Προς το περιεχόμενο

Το Instagram στο μέλλον ενδέχεται να μην εμφανίζει τον αριθμό των Like

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

40 λεπτά πριν, partis είπε

μετα την κυβερνηση συριζα/ανελ αυτος θα ειναι ενας λογος ακομα για μαζικες αυτοκτονιες

Αφου σε τεχνολογικο φορουμ εμπλεξες τα πολιτικα τοτε χαλαλι η αυτοκτονια (σου)  :lol:

• Like 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μακάρι να περάσει, περιμένω όλες τις χαζογκόμενες και όσους έχουνε στήσει καριέρα πάνω σε αυτό, μόλις αντιληφθούν την αλλαγή να κοιτάνε την οθόνη του pc με το σαγόνι κάτω απ' την απόγνωση. Τι θα απογίνουμε τώρα, τι θα κάνουμε... καταστραφήκαμε..... 

• Like 1

Επειδή ρώτησαν και μερικοί προηγουμένως τι κερδίζεις αν σου κάνουν like και follow...

Κερδίζεις λεφτά. Πώς? Με χορηγούς. Όταν βλέπουν ότι ένα προφίλ ακυρης γκόμενας/ γκόμενου, που απλά πάει ταξίδια, βγαίνει και βγάζεις φωτός με 10.000 λαϊκ και ακολουθούν και 50-60 χιλιάδες άτομα, εχρεται και ο χορηγός με διαφήμιση

Σίγουρα θα έχετε πετύχει κάποια κοπέλα άκυρη, που δεν ήταν ποτέ στη τηλεόραση ή γενικότερα γνωστή, να διαφημίζει κάποια κρέμα ή κάποια ρούχα. Για αυτό καίγονται για τα λαϊκ, γιατί βγάζουν λεφτακια από πίσω

• Like 3

46 λεπτά πριν, GlBodhi είπε

Μάθανε όλοι τώρα να λένε ‘’influencer’’ γελάνε μέχρι και οι πέτρες !

Προτιμούν το ‘’influencer’’ γιατί το βίζιτα τους χαλάει την εικόνα.

• Like 5
  • Thanks 2

Χαζεύω στο κινητό.. Με κάνει follow ενα ωραιο μ..νι στο ινσταγκραμ.

Αναρωτιέμαι πως και τι Αφού δεν έχω ανεβάσει καμία φωτο του εαυτού μου.

Μπαίνω στο προφίλ και βλέπω 65.000 followers. Αναρωτιέμαι ποια είναι αυτή και έχει τόσους πολλούς. Πρώτη φορά τν βλέπω και αναρωτιέμαι ποιο το κέρδος γιατί ποτέ δε το κατάλαβα, να φωτογραφίζονται και να δίνει likes ο κόσμος. 

Τι κερδίζουν; η τι περιμένουν να κερδίσουν οι γκομενες; επίσης ο κόσμος γιατί κάνει like αν δε την ξέρει; επειδή ανέβασε φωτο με κολάν απο το γυμναστήριο;

Τι περιμένει ο κόσμος δίνοντας like? Να του κάτσει;

Κυριακάτικες ανησυχίες 😂😂😂

• Like 1

Όχι... μη μου το κάνετε αυτό... καταστροφή... Θα πρέπει τώρα να δουλέψω 8άρο.... Όχιιιιιιι κακούργα κοινωνίααααα.... Άχου τι έπαθαααααασσσΖ 😂😂😂😂😂😂😂

Αναφορά σε κείμενο

Αν πράγματι το Instagram προχωρήσει στη συγκεκριμένη αλλαγή, δεν θα είναι λίγοι οι influencers που θα δυσαρεστηθούν αφού  βγάζουν χρήματα από την πλατφόρμα με βάση τον αριθμό των «Like» στις αναρτήσεις τους ή με βάση τους followers που έχουν.

Ε όχι...να κανονίσουμε μία πορεία για τα παιδιά, να τους φτιάξουμε ένα σωματείο βρε αδερφέ, να απαιτήσουμε και βαρέα/ανθυγιεινά. Ξέρετε τι τραβάνε? Όλη την ώρα ταξίδια μακρυά απ' το σπίτι, να κουβαλάνε βαλίτσες, κινητά, κάμερες...μην σου τύχει. 🤢

Να πάνε να κάνουν καμιά σοβαρή δουλειά λέω εγώ και να αφήσουν τις μα***ίες!!! 

4 ώρες πριν, GoMaR είπε

Χαζεύω στο κινητό.. Με κάνει follow ενα ωραιο μ..νι στο ινσταγκραμ.

Αναρωτιέμαι πως και τι Αφού δεν έχω ανεβάσει καμία φωτο του εαυτού μου.

Μπαίνω στο προφίλ και βλέπω 65.000 followers. Αναρωτιέμαι ποια είναι αυτή και έχει τόσους πολλούς. Πρώτη φορά τν βλέπω και αναρωτιέμαι ποιο το κέρδος γιατί ποτέ δε το κατάλαβα, να φωτογραφίζονται και να δίνει likes ο κόσμος. 

Τι κερδίζουν; η τι περιμένουν να κερδίσουν οι γκομενες; επίσης ο κόσμος γιατί κάνει like αν δε την ξέρει; επειδή ανέβασε φωτο με κολάν απο το γυμναστήριο;

Τι περιμένει ο κόσμος δίνοντας like? Να του κάτσει;

Κυριακάτικες ανησυχίες 😂😂😂

Έχω δει παιδια που έχουν πληρώσει bot για να εμφανίζεται πως έχουν περισσότερους followers. Ειλικρινά δηλαδή, ας μου εξηγήσει κάποιος το σκεπτικό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...