w95chris Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω ένα θέμα με την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών η οποία δε φαίνεται να δουλεύει. Κανονικά έχω δύο κάρτες γραφικών. Μια της Intel (τον 6100 έχω) και η άλλη η R7 360. Η κάρτα γραφικών της AMD όμως δε δουλεύει με την καμία. Έχει και DVI σύνδεση και HDMI αλλά καμία από τις δύο δε δίνει ρεύμα στην οθόνη μου (απλά το LED της οθόνης αναβοσβήνει κ παραμένει μαύρη). Την οθόνη την έχω συνδέσει στη μητρική που έχει τα Intel γραφικά και παίζει κανονικότατα άρα το καλώδιο δεν έχει θέμα (επίσης έχω δοκιμάσει και μέσω VGA αλλά πάλι μαύρη παραμένει η οθόνη) και επίσης ούτε σε άλλη οθόνη μέσω VGA δουλεύει (με HDMI δεν έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω άλλη οθόνη να συνδέετε μέσω HDMI). Τέλος ούτε με το BIOS έβγαλα άκρη γιατί δεν την βλέπω ούτε εκεί Σε αυτήν την περίπτωση πως προχωράω; Με αλλαγή κάρτας γραφικών;
kostas_anes Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, w95chris είπε Με αλλαγή κάρτας γραφικών; Οπως το 'πες. Πιθανοτατα πεθαμενη. Αν ειναι να την πεταξεις ομως θα σε παρακαλουσα αν μπορεις να μου την δωσεις γιατι ασχολουμαι με hardware και ισως να μπορεσω να την φτιαξω, αλλιως θα της παρω τους πυκνωτες και τα πηνεια, μιας και τα χρειαζομαι στα mods που κανω Μπορεις βεβαια να την πας σε καποιο ηλεκτρονικο να την κοιταξει αν και θα σου κοστισει με το προβλημα να μην ειναι σιγουρο οτι θα λυθει γιατι μπορει να ειναι χαλασμενο το ιδιο το τσιπακι η καποιος controller, vram κτλ που δεν αντικαθιστανται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα