Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω παιχνίδια για mac

lactate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είμαι αυτό που λένε gamer αλλά που και που θέλω να παίζω κανά παιχνίδι. Έχω ένα ψιλοαρχαίο pc που έπαιζα σε emulator αλλά θα θελα και κάτι άλλο. Μέχρι στιγμής όλο βλακείες βρίσκω κάτι παιχνίδια που κάνουν 5 ευρώ ξέρω γω και είναι σαν χαζοπαίχνιδα για κινητά που είναι ένα ατέλειωτο κυνηγητό ή κάτι εκνευριστικά επαναλαμβανόμενο. Ψάχνω ένα παιχνίδι σαν αυτά που παίζαμε στο Playstation. Οτιδήποτε βασικά ακόμα και κάποιο harry potter που παίζει στα σημερινά μακ (macbook pro 2018 touchbar) ή και κάποιο final fantasy (οχι online). Έχετε κάποια πρόταση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί δεν βάζεις το steam και να ψάξεις να βρεις ανάμεσα στις κατηγορίες ότι παιχνίδι θέλεις? Θα βλέπεις και τα minimum requirements οπότε θα ξέρεις αν παίζει ή όχι

36 λεπτά πριν, tsofras είπε

Γιατί δεν βάζεις το steam και να ψάξεις να βρεις ανάμεσα στις κατηγορίες ότι παιχνίδι θέλεις? Θα βλέπεις και τα minimum requirements οπότε θα ξέρεις αν παίζει ή όχι

+1 στο steam εχει κατηγορια ολων των παιχνιδιων που τρεχουν σε macos. Στο appstore εχει καποια απο αυτα. Προσωπικα παιζω το slay the spire τελευταια, αν σου αρεσουν τα καρτοπαιχνιδια τσεκαρε το.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...