θα έβαζα ποτέ τίποτα πάνω μου.

Τα πλάτης έχουν εν γένει θεματάκια ασφαλείας, ενώ τα "χιαστί" τα βάζεις και μπροστά σου αν είσαι σε πολυσύχναστο μέρος... 

• Like 6
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Τα πλάτης έχουν εν γένει θεματάκια ασφαλείας, ενώ τα "χιαστί" τα βάζεις και μπροστά σου αν είσαι σε πολυσύχναστο μέρος... 

Εγώ σε φάση πχ Ερμού κρεμάω το backpack απο τον ένα χέρι και το φέρνω ελαφρώς μπροστά

Γενικα τα backpacks ειναι τρομερά βολικά και υπάρχουν σε πληθώρα τύπων, μεγεθων, υλικών κλπ 

• Like 1
Δημοσ.

backpack λοιπον για να μη μοιαζω σαν πωλητης λουκουμαδων ,να βαζω τα κλειδια ,τσιγαρα,αναπτηρα,ταυτοτητα,πιστωτικες 😁

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά τι τσαντάκια μέσης , ώμου κλτ..... Αν έχεις κάποια πράγματα παραπάνω πας σε πλάτης απευθείας αλλιώς τσέπες ....

Εγώ που απεχθάνομαι να κουδουνίζουν οι τσέπες μου , μόνο τσάντα πλάτης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...