NorgeMan Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Αυτοί που λένε ότι δεν ασχολούνται, είναι αυτοί που ασχολούνται πιο πολύ.. όχι μόνο αυτό, λένε και την παπαριτσα τους του στυλ, εδώ δεν ασχολούμαι, έχω ζωή κτλ για να το πιστέψουμε. Τέλος πάντων, εγώ ασχολούμαι (για να πρωτοτυπήσω) μου αρέσει να βλέπω τις φωτογραφίες. Κυρίως σκάφη, κότερα και αυτοκίνητα, εννοείται και κανένα κορμί της προκοπής. Είναι πολύ καλή ιδέα να μη φαίνονται τα likes παρά μόνο ο ιδιοκτήτης να τα βλέπει. Τα bots που είναι σπαστικα θα πρέπει να κάνει κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 12 ώρες πριν, badbad είπε Επειδή τα περισσότερα είναι ψωνάκια στο instagram να δεις που θα ανεβάζουν καθε μέρα story με print screen απο τα likes τους. το γελαμε αλλα κατα 99,9% θα γινει!! 35 λεπτά πριν, uesugi1989 είπε Έχω δει παιδια που έχουν πληρώσει bot για να εμφανίζεται πως έχουν περισσότερους followers. Ειλικρινά δηλαδή, ας μου εξηγήσει κάποιος το σκεπτικό δλδ να κάθετε άλλη σε καθε chat γνορισμιων που υπάρχει να έφτιαξε profile και να έχει βαλει απο κάτω add me on insta και μαζεύει followers και εχει και χορηγούμενο profile (χωρίς να χορηγεί κατι) και έχει και όνομα ταδε_princess πως το ονομάζουμε αυτό είπαμε? 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eptapsyxos3 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 καλησπερα σε ολα τα μελη κ μη...........παιδια μια ερωτηση.καμια σχεση με το θεμα .........γνωριζει καποιοσ να με πει αν το -------sim trei samsung galaxy s7 duos που μπαινουν οι καρτεσ σιμ duos -------------ειναι ιδιο με το samsung galaxy s7 edge duos .............ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ;αμα γωριζει καποιοσ --ταιριαζουν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlassish Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Συμφορά... Χωρίς να φαίνονται τα λάικς στους άλλους τότε δεν είναι λάικς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Όχι ότι με ενδιαφέρει, δεν έχω καν instagram, ωστόσο δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdais Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 OXI ρε poosty μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eλληνας Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Μετά τα μοντέλα τι θα κάνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) το IG για μενα ειναι το απολυτο παιχνιδι των likes και followers.,τιποτα παραπανω.Δυστηχως τα περισσοτερα λαικς που θα λαβεις θα ναι απο μποτς,ενω τα κολακευτικα σχολια που θα σου αφησουν καποιοι ειναι απλα για να τους κανεις λαικς και να τους ακολουθησεις. Το βλεπω αυτο με την φωτογραφια που ασχολουμαι.Υπαρχουν καπιοι που με αφηνουν καλα σχολια αλλα το ξερω οτι χεστηκαν για τη δουλια μου και θελουν απλα να τους ακολουθησω πισω.Μαλιστα τωρα βγηκαν και τα τυποποιημενα μυνηματα.Επειδη μαλλον βαριουνται να γραψουν ενα, ωραια φωτο man ,λενε δεν ξερω τι με αρεσε πιο πολυ η συνθεση η το φως,Ενα σχολιο που το βλεπω ιδιο ακριβως απο πολλους.Μαλλον ενα σαιτ σου δινει ετοιμα μυνηματα να στελνεις. Εχει τη φαση του κυριως αν ασχολεισαι με φωτογραφια και βιντεο,γιατι οπως και να χει το ig to βλεπει ολος ο κοσμος και επωνυμοι,αλλα δεν ειναι να το περνεις στα σοβαρα. κατι σαν το τιντερ δηλ Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από star12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 16 ώρες πριν, uesugi1989 είπε Έχω δει παιδια που έχουν πληρώσει bot για να εμφανίζεται πως έχουν περισσότερους followers. Ειλικρινά δηλαδή, ας μου εξηγήσει κάποιος το σκεπτικό Γνωστό εδώ και χρόνια αυτό και με το fb γινόταν, πλήρωνες κάποια υπηρεσία και σε γέμιζαν με likes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fubar1916 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Καταργουν το like και βαζουν mou skothike Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Στις 20/4/2019 στις 10:00 ΜΜ, *Kopanos* είπε Βγάζουν τα like, κλείνουν τον τάφο τους. Ευχομαι ολες τις καταρες του φαραο...χαχαχαχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galistaboy Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Καϊλέδες που έχει ο κόσμος....!!! όλα τα άλλα λύθηκαν το μόνο πρόβλημα είναι τα Like στα Κοινωνικά Δίκτυα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoslion Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 προβλεπω stories με screenshot ποσα like εχουν οι φωτογραφιες😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα