badbad Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Επειδή τα περισσότερα είναι ψωνάκια στο instagram να δεις που θα ανεβάζουν καθε μέρα story με print screen απο τα likes τους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Οι αλήτες σοβιετία μας έχουν καταντήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 40 λεπτά πριν, partis είπε μετα την κυβερνηση συριζα/ανελ αυτος θα ειναι ενας λογος ακομα για μαζικες αυτοκτονιες Αφου σε τεχνολογικο φορουμ εμπλεξες τα πολιτικα τοτε χαλαλι η αυτοκτονια (σου) 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Μακάρι να περάσει, περιμένω όλες τις χαζογκόμενες και όσους έχουνε στήσει καριέρα πάνω σε αυτό, μόλις αντιληφθούν την αλλαγή να κοιτάνε την οθόνη του pc με το σαγόνι κάτω απ' την απόγνωση. Τι θα απογίνουμε τώρα, τι θα κάνουμε... καταστραφήκαμε..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Επειδή ρώτησαν και μερικοί προηγουμένως τι κερδίζεις αν σου κάνουν like και follow... Κερδίζεις λεφτά. Πώς? Με χορηγούς. Όταν βλέπουν ότι ένα προφίλ ακυρης γκόμενας/ γκόμενου, που απλά πάει ταξίδια, βγαίνει και βγάζεις φωτός με 10.000 λαϊκ και ακολουθούν και 50-60 χιλιάδες άτομα, εχρεται και ο χορηγός με διαφήμιση Σίγουρα θα έχετε πετύχει κάποια κοπέλα άκυρη, που δεν ήταν ποτέ στη τηλεόραση ή γενικότερα γνωστή, να διαφημίζει κάποια κρέμα ή κάποια ρούχα. Για αυτό καίγονται για τα λαϊκ, γιατί βγάζουν λεφτακια από πίσω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Καλο το κραξιμο, αλλα η φαση με τα σοσιαλ εχει φτιαξει αρκετο κοσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GlBodhi Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Μάθανε όλοι τώρα να λένε ‘’influencer’’ γελάνε μέχρι και οι πέτρες ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 46 λεπτά πριν, GlBodhi είπε Μάθανε όλοι τώρα να λένε ‘’influencer’’ γελάνε μέχρι και οι πέτρες ! Προτιμούν το ‘’influencer’’ γιατί το βίζιτα τους χαλάει την εικόνα. 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moglis13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Θα πάει η κατάθλιψη στα ύψη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Μάλλον θα έπρεπε να το θέσει με ψηφοφορία μεταξύ των χρηστών να τηρηθούν και τα''δημοκρατικά'' προσχήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Χαζεύω στο κινητό.. Με κάνει follow ενα ωραιο μ..νι στο ινσταγκραμ. Αναρωτιέμαι πως και τι Αφού δεν έχω ανεβάσει καμία φωτο του εαυτού μου. Μπαίνω στο προφίλ και βλέπω 65.000 followers. Αναρωτιέμαι ποια είναι αυτή και έχει τόσους πολλούς. Πρώτη φορά τν βλέπω και αναρωτιέμαι ποιο το κέρδος γιατί ποτέ δε το κατάλαβα, να φωτογραφίζονται και να δίνει likes ο κόσμος. Τι κερδίζουν; η τι περιμένουν να κερδίσουν οι γκομενες; επίσης ο κόσμος γιατί κάνει like αν δε την ξέρει; επειδή ανέβασε φωτο με κολάν απο το γυμναστήριο; Τι περιμένει ο κόσμος δίνοντας like? Να του κάτσει; Κυριακάτικες ανησυχίες 😂😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Backpacker Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Αν το κάνει αυτό θα κλεισει την επόμενη μέρα από τους ινφλουένσερς και τους χορηγούς που θα χάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Όχι... μη μου το κάνετε αυτό... καταστροφή... Θα πρέπει τώρα να δουλέψω 8άρο.... Όχιιιιιιι κακούργα κοινωνίααααα.... Άχου τι έπαθαααααασσσΖ 😂😂😂😂😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akiz90 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Αναφορά σε κείμενο Αν πράγματι το Instagram προχωρήσει στη συγκεκριμένη αλλαγή, δεν θα είναι λίγοι οι influencers που θα δυσαρεστηθούν αφού βγάζουν χρήματα από την πλατφόρμα με βάση τον αριθμό των «Like» στις αναρτήσεις τους ή με βάση τους followers που έχουν. Ε όχι...να κανονίσουμε μία πορεία για τα παιδιά, να τους φτιάξουμε ένα σωματείο βρε αδερφέ, να απαιτήσουμε και βαρέα/ανθυγιεινά. Ξέρετε τι τραβάνε? Όλη την ώρα ταξίδια μακρυά απ' το σπίτι, να κουβαλάνε βαλίτσες, κινητά, κάμερες...μην σου τύχει. 🤢 Να πάνε να κάνουν καμιά σοβαρή δουλειά λέω εγώ και να αφήσουν τις μα***ίες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uesugi1989 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, GoMaR είπε Χαζεύω στο κινητό.. Με κάνει follow ενα ωραιο μ..νι στο ινσταγκραμ. Αναρωτιέμαι πως και τι Αφού δεν έχω ανεβάσει καμία φωτο του εαυτού μου. Μπαίνω στο προφίλ και βλέπω 65.000 followers. Αναρωτιέμαι ποια είναι αυτή και έχει τόσους πολλούς. Πρώτη φορά τν βλέπω και αναρωτιέμαι ποιο το κέρδος γιατί ποτέ δε το κατάλαβα, να φωτογραφίζονται και να δίνει likes ο κόσμος. Τι κερδίζουν; η τι περιμένουν να κερδίσουν οι γκομενες; επίσης ο κόσμος γιατί κάνει like αν δε την ξέρει; επειδή ανέβασε φωτο με κολάν απο το γυμναστήριο; Τι περιμένει ο κόσμος δίνοντας like? Να του κάτσει; Κυριακάτικες ανησυχίες 😂😂😂 Έχω δει παιδια που έχουν πληρώσει bot για να εμφανίζεται πως έχουν περισσότερους followers. Ειλικρινά δηλαδή, ας μου εξηγήσει κάποιος το σκεπτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα