timoscfx Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Διαθέσιμο budget: 700 ME 750 Απόσταση και γωνία θέασης:3.5m με 4μ Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : nova,torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor, digea, κτλ]: προτίμηση σε μέγεθος: 55 με 65" Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων:οχι Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( smart, ultra HD, 4κ): Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν :οχι Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): ίσως media markt gia to go4more κάθε βοήθεια θα είναι πολύτιμη γιατί είμαι λίγο άπυρος με το θέμα τον τηλεοράσεων. ευχάριστο εκ τον πρότερον. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από timoscfx
tz_aristotelis Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Κατά την προσωπική άποψη (μην πυροβολείτε): έμφαση στις ιντσες , όσες και να πάρεις δεν είναι αρκετές. Σε λίγο θα σου φαίνεται μικρή η τηλεόραση. Οπωσδήποτε smart 4k και 3d αδιάφορα εκτός αν σκοπεύεις να κάνεις κάτι συγκεκριμένο όπως να συνδέσεις υπολογιστή και να βλέπεις 4κ ταινίες από ίντερνετ, είσαι φαν των ταινιων 3d (που είναι ελάχιστες) κλπ Ιντσες και πάλι ιντσες.
overpower Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Στις 21/4/2019 στις 1:32 ΜΜ, tz_aristotelis είπε 4k και 3d αδιάφορα εκτός αν σκοπεύεις να κάνεις κάτι συγκεκριμένο όπως να συνδέσεις υπολογιστή και να βλέπεις 4κ ταινίες από ίντερνετ, είσαι φαν των ταινιων 3d (που είναι ελάχιστες) κλπ Εχεις κατσει μπροστα σε 4κ >30"? Εχω και 43 4κ και 30κατι σε 1080p και υπαρχει η διαφορα. Οκ σε 23" καλα λεμε οτι δεν θα δεις διαφορα, αλλα οχι και σε αυτα τα μεγεθη.
tz_aristotelis Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 17 λεπτά πριν, overpower είπε Εχεις κατσει μπροστα σε 4κ >30"? Εχω και 43 4κ και 30κατι σε 1080p και υπαρχει η διαφορα. Οκ σε 23" καλα λεμε οτι δεν θα δεις διαφορα, αλλα οχι και σε αυτα τα μεγεθη. Συμφωνώ αλλά.σε τηλεόραση μπορεί πχ κάποιος να βλέπει στην καλύτερη τα hd της digea. Επίσης και εγώ έχω 4κ αλλά στα 3 μέτρα η διαφορά ποιοτικού hd και 4k δεν είναι και πολύ εμφανής. Εμφανής είναι η διαφορά όταν έχουμε αναπαραγωγή συγκεκριμένου περιεχομένου από υπολογιστή. (Demo video κλπ) Ίσως το μάτι μου να είναι απαίδευτο.
timoscfx Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Καμιά πρόταση να με βοηθήσετε? Έβλεπα της παρακάτω από το φυλλάδιο του media markt. 1)https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ue55nu7102kxxh-1212328.html 2)https://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-kd-55xf8096baep-1211019.html 3)https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ue55nu7642-1213665.html Βλέπω αθλητικά παίζει ρόλο στην samsung που είναι curved? είμαι από επαρχία και δυστυχώς δεν μπορώ να πάω σε κάποιο μεγάλο κατάστημα να της δω από κοντά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα