Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mylo είπε

Ως προς την αισθητική του θέματος μίλησαν τα κορίτσια 

μετα   την κριτικη των κοριτσιων αποφασισα να βγαινω με σακουλα του Litl ,τουλαχιστον θα πινω καφεδακι στην αριστοτελους και δεν θα κατηγορουν την αισθητικη μου (θα λενε κιολας τι νοικοκυρης ειναι αυτο το παιδι που παει για ψονια)

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ αδερφέ θα σου πω την αμαρτία μου. Έχω εκείνο το κλασικό της δεκαετίας του ´80, που εμείς τα παππούδια πλέον, το λέγαμε samsonite, αλλά είναι Kipling. Είναι χειρός. Έχει στο πλάι και έναν ιμάντα να το περνάς στον καρπό και το κρατάς στο χέρι. Ρε δε πα να με πούνε αδερφή και ότι είναι πούστικο, μπανάλ κλπ. Εμένα με βολεύει. Αυτά του ωμού ειδικά όταν τα φοράνε και σταυρωτά μερικοί μου φαίνονται τελείως φλούφλικα. 

https://www.ebay.com/itm/KIPLING-Creativity-L-Medium-Pouch-Purse-BLZIN-Black-AC8054-New-NWT/112322544751?epid=2255314634&hash=item1a26f2046f:g:Vt8AAOSw1Wtal-wg

Επεξ/σία από Makis38
  • Like 2
Δημοσ.

Εγώ έχω πάρει ένα από ali με εξι🏆 φερμουάρ.Τα σουτάρω όλα μέσα και καθάρισα ειδικά τώρα που παραμονεύει το καλοκαίρι.Ειδαλλως βερμούδα με πολλές τσέπες και αρχίζεις και φουλαρεις.

Εδώ εισαι.Πρακτικό και σε καλή τιμή και στυλ που θες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, CallMeRp είπε

Εγώ έχω πάρει ένα από ali με εξι🏆 φερμουάρ.Τα σουτάρω όλα μέσα και καθάρισα ειδικά τώρα που παραμονεύει το καλοκαίρι.Ειδαλλως βερμούδα με πολλές τσέπες και αρχίζεις και φουλαρεις.

Εδώ εισαι.Πρακτικό και σε καλή τιμή και στυλ που θες.

Απόκρυψη περιεχομένων

Πιστεύω θα τον κοροιδεύουν οι συμμαθητές του μ αυτό..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Al3xandra είπε

Αν φοράς τσαντάκι τα προφυλακτικά θα πιάνουν τσάμπα χώρο!  😂

Εντάξει κλαίω με την απάντηση! 😂

Δημοσ.

Βερμούδα και μάλιστα εκείνες με τις τσέπες στο κάτω μέρος, όχι οι άλλες οι φλώρικες που είναι και πάνω απ' το γόνατο :Ρ

Τι τσαντάκια και κουραφέξαλα..

• Like 3
Δημοσ.

Γιατί όχι τσάντα πλάτης (backpack).

Υπάρχει και τόσο μεγάλη ποικιλία που είναι για όλα τα γούστα και ηλικίες. Επίσης έχει χώρο για περισσότερα πράγματα, που βολεύει αρκετά στην καθημερινότητα.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, mary είπε

Είναι άθλια τα τσαντάκια μέσης.Και τρε ντεκαβλε. Μ'αρεσει που πήγαν να το επαναφέρουν στην γυναικεία μόδα αλλά μετά από 2-3 φορές δεν το ξανάδα.

Άξιοι της μοιρας σας όσοι τα κρατάτε.

Κάτι τέτοιο είναι πολύ πιο ωραίο

61u-FaoDaNL._SL1000_.jpg

Τα συγκεκριμενα μονο εμενα μου θυμιζουν τους τυπαδες στην Ερμου/Μοναστηρακι που σου πιανουν την παρλα και ξαφνικα βγαζουν κανα ρολογακι, καμια κολωνια μεσα απο αυτα ? 😂

Δημοσ.
12 ώρες πριν, stormrain είπε

Γενικά τα προτείνεις σαν ποιότητα ; 

Οι τιμές τους για δέρμα είναι ΟΚ, καιρό κοίταγα να πάρω ένα τσαντάκι πιο κυριλέ για το γραφείο, αλλά δε πολύ σκαμπάζω από το είδος για να καταλάβω αν είναι καλά 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Γενικά τα προτείνεις σαν ποιότητα ; 

Οι τιμές τους για δέρμα είναι ΟΚ, καιρό κοίταγα να πάρω ένα τσαντάκι πιο κυριλέ για το γραφείο, αλλά δε πολύ σκαμπάζω από το είδος για να καταλάβω αν είναι καλά 

Ναι, ειδικα οι Chesterfield εχουν φοβερο δέρμα το οποιο μαλιστα δεν γρατζουνιζεται ευκολα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stormrain είπε

Ναι, ειδικα οι Chesterfield εχουν φοβερο δέρμα το οποιο μαλιστα δεν γρατζουνιζεται ευκολα.

Ευχαριστώ για το feedback, νομίζω και οι τιμές για δέρμα είναι καλές 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...