Προς το περιεχόμενο

Gaming fps monitor 30'++ 900-1000Ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καταλαβα φιλε εχεις δικιο ..... οποτε σε αυτο που ψαχνω λες για Dell Alienware AW3418DW

ναι γτ πειρα rtx2080ti   και απο τι καταλαβα θελει gsynk

Επεξ/σία από NemesisUltra
Δημοσ.
Στις 22/4/2019 στις 7:29 ΜΜ, asdfaster είπε

Εγώ είμαι τις άποψης ότι η gaming οθόνες πρέπει να είναι 27 2K. Και εμενα  θα μου άρεσε κοντά στα 32-35 αλλα τότε θες 4k. Kαι προς το παρόν άμα πας σε 4k θα πέσεις σε fps αλλα θα κερδίσεις σε γραφικά. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι που να σου προσφέρει 4k και fps μαζί. Αρα η gaming οθόνη αναγκαστικά πρέπει να είναι 27. Eχω την Asus Rog Swift PG348Q ειναι παρα πολυ καλη gaming screen αλλα του αδερφου μου η gigabyte κάνει τα μισά λεφτά και εμενα μου αρέσει καλύτερα στα games αλλα και για daily usage απο την Asus Rog Swift PG348Q. Και εχει και hdr μπορει να μην ειναι το top της αγορας αλλα κανει διαφορα σε σχέση με την μη hdr Swift PG348Q.

Μεταξυ των Alienware AW3418DW και της Asus-Rog-Swift-PG348Q που χρησιμοποιεις.... ποια προτεινεις για αγορα σαν καλυτερη ?

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Αν επaiρνα τωρα θα επaiρνα την Alienware η την Gigabyte.

H gigabyte εκπληκτικη πραγματικα αλλα μονο 27''

Αιτιολογησε μου σε παρακαλω γιατι θα προτιμουσες την Allienware ?

Eχω ηδη παραλαβει την PG348Q ... μπορεις να μου προτεινεις μια καλη καρτα γραφικων, που θα αναδειξει τις δυνατοτητες της ?

Σκεφτομαι την https://www.bestprice.gr/item/2155462047/gigabyte-geforce-rtx-2080-8gb-windforce.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, δημητρης40 είπε

H gigabyte εκπληκτικη πραγματικα αλλα μονο 27''

Αιτιολογησε μου σε παρακαλω γιατι θα προτιμουσες την Allienware ?

Eχω ηδη παραλαβει την PG348Q ... μπορεις να μου προτεινεις μια καλη καρτα γραφικων, που θα αναδειξει τις δυνατοτητες της ?

Σκεφτομαι την https://www.bestprice.gr/item/2155462047/gigabyte-geforce-rtx-2080-8gb-windforce.html

Απλά λόγο ότι η Allienware έχει πιο νέα τεχνολογία. Εχει 10Bit FCR εχει 120hz. Απλά η Allienware είναι μερικά τικ πιο εξελιγμένη. Και η δυο είναι τρομερές οθόνες. Και η δυο έχουν πολύ καλο support άμα χρειαστεί. Για καρτα δεν ειναι τυχαία η νουμερο 3 καλύτερη. Και μετα ειναι η Ti. θα την πάρω και εγώ σε 1 μηνα. https://www.skroutz.gr/s/15865109/Gigabyte-GeForce-RTX-2080-8GB-Gaming-OC-GV-N2080GAMING-OC-8GC.html#reviews

Επεξ/σία από asdfaster
  • Like 1
Δημοσ.

Φιλε ειμαι ακριβως στην ιδια φαση με σενα, εχω παρομοιο συστημα με 2080ΤΙ πανω και περιμενω οθονη.

Θα σου προτεινα να περιμενεις λιγο μεχρι το καλοκαιρι που θα βγουνε καινουργιες φουρνιες απο ACER κτλ για να δεις τι παιζει εκει γιατι αρχιζει να μπαινει χοντρα και η φαση του HDR στην μεση. (οχι το fake HDR 400) + οτι θα πεσουν οι τιμες για τις ηδη υπαρχοντες.

ΑΝ θα αγοραζα τωρα θα πηγαινα στην lg 34gk950f (το freesync Μοντελο) υπαρχουν αρκετα review που δειχνουν στο youtube οτι δουλευει αψογα το G sync σε αυτο εχει λιγο καλυτερο refresh time απο το G sync μοντελο αν θυμαμαι καλα και πρεπει να ειναι και γυρω στο 400ευρω φτηνοτερο.

Δημοσ.

ας παρουμε μια τωρα να κανουμε τη δουλεια μας 

παιδια αν το κοψω τιμολογιο ουσιαστικα θα παρω το φπα οποτε μιλαμε για 800 ευρω 

οποτε να παρω Allienware ???

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...