Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κατι γείτονες Αλβανους εναν οροφο κατω απο εμενα που καθημερινά κανουν φαγητα με απειρα σκορδα και κρεμμύδια (τηγανητά ειδικα). Απο τον φωταγωγο που ειναι ο αποροφητηρας μεταφερεται η μυρωδια στο δικο μ σπιτι. Ειδικα αν κανω τ λαθος κ εχω ανοικτό το παραθυρο κ κανει ρευμα βρωμιζει ολο το σπιτι. Μιλαμε για πολυ άσχημη και εντονη μυρωδια, αφόρητη. Ξαπλώνω τ μεσημερι μετα τ δουλεια κ ξυπνάω απο την βρωμα..

Ο μονος τρόπος ειναι να εχω τον αποροφητηρα ανοικτο οταν μαγειρεύουν για να μην ερχεται μυρωδια; Καμια αλλη λυση;

Δημοσ.

Αυτό μου θυμίζει λίγο μερικούς που πάνε σε παραλία με 5.000 κόσμο και μετά γράφουν ότι τους ενοχλούν τα γέλια των παιδιών, το μπαλάκι της ρακέτας, το τρατζιστοράκι του γέρου και δεν μπορούν να διαβάσουν το υπόγειο του Ντοστογιέφσκι.

Δημοσ.

έχε κλειστό το παράθυρο στο φωταγωγό, δες τη καμινάδα του απορροφητήρα σου αν μπάζει κάπου.

Κλείσε και τη πόρτα της κουζίνας να μην περνάει η μυρωδιά σε άλλα δωμάτια.

Δημοσ.

Με αλλαγη αποροφητηρα θα αποτρέπονταν οι μυρωδιες λες; Παντα κλειστη ειναι η πορτα της κουζινας πλεον.

Δημοσ.

Να μιλησεις μαζι τους για το προβλημα δοκιμασες; Να βρεθει μια λυση απο κοινου

Υ.Γ. Το οτι ειναι Αλβανοι δε ξερω τι ρολο παιζει και ειναι αξιο αναφορας, των Ελληνων τα τηγανιτα δεν μυριζουν;

• Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Να μιλησεις μαζι τους για το προβλημα δοκιμασες; Να βρεθει μια λυση απο κοινου

Υ.Γ. Το οτι ειναι Αλβανοι δε ξερω τι ρολο παιζει και ειναι αξιο αναφορας, των Ελληνων τα τηγανιτα δεν μυριζουν;

Όχι δεν τηγανίζουμε σκορδα α.

• Like 4
Δημοσ.

Τι να τους πω; Μην μαγειρεύεται; Ειναι δυνατον; Δεν μπορω να τους πω τι θα κανουν. Καθημερινα μαγειρυουν για 2-3 ωρες το μεσημερι και καμια ωρα το απογευμα.

Το αναφερω γιατι τα χρησιμοποιούν σε ολα τους τα φαγητά. Μυριζει ακομα και η πολυκατοικία σε ολους τους οροφους. Εχω ανοιξει απο καθε οροφο τα παραθυρα αλλα ειδικά οταν κατεβαίνω στον δικο τους ειναι λες και μαγειρεύουν στον διαδρομο.

Δεν φαντάζεσαι για τι πραγμα μιλαω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν περσίδες εξαερισμού που κλείνουν όταν δεν έχεις τον απορροφητήρα ανοιχτό (ανοίγουν με τη δύναμη του αέρα), αυτό ίσως βοηθούσε στο να μη μπαίνουν μυρωδιές

Τι στο καλό μαγειρεύουν κάθε μέρα δύο φορές που μάλιστα βρωμάει και τόσο

Επεξ/σία από ObeyWario!
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάλι καλά που μένεις με Αλβανούς 😂😂😂

Φαντάζεσαι να μένεις σε πολυκατοικία που μένουν τίποτα Ινδοί η από Μπαγκλαντές κτλπ; Μπαχαρικά και κάρυ κτλπ πάνε συννεφο.

Εκει να δεις,που έχω πάει σε πελάτες που μένουν σε πολυκατοικία κάτι τέτοιοι και οι Έλληνες ένας ένας πουλησαν-ξενοικιασαν τα σπίτια να φύγουν από την απίστευτη μποχα και γυφτιά 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ObeyWario! είπε

Υπάρχουν περσίδες εξαερισμού που κλείνουν όταν δεν έχεις τον απορροφητήρα ανοιχτό (ανοίγουν με τη δύναμη του αέρα), αυτό ίσως βοηθούσε στο να μη μπαίνουν μυρωδιές

Τι στο καλό μαγειρεύουν κάθε μέρα δύο φορές που μάλιστα βρωμάει και τόσο

Απο οτι ειδα ο δικος μου αποροφητηρας ειναι απλα ενας μεγαλος σωλήνας που δεν κλεινει ποτε. Εκει προφανως θα τοποθετούνται οι περσιδες ε;

Μαγειρεύουν σκορδα και κρεμμύδια με οτιδηποτε. Ισως και με γλυκα ακομα..

Μόλις τώρα, stelios18120 είπε

Πάλι καλά που μένεις με Αλβανούς.

Φαντάζεσαι να μένεις σε πολυκατοικία που μένουν τίποτα Ινδοί η από Μπαγκλαντές κτλπ; Μπαχαρικά και κάρυ κτλπ πάνε συννεφο.

Εκει να δεις,που έχω πάει σε πελάτες που μένουν σε πολυκατοικία κάτι τέτοιοι και οι Έλληνες ένας ένας πουλησαν τα σπίτια να φύγουν από την μποχα.

Ισχύει. Παρολο αυτα το προβλημα ειναι του απορροφητηρα μου οποτε ειναι κατι που θα λυνετε

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, txcellas είπε

Απο οτι ειδα ο δικος μου αποροφητηρας ειναι απλα ενας μεγαλος σωλήνας που δεν κλεινει ποτε. Εκει προφανως θα τοποθετούνται οι περσιδες ε;

Ναι το θέμα είναι πως θα μπορέσεις να κάνεις τρύπα στον τοίχο αν είσαι ψηλά.

Κάτι τέτοιο θέλεις:

https://www.ergo-light.gr/product_info.php?products_id=6281

Δημοσ.
5 minutes ago, txcellas said:

Τι να τους πω; Μην μαγειρεύεται

Κοιτα, παιζει ρολο και τι σχεσεις εχετε. Δε θα τους πεις να μη μαγειρευουν εννοειται, αλλα αμα τα χετε καλα και τους αναφερεις τι θεμα υπαρχει, ισως ειναι προθυμοι να βρουν (ή να βρειτε) μια λυση.

Απορροφητήρα δε βαζουν;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ObeyWario! είπε

Ναι το θέμα είναι πως θα μπορέσεις να κάνεις τρύπα στον τοίχο αν είσαι ψηλά.

Κάτι τέτοιο θέλεις:

https://www.ergo-light.gr/product_info.php?products_id=6281

Και οταν θα ανοιγω τον απορροφητηρα θα ανοιγει απο μονο του με τη δυναμη του αερα;

Μόλις τώρα, Kostasspil είπε

Κοιτα, παιζει ρολο και τι σχεσεις εχετε. Δε θα τους πεις να μη μαγειρευουν εννοειται, αλλα αμα τα χετε καλα και τους αναφερεις τι θεμα υπαρχει, ισως ειναι προθυμοι να βρουν (ή να βρειτε) μια λυση.

Απορροφητήρα δε βαζουν;

Βαζουν απορροφητηρα. Τωρα το πως μυριζει ολη η πολυκατοικια δεν ξερω.  Ισως ανοιγουν για να κανει ρευμα και να φύγουν οι μυρωδιες. Θα τους μιλησω οταν δω οτι πλεον δεν μπορω να αλλαξω κατι εγώ. 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, txcellas είπε

Εχω κατι γείτονες Αλβανους εναν οροφο κατω απο εμενα που καθημερινά κανουν φαγητα με απειρα σκορδα και κρεμμύδια (τηγανητά ειδικα). Απο τον φωταγωγο που ειναι ο αποροφητηρας μεταφερεται η μυρωδια στο δικο μ σπιτι. Ειδικα αν κανω τ λαθος κ εχω ανοικτό το παραθυρο κ κανει ρευμα βρωμιζει ολο το σπιτι. Μιλαμε για πολυ άσχημη και εντονη μυρωδια, αφόρητη. Ξαπλώνω τ μεσημερι μετα τ δουλεια κ ξυπνάω απο την βρωμα..

Ο μονος τρόπος ειναι να εχω τον αποροφητηρα ανοικτο οταν μαγειρεύουν για να μην ερχεται μυρωδια; Καμια αλλη λυση;

Καλά, σε σένα ειδικά έτυχε τέτοιο βασανο; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...