infini Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Έχω το εξής πρόβλημα: Μου έσπασε η άκρη του βύσματος των ακουστικών (χρησιμοποιώ μόνο ακουστικά και όχι ηχεία) και σφήνωσε μέσα στην υποδοχή του motherboard με αποτέλεσμα να μην κάνει καλή επαφή και να έχω ήχο μόνο από το ένα ακουστικό. Υπάρχει δυνατότητα να δηλώσω μέσω των windows άλλη υποδοχή εκτός από τη front (πράσινη) ώστε να μην έχω πρόβλημα; To motherboard Που έχω είναι αυτό: https://www.asus.com/gr/Motherboards/SABERTOOTH_990FX/
infini Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Όταν λες την πίσω ποια εννοείς; Όλες οι υποδοχές πίσω είναι. Στο rear speaker (μαύρη υποδοχή) το έχω δοκιμάσει, δεν έχει ήχο.
POSEYATSIA Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 20/4/2019 στις 3:22 ΜΜ, infini είπε Quand dites-vous en arrière que voulez-vous dire? Toutes les fentes derrière sont. Dans le haut-parleur arrière je l'ai Tutuapp 9Apps ShowBox essayé, il n'a pas de son. J'ai le problème suivant: je me suis cassé la tête de la prise casque (je n'utilise que des écouteurs plutôt que des haut-parleurs) et je me suis branché dans la prise de la carte mère pour qu'il ne soit pas en contact et que je n'entende le son que d'un seul combiné. Est-il possible de déclarer via les fenêtres un emplacement autre que l'avant afin que je n'ai pas de problème? Pour que j'ai est cette carte mère: Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από POSEYATSIA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα