skiabox Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Για αυτό χρησιμοποιούμε και κάποιο security tool παράλληλα όπως είναι το AdGuard. Δείτε τι έχει κόψει σε εμένα από την πρώτη μέρα που το έβαλα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Για τον Folx τι έχετε να πείτε; Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, αλλά ψιλο-διστάζω να διαθέσω $20 για κάτι που δουλεύω 3 φορές το χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Haldol είπε Για τον Folx τι έχετε να πείτε; Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, αλλά ψιλο-διστάζω να διαθέσω $20 για κάτι που δουλεύω 3 φορές το χρόνο. Γιατί να πληρώσεις ? Σου λείπει κάτι απο το trasmission και δεν σε καλύπτει ? Εγώ σε mac και σε linux αυτό χρησιμοποιώ και είναι κομπλέ , δεν μου λείπει κάποια λειτουργία Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από tsofras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, Haldol είπε Για τον Folx τι έχετε να πείτε; Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, αλλά ψιλο-διστάζω να διαθέσω $20 για κάτι που δουλεύω 3 φορές το χρόνο. Είχα κάποια στιγμή χρησιμοποιήσει τον Folx ως downloader (Folx GO V3) , όχι ως torrent client. Δεν ήταν πολύ σταθερός και γενικά είχε αρκετά (μικρά) προβλήματα και έτσι εγκατέλειψα την εφαρμογή. DΜη σε πάρω στο λαιμό μου δεν ξέρω τώρα πως είναι ... αλλά η κατάσταση προ διετίας δεν ήταν η καλύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
banned_acc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Στις 21/4/2019 στις 1:28 ΠΜ, Jiakometi είπε Δεν χρησιμοποιώ αλλά γνωρίζω ότι είναι το Transmission +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Για MACOS X Catalina έχετε να προτείνετε κάποιον; uTorrent πλέον είναι σε web interface only και δεν το θέλω και το Transmission ή κάνω κάτι λάθος ή απλά δεν κάνει για μένα. Κάθε φορά πρέπει να κάνω mount το .pkg; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Qbittorent https://www.qbittorrent.org 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
divnt Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με το transmission, όταν φορτώνω ένα αρχείο .torrent και έχει πχ 10 αρχεία μέσα και απο αυτά επιλέγω να κατεβάσω μόνο τα 5, το transmission τα κατεβάζει όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Buggaρει το trans. μου το εκανε και εμενα μερικες φορες. Άλλαξα σε qbitt και ολα καλα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα