Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Εμένα όταν έκανε missfire στον πρώτο κύλινδρο αναβοσβηνε το τσεκ στιγμιαία για 5 δευτερόλεπτα και μετά κομπλέ. Το έκανε μόνο σε συνθήκες προσπέρασης δηλαδή αν πήγαινα να ανεβάσω πάνω από 4χιλ στόφες. Άλλαξα τους πολλαπλασιαστές με ngk κόκκινους (r8) και σωθηκα μια και καλή.

Σε συνεργείο αντιπροσωπιας θα έχω την επιλογή για πολλαπλασιαστής ngk ή θα έχουν μόνο τους μαμά; Πόσο πήγε το μαλλί; 

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Haldol είπε

Έχω την αίσθηση ότι στο 1.2 TSI οι πολλαπλασιαστές κάθονται πάνω στα μπουζί και δεν έχει μπουζοκαλώδια.

Μπα έχει... (παθών!)

(Οι αισθητήρες πίεσης ελαστικών μου έκαναν εντύπωση)

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, 26ska είπε

Σε συνεργείο αντιπροσωπιας θα έχω την επιλογή για πολλαπλασιαστής ngk ή θα έχουν μόνο τους μαμά; Πόσο πήγε το μαλλί; 

Εγώ τους αγόρασα μόνος μου και πήγα σε εξειδικευμένο που τον γνωρίζω. 65€ και οι 4 συν κάνα 50αρι η βάση που πατάνε. Αν θες στείλε πμ να σου δώσω λινκ που τα αγόρασα

Δημοσ.

Αν στο αμάξι δεν έχει γίνει η εργασία της τεχνικής οδηγίας που έχει δώσει η VW από το '11 ή '12 αν θυμάμαι καλά,τότε χρειάζεται να γίνει.
Συγκεκριμένα το πρόβλημα ήταν ότι έμενε ανοιχτή η wastegate και έχανε πίεση ο κινητήρας.Με σβήσιμο και ξανά εκκίνηση ήταν όλα νομράλ μέχρι να το ξανακάνει.Τα λαμπάκια που άναβαν ήταν αυτά που αναφέρονται (ναι,και της πίεσης ελαστικών).
Λυνόταν μια και καλή με επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου και τοποθέτηση μεταλλικής ροδέλας (αποστάτη). 

Άλλο πρόβλημα που κάνει τα ίδια λαμπάκια να ανάβουν στο καντράν είναι τα μπουζοκαλώδια ή/και ο πολλαπλασιατής.
Ο συγκεκριμένος κινητήρας έχει ένα πολλαπλασιαστή από τον οποίο φεύγουν τέσσερα μπουζοκαλώδια.
Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που αναπτύσσεται στο χώρο του κινητήρα,τα μποζοκαλώδια στην πλευρά που κουμπώνουν πάνω από τα μπουζί σιγά σιγά φθείρονται γι'αυτό και τα νεότερα έχουν παραπάνω εξωτερικό περίβλημα σε εκείνο το κομμάτι.Κάποια συνεργεία προτείνουν αλλαγή και του πολλάπλασιαστή αν και είναι πιο σπάνιο να είναι αναγκαίο κάτι τέτοιο.
Κόστος για ngk ή beru από το ίντερνετ είναι 50-60 για τα 4 μπουζοκαλώδια και 60-70 για τον πολλαπλασιαστή.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι ότι είμαι επαρχία και δεν έχω το χρόνο να το ψάξω ιντερνετικα, πρέπει να το φτιάξω εδώ. Τα μπουζοκαλωδια και πολλαπλασιαστή θα μου βάλουνε τα μαμά σε εξουσιοδοτημενο ή θα έχω την επιλογή κ άλλων; Με λίγα λόγια να πάω σε εξουσιοδοτημενο για να ψάξω να βρω κάνα άλλο; 

Επεξ/σία από 26ska
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, 26ska είπε

Το θέμα είναι ότι είμαι επαρχία και δεν έχω το χρόνο να το ψάξω ιντερνετικα, πρέπει να το φτιάξω εδώ. Τα μπουζοκαλωδια και πολλαπλασιαστή θα μου βάλουνε τα μαμά σε εξουσιοδοτημενο ή θα έχω την επιλογή κ άλλων; Με λίγα λόγια να πάω σε εξουσιοδοτημενο για να ψάξω να βρω κάνα άλλο; 

Η αντιπροσωπεία τα μαμά θα σου βάλει και βέβαια πανακριβα.. γνώμη μου δεν αξίζει.. αν είναι πολλαπλασιαστές καλύτερα τους ngk τους κόκκινους να ξενιασεις μια για πάντα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, 26ska είπε

Δεν το δούλεψα μετά από την εμφάνιση των ενδείξεων. Ίσα που το πήγα σε κοντινό σπίτι, όπου και το άφησα.Το πάω συνεργείο οδηγώντας ή φωνάζω οδική; 

Αν οι ενδείξεις σου είναι πορτοκαλί το βάζεις μπροστά και το πας.

Αν είναι κόκκινο με οδική.

Δημοσ.

Πήγαινε πρώτα να συνδεθεί σε διαγνωστικό το αμάξι να δείς τι εμφανίζει.

Μπορεί και να σβήσουν οι βλάβες , εάν ξανά εμφανιστούν το ψάχνεις .

Γιατί θές με το που πάς να τους πείς για αλλαγή πολλαπλασιαστών;

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, meletis_m είπε

Γιατί θές με το που πάς να τους πείς για αλλαγή πολλαπλασιαστών;

Εννοείται ότι δεν θα πει κάτι τέτοιο.

Απλά μια εκτίμηση γίνεται (που μπορεί φυσικά να αποδειχτεί εσφαλμένη)  για να έχει μια εικόνα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, zourman1981 είπε

Του 2010 ?? 

Λογικά όχι 

Όχι ότι ξέρω κανέναν να δίνει 10 χρόνια...

Απλως μου διεφυγει η χρονολογια αγορας και εστιασα στα λιγα χιλιομετρα.

Δημοσ.

Το πήγα σε τοπικό μη εξουσιοδοτημενο εδώ που είμαι και μου είπε για πολλαπλασιαστή. Παρήγγειλε τον  ngk λίγο τσιμπημένη τιμή 86,τον αλλάζουμε κ βλέπουμε. 

Στις 21/4/2019 στις 7:10 ΠΜ, panoskatos είπε

Για αρχή βγάλε τον θετικό πόλο της μπαταρίας.  

Τι πολλαπλασιαστής και μπουζοκαλωδια ρε Μητσουλες διαβάζω!  Δηλαδή αν το αμάξι κινείται με έναν ή δύο κυλινδρους λιγότερο δεν θα το είχε καταλάβει ο οδηγός του? 

Ts το αμάξι νιώθεις ότι σέρνεται εκτός από τις ενδείξεις και τρέμει? 

Ναι το αμάξι εκτός από τις ενδείξεις σέρνεται και τρέμει ακριβώς. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...