Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανονικα επρεπε να ανεβει και να χτυπησει το κουδουνι

Αλλα...

.... ο καφες εινα μυστηριος , δεν ειναι πιτογυρο..Αν αργησεις λιγο θα σου πει ο αλλος, κρυωσε ο καφες, εκοψε ο καφες, επεσε το αφρογαλα , κοκκαλα ειχε καφες ειναι.

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποιος που εχει κανει αυτου του ειδους τις δουλειες,παντα αφηνει τιπ και ας ειναι 1000 φορες φτωχοτερος απο καποιον που δεν αφηνει ποτε.Θυμαμαι σε βενζιναδικο με ψιλοβροχο και αερα να σε σηκωσει,ο υπαλληλος ηταν μονιμα εξω και εξυπηρετουσε.Δεν γινεται να μην αφησεις,το ιδιο και στους ντελιβεραδες,εκτος βεβαια αν εχει αθλια συμπεριφορα.Τωρα για το αν ειναι να ανεβει η οχι,4 χρονια φοιτητης ποτε κανεις δεν αρνηθηκε να ανεβει,μαλλον εσεις κανετε κατι λαθος και παραγγελνετε ενα φραπε και 50 ευρω πραγματα απο το ψιλικατζιδικο οπως ειπε ο φιλος πιο πριν.Εκει λογικο ειναι να μην ειναι και ο πιο χαρουμενος ανθρωπος του κοσμου.Ειδικα αν παιρνεις απο τα ιδια μαγαζια κ σε ξερουν καμια φορα σε εξυπηρετουν καλυτερα.Απο συγκεκριμενο μαγαζι ο τυπος μου εφερνε 1 στις 5-6 φορες κοκα κολα τζαμπα σε παραγγελια των 6-7 ευρω.Θυμαμαι και ενα αλλο,η ελαχιστη παραγγελια ηταν 4 ευρω,πηρα κατι που εκανε 3.5 και ενα νερακι και οταν ηρθε ο ντελιβερας με ρωτησε αν εβαλα το νερο μονο για να συμπληρωσω το 4ρι και οταν του ειπα ναι δεν μετρησε το νερο στην παραγγελια..

Επεξ/σία από fastnq2
Δημοσ.

Τα τιπς ειναι απο ΗΠΑ οπου ομως ο σεβιτορος του εστιατοριου παιρνει μια πολυ χαμηλη αμοιβη ανα ωρα απο το καταστημα και τα υπολοιπα απο τιπς δηλ τους πελατες. Το 20% ειναι κλασσικο, αν δεν το δωσεις σε ρωτανε τι προβλημα ειχες με το σερβιρισμα. Επισης οι καρτες γραφουν το ποσο και απο κατω κενο για να βαλεις το τιπ εσυ χειρογραφα που παει αυτουσιο στο σερβιτορο.

Εδω σε εμας η αμοιβη του σερβιτορου ειναι μεσα στη τιμη, βεβαια τα λαμογια εργοδοτες το παντελονιαζουν και δινουν ψιχουλα στος εργαζομενους.

Στο εξωτερικο η παραδοση ειναι επιπλεον της τιμης του προιοντος και οι ντελιβεραδες δουλευουν για εταιρειες που παρεχουν υπηρεσιες ντελιβερι σε πολλα καταστηματα με συμβαση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, natural_sgf είπε

First world problems, κυριολεκτικά.

Όταν πρόκειται για καφέ σήκωνε τον κώλο σου από την καρέκλα και κατέβα τις σκάλες.

Επιπρόσθετα, όταν ρίχνεις παραγγελία να είσαι σε αναμονή κυριλέ, όχι να φοράς και ακουστικά. 

Oταν πας διακοπες καλη ωρα σε ενα ξενοδοχειο και ζητησεις π.χ που ειναι η τουαλετα η η ρεσεψιον πες του δεξια και μετα αριστερα. Μην πας καν να του δειξεις που βρισκεται. Γτ στο ξενοδοχειο που δουλευω ειμαι μπαλαντερ. Μπαλαντερ ειναι οτι χειροτερο. Μπορει να βρισκεσαι για 2 ωρες στο μπουφε και μετα να πας στο μπαρ και μετα ξανα πισω και ξαφνικα να σου πει ο ενας που ειναι η τουαλετα και μετα ο αλλος να χυσει τα ποτα και να τρεχεις για σφουγγαριστρα και στα καπακια να θελει ποτηρια το μπαρ. Ολα αυτα ειναι εμπειριες που εχω ζησει. Ποτε δεν εστειλα κανεναν μονο του παντα "ΕΥΓΕΝΙΑ" κατι που σου λειπει και εσενα μαχητη του πληκτρολογιου γτ ειναι στις υπηρεσιες μου. Το θεμα ειναι οτι παντα ανεβαινουν επανω και αρκετες φορες δεν τους προλαβαινω γτ με προλαβαινουν. Το δωματιο μου ειναι στην αλλη πορτα για την εξωθυρα . Λοιπον και μιας και το εθεσες ετσι μαθε οτι φυσικα και παραδεχτηκα το λαθος μου στο θεμα ακουστικα εξου και το ειπα αλλα μαθε δε τροπους. Το κω*** μου τον παιρνω στη δουλεια δυστυχως για να εχω κατι αγενεστατους πελατες σαν εσενα αλλα πρεπει να στραβοκαταπινω καθε φορα και οχι μονο αυτο και να μην ζητιανευω ποτε για τα τιπς και ας μου εχει φυγει η μεση , να ειμαι αρρωστος , ξενυχτισμενος,  με πυρετο και ας εχει 45 βαθμους εξω και ας εχω αντιμετωπισει αγενης πελατες. Παντα ημουν κυριος και μιλουσα με σεβασμο.Αλλο αμα επρεπε να του αλλαξεις τα φωτα. Δεν θα μου φυγει ο κ@@@ος οπως λες αλλα μια φορα σαν ανθρωπος ξεχαστηκα και πηρα αυτην την απαντηση. Καλο θα ειναι κατι σ@@@@δια να σεβονται. Ευχαριστω!

Επεξ/σία από JohnConstantine
  • Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xgol είπε

Ειμαστε ανθρωποι ομως, και σεβόμαστε πως δυστυχως οι διανομείς δεν έχουν στον ηλιο μοιρα σε οτι αφορά το μισθο, τα εργασιακα δικαιωματα, κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιοτητα, ειναι εκτεθειμενοι σε κρυο, βροχη, καυσωνα κτλ.

Έχουμε δηλ 11,20 για 2 κρεπες, θα μας λειψουν τα 80 λεπτά αν αφησουμε 12€?

Αυτοί που θα δώσουν 11,20 έχουν κανένα εκατομμύριο ευρώ στην τράπεζα σίγουρα.

Αν και τώρα που το σκέφτομαι αυτή η κατηγορία δεν παραγγέλνει ποτέ από έξω.

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, JohnConstantine είπε

Oταν πας διακοπες καλη ωρα σε ενα ξενοδοχειο και ζητησεις π.χ που ειναι η τουαλετα η η ρεσεψιον πες του δεξια και μετα αριστερα. Μην πας καν να του δειξεις που βρισκεται. Γτ στο ξενοδοχειο που δουλευω ειμαι μπαλαντερ. Μπαλαντερ ειναι οτι χειροτερο. Μπορει να βρισκεσαι για 2 ωρες στο μπουφε και μετα να πας στο μπαρ και μετα ξανα πισω και ξαφνικα να σου πει ο ενας που ειναι η τουαλετα και μετα ο αλλος να χυσει τα ποτα και να τρεχεις για σφουγγαριστρα και στα καπακια να θελει ποτηρια το μπαρ. Ολα αυτα ειναι εμπειριες που εχω ζησει. Ποτε δεν εστειλα κανεναν μονο του παντα "ΕΥΓΕΝΙΑ" κατι που σου λειπει και εσενα μαχητη του πληκτρολογιου γτ ειναι στις υπηρεσιες μου. Το θεμα ειναι οτι παντα ανεβαινουν επανω και αρκετες φορες δεν τους προλαβαινω γτ με προλαβαινουν. Το δωματιο μου ειναι στην αλλη πορτα για την εξωθυρα . Λοιπον και μιας και το εθεσες ετσι μαθε οτι φυσικα και παραδεχτηκα το λαθος μου στο θεμα ακουστικα εξου και το ειπα αλλα μαθε δε τροπους. Το κω*** μου τον παιρνω στη δουλεια δυστυχως για να εχω κατι αγενεστατους πελατες σαν εσενα αλλα πρεπει να στραβοκαταπινω καθε φορα και οχι μονο αυτο και να μην ζητιανευω ποτε για τα τιπς και ας μου εχει φυγει η μεση , να ειμαι αρρωστος , ξενυχτισμενος,  με πυρετο και ας εχει 45 βαθμους εξω και ας εχω αντιμετωπισει αγενεις πελατες. Παντα ημουν κυριος και μιλουσα με σεβασμο.Αλλο αμα επρεπε να του αλλαξεις τα φωτα. Δεν θα μου φυγει ο κ@@@ος οπως λες αλλα μια φορα σαν ανθρωπος ξεχαστηκα και πηρα αυτην την απαντηση. Καλο θα ειναι κατι σ@@@@δια να σεβονται. Ευχαριστω!

Δεν υπάρχει ελπίδα φίλε, όταν έχουμε άτομα που επειδή παρήγγειλαν ένα καφέ νομίζουν ότι δίνουν δουλειά κιόλας.

Συνέχισε έτσι, έχεις δίκιο στα όσα λες. Άλλωστε το κράξιμο που τρως εδώ δε λέει κάτι...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, natural_sgf είπε

Δεν υπάρχει ελπίδα φίλε, όταν έχουμε άτομα που επειδή παρήγγειλαν ένα καφέ νομίζουν ότι δίνουν δουλειά κιόλας.

Συνέχισε έτσι, έχεις δίκιο στα όσα λες. Άλλωστε το κράξιμο που τρως εδώ δε λέει κάτι... 

Προσεξε! Η απορια μου ηταν απλη λητη και ξεκαθαρη.Εδω με εχουν μαθει με εχουνε δικασει με εχουνε λιθοβολισει ακομα και γιατι παιρνω καφε και δεν φτιαχνω σπιτι. Παιζει και να ξερουν το αφμ μου. Και ολα αυτα επειδη για μια φορα ξεχαστηκα σαν ανθρωπος. Οσο για τα σχολια. Πιστεψε με δεν ειχα ευκαιρα ποπ-κορν

Δημοσ.
Μόλις τώρα, JohnConstantine είπε

Προσεξε! Η απορια μου ηταν απλη λητη και ξεκαθαρη.Εδω με εχουν μαθει με εχουνε δικασει με εχουνε λιθοβολισει ακομα και γιατι παιρνω καφε και δεν φτιαχνω σπιτι. Παιζει και να ξερουν το αφμ μου. Και ολα αυτα επειδη για μια φορα ξεχαστηκα σαν ανθρωπος. Οσο για τα σχολια. Πιστεψε με δεν ειχα ευκαιρα ποπ-κορν

Τότε τι κάθεσαι και ανοίγεις thread στο insomnia? Τι ακριβώς περιμένεις να σου πούμε; Πόσο βλάκας είναι ο ντελιβεράς;

Δημοσ.

Δεν αντιλαμβάνομαι ποσο εύκολα δαπανάτε τον χρόνο σας σε ανούσια πράγματα.
6 Σελίδες συζήτησης για το εάν έπρεπε η οχι να ανεβάσει το παιδί τον καφέ. Ειλικρινά δεν θεωρείται οτι σπαταλάτε τον χρόνο σας ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, natural_sgf είπε

Τότε τι κάθεσαι και ανοίγεις thread στο insomnia? Τι ακριβώς περιμένεις να σου πούμε; Πόσο βλάκας είναι ο ντελιβεράς;

Δεν ειναι το θεμα βλακειας η οχι. Απλα δεν ειναι κακο να μοιραζεσαι μια στιγμη της ημερας σου ακομα και αν σου προκαλει να το πω γελιοτητα. Αυτο εγινε γτ μου την εσπασε την συγκεκριμενη στιγμη το υφος του. Αμα ξανα δω και εχει τετοιο υφος και μου πει βιαζομαι πλ απλα θα του πω. Μαστορα αμα θες μοιρασε την αποσταση. Στο κατω κατω ρε φιλε ουτε 1 φορα δεν πηρα να κανω παραπονα. Μια φορα πηρα σε μαγαζι να κανω παραπονα διοτι η παραγγελια μου ειχε μεινει στασιμη 2 ωρες και μου ειπε πλαγιως οτι επειδη γνωριζομαστε εβαλα αλλους απο εσενα. Απο ολα οσα προ αναφεραμε κραταμε καποια πραγματα. Να αναγνωριζουμε τα λαθη μας να σεβομαστε και γενικα να κανουμε υποχωρησεις. Εγω αυτα κραταω .

3 λεπτά πριν, stormiez είπε

Δεν αντιλαμβάνομαι ποσο εύκολα δαπανάτε τον χρόνο σας σε ανούσια πράγματα.
6 Σελίδες συζήτησης για το εάν έπρεπε η οχι να ανεβάσει το παιδί τον καφέ. Ειλικρινά δεν θεωρείται οτι σπαταλάτε τον χρόνο σας ;

Και ειπες να την διευρινεις με την απορια σου; Πιασε ενα καφε και ελα να στα πω :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vgeovai είπε

Αμα είχαμε κάτι καλύτερο να κάνουμε, στο insomnia θα ήμασταν 😛

🤣🤣😅😅😅😅😅

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, JohnConstantine είπε

Δεν ειναι το θεμα βλακειας η οχι. Απλα δεν ειναι κακο να μοιραζεσαι μια στιγμη της ημερας σου ακομα και αν σου προκαλει να το πω γελιοτητα. Αυτο εγινε γτ μου την εσπασε την συγκεκριμενη στιγμη το υφος του. Αμα ξανα δω και εχει τετοιο υφος και μου πει βιαζομαι πλ απλα θα του πω. Μαστορα αμα θες μοιρασε την αποσταση. Στο κατω κατω ρε φιλε ουτε 1 φορα δεν πηρα να κανω παραπονα. Μια φορα πηρα σε μαγαζι να κανω παραπονα διοτι η παραγγελια μου ειχε μεινει στασιμη 2 ωρες και μου ειπε πλαγιως οτι επειδη γνωριζομαστε εβαλα αλλους απο εσενα. Απο ολα οσα προ αναφεραμε κραταμε καποια πραγματα. Να αναγνωριζουμε τα λαθη μας να σεβομαστε και γενικα να κανουμε υποχωρησεις. Εγω αυτα κραταω .

Και ειπες να την διευρινεις με την απορια σου; Πιασε ενα καφε και ελα να στα πω :P

Διαβάζω τα όσα λες. Δεν τα συμμερίζομαι. Βγαίνεις προς τα έξω σαν άνθρωπος που ζει στη δική του φούσκα (bubble - κάποιος το έγραψε λανθασμένα bubblewrap αλλά αυτό εννοούσε).

Δεν αντιλαμβάνεσαι και τη θέση του άλλου που κάνει ένα δύσκολο επάγγελμα και αυτό που επικρατεί στα όσα γράφεις είναι το εγώ, εγώ, εγώ...

Αυτά από μένα. Καλή συνέχεια.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, skiabox είπε

Ισχύει!!!! 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, natural_sgf είπε

Διαβάζω τα όσα λες. Δεν τα συμμερίζομαι. Βγαίνεις προς τα έξω σαν άνθρωπος που ζει στη δική του φούσκα (bubble - κάποιος το έγραψε λανθασμένα bubblewrap αλλά αυτό εννοούσε).

Δεν αντιλαμβάνεσαι και τη θέση του άλλου που κάνει ένα δύσκολο επάγγελμα και αυτό που επικρατεί στα όσα γράφεις είναι το εγώ, εγώ, εγώ...

Αυτά από μένα. Καλή συνέχεια.

Κανεις δεν εκανε κατι με το ζορι φιλε. Δυσκολο ειναι αλλα υπαρχουν πλ πιο επκινδυνα. Βαζω το εγω μου διοτι ειλικρινα αλλο να κανεις ενα λαθος και να σε διορθωνουν και αλλο να σε στολιζουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, skiabox είπε

αυτο μου θυμισε ενα πανελ-συνεντευξη κατι τετοιο πριν χρονια στην τιβι οπου μια ανθυποδιασημη την ρωτησαν ποσο αφηνει τιπ στον ντελιβερα και ειπε 5 ευρω 😀

Επεξ/σία από fastnq2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...