Προς το περιεχόμενο

Popcorn Time android

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβασα την συγκεκριμένη εφαρμογή από την επίσημη σελίδα σε μορφή apk.Το άνοιξα έβαλα υπότιτλους γλώσσα κ.λ.π και πάτησα να δω μια ταινία με ελληνικούς υπότιτλους (νομίζω όλες οι ταινίες έχουν υπότιτλους ελληνικούς).Εν τω μεταξύ περίμενα μέχρι να φορτώσει η ταινία μπήκα ξεκίνησε αλλά οι υπότιτλοι δεν ήταν καν σωστή αλλά ούτε συγχρονισμένη.Τελωσ πάντων επειδή έχω την εφαρμογή στον υπολογιστή θα ήθελα και μια για το κινητό (έχω το terrarium tv αλλά σε πολλές ταινίες είτε δεν έχει υπότιτλους είτε δεν βρίσκει από κάποιο σέρβερ την ταινία.Θα μου πεις όλα έτοιμα τα θες όχι αλλά δεν μπορώ να δίνω πόσα λεφτά για νετφλιξ(που δεν έχει όλες τις ταινίες που θα ήθελα να δω)..Ξέρω ότι δεν θα γίνει κάτι απλά το αναφέρω να το έχουν στα υπόψη άλλοι.Επισης πείτε καμιά γνώμη για την  disney υπηρεσία της? 

Δημοσ.

Εγώ έχω το CyberFlix tv που είναι σαν το Terrarium.

Επίσης αν θες να ασχοληθείς αρκετά βάλε το Kodi.

Δημοσ.

Απλα το pop corn σου κατεβαζει την ταινια ειτε 720 ειτε 480 ειτε 1080 και σου βαζει τον αντιστοιχο υποτιτλο που ειναι απο μια ιστοσελιδα. Υπαρχει σοβαρη περιπτωση ειδικα σε παλαιες ταινιες να μην ταιριαζει. Δοκιμασε αλλη ποιοτητα πχ 720p. Τελος αν θελεις κατεβαζεις εσυ τον υποτιτλο και τον ταιριαζεις χειροκινητα με την ταινια αφου τον διαλεγεις να παιξει (ο υποτιτλος) απο τον σκληρο σου δισκο!!!!

Καλη διασκεδαση

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tz_aristotelis είπε

Απλα το pop corn σου κατεβαζει την ταινια ειτε 720 ειτε 480 ειτε 1080 και σου βαζει τον αντιστοιχο υποτιτλο που ειναι απο μια ιστοσελιδα. Υπαρχει σοβαρη περιπτωση ειδικα σε παλαιες ταινιες να μην ταιριαζει. Δοκιμασε αλλη ποιοτητα πχ 720p. Τελος αν θελεις κατεβαζεις εσυ τον υποτιτλο και τον ταιριαζεις χειροκινητα με την ταινια αφου τον διαλεγεις να παιξει (ο υποτιτλος) απο τον σκληρο σου δισκο!!!!

Καλη διασκεδαση

Αν βάλει τον MX Player μπορείς να βρει και υπότιτλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε

που στο pop corn? πως?

Δεν ξέρω αν έχει επιλογή αλλαγής player το Pop Corn αλλά στο Terrarium & Cyber που έχουν εγώ με το MX βρίσκω υπότιτλους(εφόσον υπάρχουν).

Επεξ/σία από saruman123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...