Black Demis Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 27 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Καλα οι γκομενες αλλα οταν σου λεει η Opel κανε μας like στο νεο μας Corsa εκει δεν μπορω να το καταλαβω; Ενας λογος που σιχαθηκα το φατσαμπουκ ειναι οτι ενω ηταν σελιδα για ανθρωπους μπηκε η καθε εταιρια μεσα να διαφημιζει το μαγαζι της. οσο ποιο πολλα like κανεις τοσο ποιο πολυ το βλεπουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhsdavd1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) δεν με ενδιαφέρει και στο φβ να γινοταν ακομη καλυτερα Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από giannhsdavd1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deafman Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Πειραματισου και με την ιδεα να ειναι αορατες και οι φωτο ρε ινσταγκραμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, Black Demis είπε οσο ποιο πολλα like κανεις τοσο ποιο πολυ το βλεπουν Οχι απαραίτητα ...εκτος αν παίζεις πολύ με καμπάνιες ..facebook ads ,γενικως τα σκας για διαφήμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 χωριανοι επεσε ο νταου τζονης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Οχι απαραίτητα ...εκτος αν παίζεις πολύ με καμπάνιες ..facebook ads ,γενικως τα σκας για διαφήμιση. περισσότεροι τα σκάνε εδώ έχω δει απλούς ιδιώτες (γκόμενες κυρίως) που σκάνε για να προβάλουν την φώτο τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uesugi1989 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Black Demis είπε ψυχολογική υποστήριξη (πολλές γκόμενες όταν μαζεύουν like νομίζουν ότι είναι θεες και ετσι νιώθουν καλά) Για αυτό δε κάνω ποτέ μα ποτέ like σε κοπέλες, φωνιζονται κ κάνουμε λάκκο στην πιάτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, uesugi1989 είπε Για αυτό δε κάνω ποτέ μα ποτέ like σε κοπέλες, φωνιζονται κ κάνουμε λάκκο στην πιάτσα ελα μορε οποια τα ψαχνει ετσι και αλλιος δεν ειναι για πολλα πολλα δεν χαλας τα καλα φρουτα ετσι τα σαπια τα κανεις ποιο σαπια απλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, uesugi1989 είπε Για αυτό δε κάνω ποτέ μα ποτέ like σε κοπέλες, φωνιζονται κ κάνουμε λάκκο στην πιάτσα Ετσι λενε ολοι τα likes πεφτουν βροχή και follow σε ολα τα μοντελα κ οχι μονο.Δεν αναφέρομαι προφανώς σε σένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iliaz Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Πάλι καλα, έτσι δεν θα έχουν τα 7 ολόκληρα like που έχει πάρει η μόνη μου ανάρτηση που έγινε το 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmen Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 😂😂🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ploumouris Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 και εγώ πως θα ξέρω αν είμαι καλύτερο Pony από κάποια άλλη ; 🦄🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
partis Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 μετα την κυβερνηση συριζα/ανελ αυτος θα ειναι ενας λογος ακομα για μαζικες αυτοκτονιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelaras52 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 εγώ λέω πέρα απο τα like να απαγορεύσουν και την εγγραφή ανήλικων γιατί στα επόμενα χρόνια όλα λοβοτομημενα θα νε, όχι ότι τώρα ας πούμε είναι νορμάλ, αλλά θα νε πολύ χειρότερα στο μέλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα