Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα προς οσους το δουνε. Εχω ενα dell xps 1640 και ειπα να το βοηθησω λιγο με αναβαθμιση σε ssd. Ειτε απο CD ειτε απο usb βγαζει no operating system found και δε ξεκιναει καν την εγκατασταση. Τα συγκεκριμα windows 7 τα εχω ξαναχρησιμοποιησει σε αλλα PC και δεν ειχαν προβλημα. Πειτε ιδεες τι μπορει να φταιει, δεν εχω βρει απαντηση σε forums μεχρι τωρα. Στα bios αναγνωριζει ο,τι ειναι συνδεδεμενο.

Δημοσ.

Πας στο bios (με delete ή F4) και επιλέγεις στο boot device priority πρώτη τη συσκευή (usb ή dvd) που έχεις την εγκατάσταση των windows. Aν τα έχεις κάνει αυτά και πάλι δεν ξεκινά η εγκατάσταση, τότε σιγουρέψου ότι έχεις κάνει σωστά τη διαδικασία για τη δημιουργία boot usb disk των windows (χρησιμοποίησε το windows tool καλύτερα https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=56485). Αν δεν διαβάζει το dvd των windows τότε είτε έχει πρόβλημα το dvd-rom είτε το δισκάκι.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Πας στο bios (με delete ή F4) και επιλέγεις στο boot device priority πρώτη τη συσκευή (usb ή dvd) που έχεις την εγκατάσταση των windows. Aν τα έχεις κάνει αυτά και πάλι δεν ξεκινά η εγκατάσταση, τότε σιγουρέψου ότι έχεις κάνει σωστά τη διαδικασία για τη δημιουργία boot usb disk των windows (χρησιμοποίησε το windows tool καλύτερα https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=56485). Αν δεν διαβάζει το dvd των windows τότε είτε έχει πρόβλημα το dvd-rom είτε το δισκάκι.

Τα πρωτα στα bios τα εχω κανει. Για το DVD player η αληθεια ειναι πως δεν ειμαι σιγουρος γιατι εχει κολησει παλαιοτερα. Αυτο για τo USB δε το ηξερα, θεωρησα οτι εντοπιζει αυτοματατα boot file και ξεκιναει. Οποτε θα δοκκμασω και αυτο και ενημερωνω. Ευχαριστω.🙂🙂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...