evabb Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 ειλικρινα, διαβαζοντας ολες τις απαντησεις εδω, για μια φορα στην ζωη μου λεω «παλι καλα που ειμαι γυναικα». Οι επιλογες μου ειναι απειρες.
stapd_21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Απάντηση από τις γυναίκες τελικά δεν πήραμε. Αν όχι μπανάνα μέσης ή τσαντάκι, τι προτείνουν τελικά;
*nenya* Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 24 minutes ago, stapd_21 said: Απάντηση από τις γυναίκες τελικά δεν πήραμε. Αν όχι μπανάνα μέσης ή τσαντάκι, τι προτείνουν τελικά; Πήρατε, πολλές απαντήσεις. Δες τις προηγούμενες σελίδες. Τα τσαντάκια 'μπανάνα' ή τ'αγαπάς ή τα μισείς όπως φαίνεται Κάτι τέτοιο σαν εναλλακτική μου φαίνεται πολύ πιο όμορφο: [αλλά γούστα είναι αυτά...] 4
SakafliaC Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μ αυτό πουλάς κολώνιες στην Ερμού έξω απ τα Ζara.. 1
zio10 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Για μένα το τσαντάκι ώμου είναι καλύτερη λύση και από το τσαντάκι μέσης και από το σακίδιο πλάτης. Ειδικά το σακίδιο πλάτης είναι υπερβολή για κινητό, κλειδιά και τέτοια μικροπράγματα. 3
vrwmiaris Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, evabb είπε ειλικρινα, διαβαζοντας ολες τις απαντησεις εδω, για μια φορα στην ζωη μου λεω «παλι καλα που ειμαι γυναικα». Οι επιλογες μου ειναι απειρες. Γιατί εσύ τι τσαντάκι θα φοραγες α;
*nenya* Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 20 minutes ago, phanispal said: Ρε παιδιά κι αυτό για σερνικό δεν κάνει. Ε τα ΠΟΛΥ σερνικά, ας γδάρουν μόνοι το δέρμα κανενός αρνιού και ας φτιάξουν το δικό τους γιουνίκ, ρουστίκ, βαρβατίκ τσαντάκι 2
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Πέρα απ' την πλάκα τώρα, εγώ εκτός από σακίδιο πλάτης δε θα έβαζα ποτέ τίποτα πάνω μου. Το χειμώνα ό,τι χωράνε οι τσέπες του φούτερ ή του δερμάτινου jacket και της φόρμας (σε τζην δεν μπαίνει σχεδόν τίποτα), και το καλοκαίρι με εξυπηρετούν οι βερμούδες.
AristidisZ Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Πέρα απ' την πλάκα τώρα, εγώ εκτός από σακίδιο πλάτης δε θα έβαζα ποτέ τίποτα πάνω μου. Τα πλάτης έχουν εν γένει θεματάκια ασφαλείας, ενώ τα "χιαστί" τα βάζεις και μπροστά σου αν είσαι σε πολυσύχναστο μέρος... 6
margaritagr Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Τα πλάτης έχουν εν γένει θεματάκια ασφαλείας, ενώ τα "χιαστί" τα βάζεις και μπροστά σου αν είσαι σε πολυσύχναστο μέρος... Εγώ σε φάση πχ Ερμού κρεμάω το backpack απο τον ένα χέρι και το φέρνω ελαφρώς μπροστά Γενικα τα backpacks ειναι τρομερά βολικά και υπάρχουν σε πληθώρα τύπων, μεγεθων, υλικών κλπ 1
slk200gr Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 backpack λοιπον για να μη μοιαζω σαν πωλητης λουκουμαδων ,να βαζω τα κλειδια ,τσιγαρα,αναπτηρα,ταυτοτητα,πιστωτικες 😁 1
AonDuine Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Ρε παιδιά τι τσαντάκια μέσης , ώμου κλτ..... Αν έχεις κάποια πράγματα παραπάνω πας σε πλάτης απευθείας αλλιώς τσέπες .... Εγώ που απεχθάνομαι να κουδουνίζουν οι τσέπες μου , μόνο τσάντα πλάτης.
zio10 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Εγώ πλάτης δεν θα έπαιρνα ποτέ για τέτοια δουλειά, αλλά γούστα είναι αυτά. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 https://www.tacticalshop.gr/τσαντακια-θηκεσ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα