Προς το περιεχόμενο

Pc gaming through new consoles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλο υπολογιστής άλλο κονσόλα ρε παιδιά. Στον υπολογιστή κάνουμε 500 πράγματα εκτός gaming. Όλοι έχουμε υπολογιστή. Το κόστος της gpu είναι το παραπάνω κόστος. Ο υπολογιστής παίζει τα πάντα απο παλιά παιχνίδια και καινούργια. Συν emulators συν 60+fps reshade ultra wide mouse keyboard mods και ένα σωρό exclusives simulators και στρατηγικής. Η κονσόλα αξίζει καθαρά για τα exclusives. 

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για μενα ειναι ξεκαθαρο αυτο, καμια κονσολα δεν αξιζει χωρις τα exclusive της, αλλα μιλαμε για τα παιχνιδια που καθοριζουν το gaming της καθε γενιας...

Δημοσ.
3 hours ago, Arkin said:

Άλλο υπολογιστής άλλο κονσόλα ρε παιδιά. Στον υπολογιστή κάνουμε 500 πράγματα εκτός gaming. Όλοι έχουμε υπολογιστή. Το κόστος της gpu είναι το παραπάνω κόστος. Ο υπολογιστής παίζει τα πάντα απο παλιά παιχνίδια και καινούργια. Συν emulators συν 60+fps reshade ultra wide mouse keyboard mods και ένα σωρό exclusives simulators και στρατηγικής. Η κονσόλα αξίζει καθαρά για τα exclusives. 

Γενικά όχι. 

Ούτε όλοι έχουν, ούτε όσοι έχουν χρειάζονται μόνο μια κάρτα γραφικών για να παίξουν παιχνίδια. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Arkin είπε

Όλοι έχουμε υπολογιστή. 

Ίσως στο δικό σου κύκλο. Στον δικό μου πάντως, μόνο 2 άτομα έχουν desktop PC ικανό να τρέξει games. Η συντριπτική πλειοψηφία έχει ένα laptop/tablet για τις "δουλειές" και όσοι ασχολούνται με gaming, έχουν κονσόλα.  

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Ίσως στο δικό σου κύκλο. Στον δικό μου πάντως, μόνο 2 άτομα έχουν desktop PC ικανό να τρέξει games. Η συντριπτική πλειοψηφία έχει ένα laptop/tablet για τις "δουλειές" και όσοι ασχολούνται με gaming, έχουν κονσόλα.  

Ναι ισως να σκεφτομαι διαφορετικα απο αυτα που βλεπω. Και laptop και desktop και tablet εχουμε. Κονσολα εχουν οσοι δεν θελουν να δωσουν πολλα χρηματα για gaming και τη βγαζουν πιο φθηνα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά και εγώ από το 1990 που έψηνα τους γονείς μου να δώσουν 320.000δρχ για έναν 386DX/40MHz, μέχρι και σήμερα αυτό το παραμύθι λέω στον εαυτό μου, ότι τα σκάμε για gaming PC, αλλά κάνει και άλλες δουλειές.....

Ίσως παλιότερα αυτό να ίσχυε σε κάποιο βαθμό. Σήμερα όμως οι περισσότεροι από εμάς μπορούμε να κάνουμε τις άλλες δουλειές μας σε υπολογιστή-τοστιέρα. Για αξιοπρεπές PC gaming χρειάζεται να σκάσεις 500% παραπάνω χρήματα.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panther_512 είπε

Καλά και εγώ από το 1990 που έψηνα τους γονείς μου να δώσουν 320.000δρχ για έναν 386DX/40MHz, μέχρι και σήμερα αυτό το παραμύθι λέω στον εαυτό μου, ότι τα σκάμε για gaming PC, αλλά κάνει και άλλες δουλειές.....

Ίσως παλιότερα αυτό να ίσχυε σε κάποιο βαθμό. Σήμερα όμως οι περισσότεροι από εμάς μπορούμε να κάνουμε τις άλλες δουλειές μας σε υπολογιστή-τοστιέρα. Για αξιοπρεπές PC gaming χρειάζεται να σκάσεις 500% παραπάνω χρήματα.

QFT είναι πολύ μικρό το ποσοστό των επαγγελματιών που χρειάζονται πραγματικά high end. Ένας programmer/web developer πχ μια χαρά δουλεύει ακόμα και με pc 5ετίας. HEDT ή παραπάνω χρειάζονται κυρίως ερευνητές ή άτομα που ασχολούνται συστηματικά με video rendering και τρέχουν πολλαπλά projects.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ilos είπε

QFT είναι πολύ μικρό το ποσοστό των επαγγελματιών που χρειάζονται πραγματικά high end. Ένας programmer/web developer πχ μια χαρά δουλεύει ακόμα και με pc 5ετίας. HEDT ή παραπάνω χρειάζονται κυρίως ερευνητές ή άτομα που ασχολούνται συστηματικά με video rendering και τρέχουν πολλαπλά projects.

Άσε που και μια μεγάλη μερίδα επαγγελματιών που χρειάζονται πραγματικό high-end PC (συνήθως για κάποιο CAD πρόγραμμα) το πιο πιθανό είναι να έχουν πχ κάποια Quadro επάνω παρά GeForce. Άρα bye bye gaming.

Βάλε επίσης ότι η συντριπτική πλειοψηφεία δουλεύει έτσι κι αλλιώς σε κάποιο γραφείο και όχι αραχτοί στο σπίτι τους παρέα με το gaming PC και διαλείμματα για Witcher.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/4/2019 στις 6:43 ΠΜ, panther_512 είπε

Θες τώρα να μου  πεις πως έχεις αξιοπρεπές gaming στις κονσόλες; Με 25-30fps ? 

Οπως είπα τα settings και τα fps των κονσολών μπορείς να τα Παρεις άνετα από μια κάρτα 7 ετιας όπως είναι η amd hd7970 αλλά αν θες 60fps, υψηλές αναλύσεις, ultra settings, εεε τότε βάζεις το χέρι σου βαθιά στην τσέπη 

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι σχέση έχουν οι κονσόλες με το ποστ μου? 

Την ξέρω την κάρτα που λες γιατί την είχα. Στο Witcher 3 με την 7970 το έπαιζα στα 900p όλα στο High, Rock stable 60 fps.😀 Πήγα στην 980Ti για 1080p/60fps.

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ.

Σε καμια περιπτωση μην περιμενουμε ενα μηχανημα ανταξιο με μια rtx 2080. Που  θα κοστιζει απο 400 με 500 ευρω.μην πεφτουμε στην παγιδα απο το hype που δημηουργουν στα παντα πριν βγουν..8 με 10 τεραφλοπς το ανωτερο θα εχουν και αυτα ας βαλει ο θεος το χερι του γιατι θελουν και σοβαρη ψυξη για να δουλεψουν.σαν και αυτη που εχει το one x και μεχρι προσφατα πουλιονταν 5 κατοσταρικα.το καλο που ειχαμε με τις κονσολες παντα ηταν το optimize στα games.βεβαια μερικοι θελαμε ομως αντι για 30 frames 60 και χαμηλοτερη αναλυση.αν θα πιασουν 4κ 60; βεβαιως τα πιανουν.κοβουν απο αλλα πραγματα οπως antillising,lighting,shadows,distance ,model details.texrures ktlp.και  ερχονται τα 4κ.ενα παιχνιδι που θα παιζε high 1080 to κανουν low 4k αν θελουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι ποιος περιμενε σύντομα κονσολα με επιδοσεις RTX 2080 και σε frames και σε θερμοκρασιες. Αν η sony πουλάει μηχανηματα των 400 ευρω με επιδοσεις rtx 2080 η nvidia πρέπει να το κλεισει το μαγαζί, απο χθες. Ούτε φυσικά θα έχει επιδοσεις rtx 2080 και όταν κυκλοφορήσει η rtx 2080 θα έχει αντικατασταθει ή θα πλησιάζει να αντικατασταθει απο την  rtx 3080 ή οπως θα λέγεται.

Επεξ/σία από Anuminas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως είναι οι τεχνολογίες και οι τιμές, pc για δουλειές με την ενσωματωμένη intel hd 530 που παίζει ΟΛΑ τα games του πλανήτη από mass effect και πίσω σε 1080p, και μια κονσολιτσα για gaming ανάλογα τις τσέπες. Δύσκολα σε συγκινεί κάτι περισσότερο από 1080p/60hz FAA γιατί είναι ήδη αρκετά καλό. Δεν ειμαστε στο 2000 στα 1200χ800.....

Κανενα νέο game θα βγει; Γιατί όλο graphic repeats βλέπουμε. ΝΕΟ GAME.....

Επεξ/σία από jimarass26
Δημοσ.

Το PS5 θα βγεί σε τουλάχιστον ένα χρόνο. Μέχρι τότε (λογικά) θα έχει βγεί η ampere και μετά από άλλα 2 χρόνια (το πολύ) θα έχει βγει η επόμενη γενιά (40XX).

Οπότε για άλλη μία φορά θα είναι αρκετά μπροστά το PC σε δύναμη από μία κονσόλα. Βέβαια η διαφορά κτίσης θα είναι όπως πάντα δυσανάλογη 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, jimarass26 είπε

Όπως είναι οι τεχνολογίες και οι τιμές, pc για δουλειές με την ενσωματωμένη intel hd 530 που παίζει ΟΛΑ τα games του πλανήτη από mass effect και πίσω σε 1080p, και μια κονσολιτσα για gaming ανάλογα τις τσέπες. Δύσκολα σε συγκινεί κάτι περισσότερο από 1080p/60hz FAA γιατί είναι ήδη αρκετά καλό. Δεν ειμαστε στο 2000 στα 1200χ800.....

Κανενα νέο game θα βγει; Γιατί όλο graphic repeats βλέπουμε. ΝΕΟ GAME.....

Αν είναι να παίξεις μπάλα με την ενσωματωμένη πας καρφί σε ryzen apu που είναι και οικονομικότερα και παίζουν και σύγχρονους τίτλους έστω με παραχωρήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...