Ihavenoidea Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γειά, να κάνω μια ερώτηση θέλω. Είμαι φοιτητής και μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη εδώ και 5 μήνες. Στην είσοδο της πολυκατοικίας υπάρχει μηνιαία κατάσταση κοινοχρήστων σε πίνακα ανακοινώσεων. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω αν ο διαχειριστής/τρια γνωρίζει ότι μετακόμισα και πλέον μένω εγώ σε αυτό το διαμέρισμα αυτούς τους 5 μήνες, με αποτέλεσμα στο διαμέρισμα που μου αντιστοιχεί (π.χ Γ3) να βλέπω το όνομα μιας γυναίκας στην κατάσταση κοινοχρήστων που πιθανόν να είναι κάποιας παλιάς ενοικιάστριας. Θέλω να βρώ τον διαχειριστή να τον ρωτήσω αλλά η πολυκατοικία είναι πολύ ήσυχη και το να πετύχω γείτονα στους διαδρόμους είναι τζόκερ. Παίζει να μου την πεί για κάτι ο διαχειριστής όταν τον/την βρώ; Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από Ihavenoidea
Alessionew Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Και σε μένα το όνομα του προηγούμενου ενοικιαστή έχει. Δε σε επηρεάζει κάπως γιατί βγαίνουν ανα διαμέρισμα. Ας πούμε το 4 ή Α2 ανάλογα πως το χωρίζει η πολυκατοικία. Το όνομα είναι συνήθως ενδεικτικό. 1
gia_nnis Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Ihavenoidea είπε Γειά, να κάνω μια ερώτηση θέλω. Είμαι φοιτητής και μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη εδώ και 5 μήνες. Στην είσοδο της πολυκατοικίας υπάρχει μηνιαία κατάσταση κοινοχρήστων σε πίνακα ανακοινώσεων. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω αν ο διαχειριστής/τρια γνωρίζει ότι μετακόμισα και πλέον μένω εγώ σε αυτό το διαμέρισμα αυτούς τους 5 μήνες, με αποτέλεσμα στο διαμέρισμα που μου αντιστοιχεί (π.χ Γ3) να βλέπω το όνομα μιας γυναίκας στην κατάσταση κοινοχρήστων που πιθανόν να είναι κάποιας παλιάς ενοικιάστριας. Θέλω να βρώ τον διαχειριστή να τον ρωτήσω αλλά η πολυκατοικία είναι πολύ ήσυχη και το να πετύχω γείτονα στους διαδρόμους είναι τζόκερ. Παίζει να μου την πεί για κάτι ο διαχειριστής όταν τον/την βρώ; Δεν υπαρχει προβλημα.. Σε πολλες πολυκατοικιες το εχω δει ετσι.. Το θεμα ειναι να χρεωνει νορμαλ και οχι να κλεβει..!!! Συνηθως το εχουν δει επιχειρηση..! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα