divnt Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Ποιον torrent client προτείνετε/χρησιμοποιείτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δεν χρησιμοποιώ αλλά γνωρίζω ότι είναι το Transmission 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
divnt Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Thanks.. θα το δοκιμάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Transmission κι εγω αν και στο παρελθον ειχαν ακουστει διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 25 λεπτά πριν, basilis5 είπε Transmission κι εγω αν και στο παρελθον ειχαν ακουστει διαφορα Δεν είχαν ακουστεί διάφορα. Είχαν αποδειχθεί διάφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 48 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Δεν είχαν ακουστεί διάφορα. Είχαν αποδειχθεί διάφορα. Σωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
divnt Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, natural_sgf είπε Δεν είχαν ακουστεί διάφορα. Είχαν αποδειχθεί διάφορα. Περί ασφάλειας; Έχεις να προτείνεις κάποιον αλλο client; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Illuvatar1981 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 qBittorrent 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, divnt είπε Περί ασφάλειας; Έχεις να προτείνεις κάποιον αλλο client; Ναι. https://gizmodo.com/mac-bittorrent-client-transmission-gets-infected-with-m-1785957214 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, natural_sgf είπε Ναι. https://gizmodo.com/mac-bittorrent-client-transmission-gets-infected-with-m-1785957214 Ωχ, δεν το ήξερα αυτό. Οπως είπα δεν είμαι του σπορ, αλλά ένα δυο φίλοι με Mac αυτό χρησιμοποιούν. Τους ενημερώνω αμέσως. Ευχαριστώ πολύ @natural_sgf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Jiakometi είπε Ωχ, δεν το ήξερα αυτό. Οπως είπα δεν είμαι του σπορ, αλλά ένα δυο φίλοι με Mac αυτό χρησιμοποιούν. Τους ενημερώνω αμέσως. Ευχαριστώ πολύ @natural_sgf Παλιότερα είχε γίνει βέβαια. Τώρα είναι καθαρό το app. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris20s Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 To utorrent δεν το προτείνετε; Γιατί εγώ αυτό χρησιμοποιώ αλλά δεν ξέρω άμα κάνω καλά 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) δεν υπαρχει τιποτα αμφιλεγομενο στο transmission. απλα 2 φορες πριν απο αρκετα χρονια για καποιες ωρες περνουσαν installers με malware. 11 ώρες πριν, thodoris20s είπε To utorrent δεν το προτείνετε; Γιατί εγώ αυτό χρησιμοποιώ αλλά δεν ξέρω άμα κάνω καλά το utorrent ηταν εξαιρετικο. πριν 10 χρονια πλεον πολλοι σοβαροι private trackers το εχουν banαρει οποτε δε βολευει κιολας. λιγο το mining λιγο το security vulnerability περσι, που καθιστα προβληματικες τις παλιες εκδοσεις που παρεμεναν καποιοι, λιγο οι διαφημισεις, που διορθωνονται βεβαια, αλλα δεν ειναι και προγραμμα εμπιστοσυνης πλεον imo Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από rofl 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takismakeleio Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Καμία άποψη για το vuze? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, takismakeleio είπε Καμία άποψη για το vuze? καλό αλλά βαρύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα