evabb Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, Al3xandra είπε Αν φοράς τσαντάκι τα προφυλακτικά θα πιάνουν τσάμπα χώρο! 😂 τι να τα κανεις τα προφυλακτικα οταν φορας τσαντακι μπανανα, εχεις ηδη το νουμερο ενα γυναικοαπωθητικο. 9 λεπτά πριν, georgeγ είπε και εγω το ιδιο αλλα για καποιο λογο που δεν καταλαβαινω στις γυναικες δεν αρεσει λεει το τσαντακι μπανανα ειναι μπαναλ και κατι τετοια κουλα μου ελεγε καποια και δεν με αφηνε να τα φοραω μαζι της ε ακου την την γυναικα που σου λεει. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Παντως εμπορικα σας λεω πως εχουν το κοινο τους Αν και οι περισσοτεροι τα βαζουν στον ωμο δεν τα εχουν στη μεση τους. Καποια δερματινα ομως δειχνουν πολυ ωραια, τα υφασματινα της πλακας η αληθεια ειναι πως δειχνουν λιγο περασμενης δεκαετιας. 2
Addicted_21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 31 λεπτά πριν, Al3xandra είπε Αν φοράς τσαντάκι τα προφυλακτικά θα πιάνουν τσάμπα χώρο! 😂 Έπος. 3
AristidisZ Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 26 λεπτά πριν, stormrain είπε περασμενης δεκαετιας Είμαστε στο 2019, περασμένης δεκαετίας ήταν το 99 😛 1
czarjuly Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 59 λεπτά πριν, slk200gr είπε Κάπου πρέπει να βάζω το καλοκαίρι τα τσιγάρα κλειδιά ταυτότητες πιστωτικές κάρτες προφυλακτικά 😂😂😂😂😂 Εγώ το έχω λύσει φορώντας γιλέκο πολλές τσέπες για τα πάντα
margaritagr Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, mary είπε Είναι άθλια τα τσαντάκια μέσης.Και τρε ντεκαβλε. Μ'αρεσει που πήγαν να το επαναφέρουν στην γυναικεία μόδα αλλά μετά από 2-3 φορές δεν το ξανάδα. Άξιοι της μοιρας σας όσοι τα κρατάτε. Κάτι τέτοιο είναι πολύ πιο ωραίο Άθλιο ειναι και αυτο. γενικα άντρας και τσαντάκι ΔΕΝ πάνε μαζί, τα χούμε ξαναπεί 😛 1 3 1
georgeγ Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, margaritagr είπε Άθλιο ειναι και αυτο. γενικα άντρας και τσαντάκι ΔΕΝ πάνε μαζί, τα χούμε ξαναπεί 😛 και που να βαζουμε κλειδια πορτοφολι κινητο
AristidisZ Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, georgeγ είπε και που να βαζουμε κλειδια πορτοφολι κινητο Στη τσάντα της γυναίκας 1 2
slk200gr Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, mary είπε Είναι άθλια τα τσαντάκια μέσης.Και τρε ντεκαβλε. Μ'αρεσει που πήγαν να το επαναφέρουν στην γυναικεία μόδα αλλά μετά από 2-3 φορές δεν το ξανάδα. Άξιοι της μοιρας σας όσοι τα κρατάτε. Κάτι τέτοιο είναι πολύ πιο ωραίο Περίπου τέτοια έχω τώρα αλλά είπα να αλλάξω 15 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Στη τσάντα της γυναίκας Συμφωνώ για τα κλειδιά τα τσιγάρα το κινητό αλλά το άλλο? 😫😫😫😫😫😫
xrist0s4 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Τσαντάκι ποδιού είναι πιο ωραίο σε άνδρες κατά τη γνώμη μου.Ριξε μια ματια
margaritagr Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε Τσαντάκι ποδιού είναι πιο ωραίο σε άνδρες κατά τη γνώμη μου.Ριξε μια ματια Αν είσαι ασφαλιτης ή χ.α, ίσως! 😛 2
txcellas Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, margaritagr είπε Αν είσαι ασφαλιτης ή χ.α, ίσως! 😛 Η μηχανοβιος 2
Philippe Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλύτερα messenger bag σαν αυτό που είχες περίπου. Εγώ έχω αυτό από Ali επειδή έχει πολλές ξεχωριστές θήκες, αλλά στο 6μηνο έχουν αρχίσει οι ραφές να ανοίγουν. Στην επόμενη θα πάω σε κάτι δερμάτινο, πιο ακριβό και πιο μικρό όπως αυτό, γιατί μου βγήκε λίγο μεγάλο. https://www.etsy.com/search?q=mens bag Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από Philippe 1
johnykim Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Αν μένεις Αθήνα topic starter , στο Μοναστηράκι θα βρεις αρκετά για να τα δεις από κοντά και να επιλέξεις. Προσωπικά αποφεύγω να κουβαλάω τσαντάκια, αλλά το καλοκαίρι που δεν φοράω κάποιο μπουφάν, είναι υπερβολικά πολύ πρακτικά! Η κοπέλα μου γκρινιάζει τις περισσότερες φορές, αλλά είναι πολύ βολικό.Τα τσαντάκια τύπου "ταχυδρόμος", με εμποδίζουν στο περπάτημα.
mylo Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Τσέκαρε σε μάρκα caterpilar. Το είχα 6 χρόνια και δεν ξεφτυσε κλωστή. Απίστευτη ποιότητα! Ως προς την αισθητική του θέματος μίλησαν τα κορίτσια Υγ: δε συμφωνώ μαζί τους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα