Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή κατά καιρούς έχω ζητήσει την άποψή σας για διάφορα προϊόντα που δεν τα γνωρίζω πολύ καλά και μου δώσατε πάρα πολύ καλές ιδέες θα ήθελα να μου πείτε ένα τσαντάκι-μπανάνα το οποίο να χωράει τσιγάρα κλειδιά κινητό, να μην είναι πολύ μεγάλο και να είναι για καθημερινή χρήση το κόστος δεν με ενδιαφέρει απλά θέλω να έχει μία αίσθηση σπορ κυριλέ

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Γείτονα επειδης είσαι λαρτς, πάνε πάρε ένα Supreme α.

Για ποια μιλάς?

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Addicted_21 είπε

Αν είσαι πάνω από 20 και δεν πας γήπεδο, είναι ποινικό αδίκημα το τσαντάκι-μπανάνα 

Νομιζα οτι θα γινομουν η κακια της παρεας αν το εγραφα αυτο αλλα βλεπω οτι ενστερνιζονται κι αλλοι αυτη την αποψη.

• Like 14
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Al3xandra είπε

Αν δεν πουλάς λουκουμαδες σε παραλίες τις Χαλκιδικής δεν υπάρχει λόγος να το φοράς. - 

Κάπου πρέπει να βάζω το καλοκαίρι τα τσιγάρα κλειδιά ταυτότητες πιστωτικές κάρτες προφυλακτικά 😂😂😂😂😂

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Κάπου πρέπει να βάζω το καλοκαίρι τα τσιγάρα κλειδιά ταυτότητες πιστωτικές κάρτες προφυλακτικά 😂😂😂😂😂

Αν φοράς τσαντάκι τα προφυλακτικά θα πιάνουν τσάμπα χώρο!  😂

• Like 9
  • Thanks 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, slk200gr είπε

και εγω το ιδιο αλλα για καποιο λογο που δεν καταλαβαινω :D στις γυναικες δεν αρεσει λεει το τσαντακι μπανανα ειναι μπαναλ και κατι τετοια κουλα μου ελεγε καποια :fear: και δεν με αφηνε να τα φοραω μαζι της

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι άθλια τα τσαντάκια μέσης.Και τρε ντεκαβλε. Μ'αρεσει που πήγαν να το επαναφέρουν στην γυναικεία μόδα αλλά μετά από 2-3 φορές δεν το ξανάδα.

Άξιοι της μοιρας σας όσοι τα κρατάτε.

Κάτι τέτοιο είναι πολύ πιο ωραίο

61u-FaoDaNL._SL1000_.jpg

Επεξ/σία από mary
  • Like 15
  • Thanks 2
  • Confused 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...