Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HALF EVIL είπε

Καλά, σε σένα ειδικά έτυχε τέτοιο βασανο; :P

Να ταν αυτα τα προβληματα μας διαβολακο. Απλα αυτο νομιζω οτι λύνετε 

Δημοσ.

Αν έχεις ανοιχτά τα παράθυρα του φωταγωγού σε όλη την πολυκατοικία μου φαίνεται λογικό να μυρίζει αφού όλοι οι απορροφητήρες πετάνε εκεί.

Αν ο σωλήνας του απορροφητήρα βγαίνει κατευθείαν στον φωταγωγό και δεν έχει μεγάλη απόσταση τότε το περσιδακι που σου στείλανε παραπάνω είναι ιδανικό.

Δημοσ.

πες τους τουλαχιστον καθε μεσημερι  να σου βγαζουν στην ακρη ενα πιατο φαι να τρως μαζι τους τζαμπα ... και αν εχει μεσα και καμια αλβανεζα ομορφουλα να κανετε και τιποτα μετα το φαι να σου περασουνε και οι ενοχλησεις... ααχααχααχαχαχχαχαχα :) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, txcellas είπε

Και οταν θα ανοιγω τον απορροφητηρα θα ανοιγει απο μονο του με τη δυναμη του αερα;

Ναι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε ολες τις πολυκατοικιες ετσι ειναι. Και εγω μερικες φορες που γυρναω απο βραδυνη βαρδια σπιτι στις 2 το βραδυ, μαγειρευω πατατες τηγανητες .  θα ερθει ο αλλος να μου πει μην μαγειρευεις γιατι ξυπναω και μου τρεχουν τα σαλια ? Ο φωταγωγος για αυτο ειναι, για να φευγουν οι μυρωδιες της κουζινας. Απλα κλεισε την πορτα / παραθυρο του φωταγωγου το μεσημερι.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, omega είπε

Σε ολες τις πολυκατοικιες ετσι ειναι. Και εγω μερικες φορες που γυρναω απο βραδυνη βαρδια σπιτι στις 2 το βραδυ, μαγειρευω πατατες τηγανητες .  θα ερθει ο αλλος να μου πει μην μαγειρευεις γιατι ξυπναω και μου τρεχουν τα σαλια ? Ο φωταγωγος για αυτο ειναι, για να φευγουν οι μυρωδιες της κουζινας. Απλα κλεισε την πορτα / παραθυρο του φωταγωγου το μεσημερι.

Δεν κατάλαβες. Ειναι κλειστά ολα. Η μυρωδια ερχεται απο τον απορροφητηρα. Εννοειται οτι θελει κανει ο καθενας σπιτι του. 

Δημοσ.

αυτα εχουν οι πολυκατοικιες δυστυχως.. εγω καθε πρωι ξυπναω από τους απο πάνω όταν κανουν την αναγκη τους. εχω μάθει τοσο καλα τις συνηθειες τους στην τουαλετα που αν μια μερα ακουσω λιγοτερη ροη ανησυχω οτι υπαρχει θεμα υγειας 😂

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 21/4/2019 στις 4:39 ΜΜ, txcellas είπε

Δεν κατάλαβες. Ειναι κλειστά ολα. Η μυρωδια ερχεται απο τον απορροφητηρα. Εννοειται οτι θελει κανει ο καθενας σπιτι του. 

Δηλαδή η μυρωδιά που διοχετεύεται στον φωταγωγό μπαίνει μέσα στον σωλήνα του απορροφητήρα σου, ταξιδεύει μερικά μέτρα, περνάει από τους (σταματημένους) ανεμιστήρες και λοιπά πτερύγια, περνάει και το φίλτρο του απορροφητήρα σου  πάντα από την ανάποδη και μπαίνει μέσα στο σπίτι?

Μόνο εμένα μου φαίνεται λίγο δύσκολο αυτό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασε έναν ιονιστή να ησυχάσεις

Spoiler

εγώ πως να ησυχάσω από τα βογγητά της γειτόνισσας;

Επεξ/σία από czarjuly
Δημοσ.

Και διαμαρτύρεσαι για λίγη μυρωδιά του σκόρδου του κρεμιδιού;;;;;

Έλα να μείνεις στο κέντρο του Γέρακα που οποιαδήποτε ώρα της μέρας (ειδικά πρωί που πίνεις καφέ)  θα αδειάζει κάποιο  βοθρατζίδικο στις γύρω πολυκατοικίες και θα σου πω εγώ βρώμα.

Το σκορδάκι και το κρεμυδάκι είναι πταισματάκι μπροστά της.:P

Στις 21/4/2019 στις 1:58 ΜΜ, txcellas είπε

Εχω κατι γείτονες Αλβανους εναν οροφο κατω απο εμενα που καθημερινά κανουν φαγητα με απειρα σκορδα και κρεμμύδια (τηγανητά ειδικα). Απο τον φωταγωγο που ειναι ο αποροφητηρας μεταφερεται η μυρωδια στο δικο μ σπιτι. Ειδικα αν κανω τ λαθος κ εχω ανοικτό το παραθυρο κ κανει ρευμα βρωμιζει ολο το σπιτι. Μιλαμε για πολυ άσχημη και εντονη μυρωδια, αφόρητη. Ξαπλώνω τ μεσημερι μετα τ δουλεια κ ξυπνάω απο την βρωμα..

Ο μονος τρόπος ειναι να εχω τον αποροφητηρα ανοικτο οταν μαγειρεύουν για να μην ερχεται μυρωδια; Καμια αλλη λυση;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Δηλαδή η μυρωδιά που διοχετεύεται στον φωταγωγό μπαίνει μέσα στον σωλήνα του απορροφητήρα σου, ταξιδεύει μερικά μέτρα, περνάει από τους (σταματημένους) ανεμιστήρες και λοιπά πτερύγια, περνάει και το φίλτρο του απορροφητήρα σου  πάντα από την ανάποδη και μπαίνει μέσα στο σπίτι?

Μόνο εμένα μου φαίνεται λίγο δύσκολο αυτό?

Αυτό ακριβώς μπήκα να γράψω. Είναι δυνατόν αυτό η μυρωδιά να κάνει αυτή τη διαδρομή; μήπως θέλει τίποτα άλλαγμα στον δικό σου απορροφητήρα γιατί είναι τίγκα στα λάδια; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...