Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Razor333 είπε

Το dxomark χρησιμοποιει μια συγκεκριμενη τυφλη ρουτινα, δεν μετραει ουτε εμπειρια χρησης, ουτε τα αυτοματοποιημενα modes, ουτε τις οποιες manual δυνατοτητες. Ειναι τοσο dummy το συστημα τους, που π.χ. στο video πανε και μετρανε στα default settings που εχει η καθε εταιρεια και οχι στο καλυτερο video mode που μπορει να προσφερει το κινητο, σε τοσο γιδια απευθυνονται.

Συμφωνώ απόλυτα. Στην ουσία εκμεταλλεύονται το γεγονός της έλλειψης ανταγωνισμού στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Ούτε καν το μη χείρον βέλτιστον δλδ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα αρχικά, κατά δεύτερον 2 είναι τα κύρια προτερήματα των κινητών με τόσο καλή κάμερα,

1) Το mobility

2) Το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος ειδικούς χειρισμούς μιας ακριβής DSLR μηχανής για να βγάλει μια καλή φωτογραφία

Fun fuct (όπως λέει και ο Κυρίτσης) : Πήγε μια φίλη ένα ταξίδι πέρυσι στη Γαλλία και από τα duty free πήρε μια γαμάτη Νικκον μηχανή 1000+ ευρώ καθώς δεν είχε άλλη επιλογή και προφανώς δεν είχε οικονομικό πρόβλημα. Όταν γύρισε μου ζήτησε να της βγάλω τις φωτός στο pc να τις δούμε καθώς φωτογράφησε σχεδόν τα πάντα από αυτό το ταξίδι. Έλα όμως που όταν τις είδαμε δεν πιστεύαμε στα μάτια μας... ήταν ΟΛΕΣ ΘΟΛΕΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ! τι είχε γίνει ? δεν είχε γυρίσει το διακοπτάκι του Focus από το manual στο auto ... αυτά..

Επεξ/σία από dimtsef
Δημοσ.
7 ώρες πριν, dimtsef είπε

παιδιά συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα αρχικά, κατά δεύτερον 2 είναι τα κύρια προτερήματα των κινητών με τόσο καλή κάμερα,

1) Το mobility

2) Το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος ειδικούς χειρισμούς μιας ακριβής DSLR μηχανής για να βγάλει μια καλή φωτογραφία

Fun fuct (όπως λέει και ο Κυρίτσης) : Πήγε μια φίλη ένα ταξίδι πέρυσι στη Γαλλία και από τα duty free πήρε μια γαμάτη Νικκον μηχανή 1000+ ευρώ καθώς δεν είχε άλλη επιλογή και προφανώς δεν είχε οικονομικό πρόβλημα. Όταν γύρισε μου ζήτησε να της βγάλω τις φωτός στο pc να τις δούμε καθώς φωτογράφησε σχεδόν τα πάντα από αυτό το ταξίδι. Έλα όμως που όταν τις είδαμε δεν πιστεύαμε στα μάτια μας... ήταν ΟΛΕΣ ΘΟΛΕΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ! τι είχε γίνει ? δεν είχε γυρίσει το διακοπτάκι του Focus από το manual στο auto ... αυτά..

Ξανθιά η φίλη σου να υποθέσω...

Δημοσ.
14 ώρες πριν, nero62 είπε

Ο Βασιλιάς της φωτογραφίας από κινητό τηλέφωνο είναι ΕΝΑΣ... και μοναδικός. 

Και το όνομα αυτού

Mix 3 + GCAM

Απορώ πραγματικά γιατί το dxomark δεν φτιάχνει ένα τμήμα αποκλειστικά με το συγκεκριμένο Mod και πως αποδίδει στο κάθε συμβατό κινητό. Θα γίνουν όλα μαντάρα... ίσως για αυτό το αποφεύγουν.

Στο ίδιο σημείο αν ήμουν δίπλα σου με το Mix 3 μου φίλε δίχως τρίποδο με Gcam και nightsight τέρμα exposure θα έτρεχες να κρυφτείς... άστο.. σε 4χ6 εκτύπωση δεν πιάνονται σήμερα τα κινητά ειδικά σε χαμηλό φωτισμό από τις dslr εκτός και αν έχεις sony σειρά A 1000-2000 ευρώ με ένα καλό φακό. Άστο λέμε....

Εντελώς ενημερωτικά... η σκοτεινή είναι με την μαμίσια κάμερα με iso περίπου 14+κ στο super night mode και τέρμα exposure

Και η φωτεινή είναι με Gcam από celsoazevedo τελευταία έκδοση bsg με night site και exposure τέρμα με iso κάτω από 3000.... :P

κάτι σαν να λέμε το γνωστό νύχτα με τη μέρα...

και να υπενθυμίσω ότι είναι συμπιεσμένες και στο 50% του πραγματικού μεγέθους για να μπορέσουν να ανέβουν εδώ.

IMG_20190406_204827.jpg

IMG_20190406_205511.jpg

Τρομερή διαφορά. Μόνο για το ΜΙΧ3 είναι αυτό? Εαν ναι για τα άλλα κινητα τι διάολο δεν έχει ?

Δημοσ.

Apple πρεπει να κανεις το comeback γιατι σε εχουν σκισει!

Φλερταρουν οι αππλακιδες με Samsung κινητα πια.

Δεν θα το παραδεχτειτε αλλα ετσι ειναι!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikcrf είπε

Τρομερή διαφορά. Μόνο για το ΜΙΧ3 είναι αυτό? Εαν ναι για τα άλλα κινητα τι διάολο δεν έχει ?

Είναι για πολλά κινητά. Το θέμα είναι να έχει και καλό αισθητήρα οπτικά και οι προγραμματιστές να έχουν όρεξη να ασχοληθούν. Φυσικά όταν η συσκευή κοστίζει τα μισά χρήματα η το ένα τρίτο η κάποια μεταχειρισμένα παλιότερα μοντέλα που τα έχουν λιώσει στον προγραμματισμό (δε λέω μοντέλα μη και πάρουν αξία) τότε έχει την κυρία προσοχή των προγραμματιστών αφού τα αγοράζουν ποιο εύκολα. 

Επίσης ο περιορισμός των επεξεργαστών κιριν της Χαβάη δεν έχουμε δει ποτέ κάποια έκδοση να λειτουργεί. 

Σε γενικές γραμμές κινητά με 625, 636 και πάνω χρονολογικά αρκεί να έχουν ασχοληθεί με το θέμα camera2api hal3 κλπ οι προγραμματιστές παίζουν σχεδόν όλες τις δυνατότητες του λογισμικού που αλλάζει βελτιώνεται καθημερινά με μεγάλη τρέλα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, papavales είπε

Ισοφάρισε το σκορ του p30 pro λόγο του video και της μπροστά κάμερας ενώ υπολοιπεται στην κύρια πίσω κάμερα που είναι η βασική για να κρίνεις ένα φωτογραφικό κινητό. Optical zoom x5 και night mode που θα δούμε σε samsung από το 2020 και αν. Άσε που το s10 5g δεν κυκλοφορεί ακόμα.

Δεν μ ενδιαφέρει πιο από τα δύο κινητά πρωτοπορεί και ούτε μιλάω ως φαν. Το γράφω διότι το τμήμα marketing της κάθε εταιρείας θα πρέπει να σοβαρευτεί και ν αφήσει κατά μέρος την ιστορία της φωτογραφίας, την οποία, ποτέ δεν έγραψαν τέτοιες εταιρείες. 

Όσο για το ότι ο "βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο βασιλιάς" θελω να πω ότι αυτό θα συμβαίνει κάθε φορά που κάποιος παίρνει κεφάλι σε τέτοιου είδους.  Οπότε, όπως καταλαβαίνουμε ο βασιλιάς είναι πολύ προσωρινός... 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, decentintocerberon είπε

η φωτογραφία στο Σούνιο ήταν νυχτερινή ,είχα φακό μαζί μου για να βλέπω που πατάω.

Αν έβγαζα το κινητό απ τη τσέπη θα ήταν μόνο για να δω τι ώρα είναι.

Οι νυχτερινές φωτογραφίες που τράβηξες πιο πάνω έχουν 10+ πήγες φωτός η κάθε μια και η ενδιάμεση είναι μέρα στη παραλία.

Οπότε σύγκριση δεν υπάρχει,μόνο ειρωνεία από πλευράς σου .

Θα ήθελα κι εγώ να βγάζω όλες τις φωτογραφίες μου με ένα κινητό τηλέφωνο και να' μαι μάγκας αλλά προς το παρόν δε γίνεται.

iso 100

f22

6s

DSC02160-1.jpg

Συγνώμη που το έλαβες έτσι, αλλά δεν σε ειρωνεύτηκα.

Αυτό που ήθελα να τονίσω, είναι ότι η ευκολία που σου προσφέρει ένα φωτογραφικό κινητό, είναι πολλαπλάσια σε σχέση με μία μηχανή. Δηλαδή οι φωτογραφίες που σου έδειξα, δεν θα υπήρχαν χωρίς το κινητό.

Με την μηχανή πας για να βγάλεις φωτογραφίες. Δηλαδή με σκοπό. Και πράγματι εκεί μπορείς να κάνεις θαύματα.

Το θέμα με το κινητό είναι ότι βγάζεις φωτογραφίες πάνω στην στιγμή, πράγμα που είναι ανώτερη ευκολία για εμένα.

Και η ποιότητα είναι πλέον συγκρίσιμη.

Το μέγαρο (Θεσσαλονίκης) όπως φαίνεται δεν έχει εξωτικό φωτισμό. Πάνω φαίνεται και το φεγγάρι. Όρθιος στο δευτερόλεπτο.

WP_20181215_21_02_48_Rich_LI1.jpg.d93990a20af96a5c9152d4c5fc4c0bcd.jpg

Βεγγαλικά και φεγγάρι στον ουρανό, παρά την κόντρα με την λάμπα. Αρχές Αυγούστου, 9 το βράδυ.

WP_20170801_21_16_05_Rich_LI1.jpg.0e8f7bbbc973c9c3a9f9b37f18949e52.jpg

Πίσω από τζάμι.

WP_20181028_18_02_38_Rich_LI1.jpg.7c24e381fb1334dfe1dffdb730fe83f5.jpg

Ο πύργος μέσα στο σκοτάδι, με το φως από την πόλη.

WP_20181028_19_08_50_Rich_LI1.jpg.05aed04233932f7b95a76c7f68f155ed.jpg

Περιττό να πω τονίσω ότι ακόμα και στα ταξίδια, δεν παίρνω μαζί μου φωτογραφική. Δεν μου προσφέρει κάτι παραπάνω, παρά μόνο όγκο και βάρος. Ούτε έχω το χρόνο να στήσω φωτογραφία, την ώρα της περιήγησης. Πόσο μάλλον αν κουβαλώ μεγάλη μηχανή με ή χωρίς τρίποδο.

Αυτά δεν τα γράφω για να σε πείσω ότι βγάζω καλύτερες φωτογραφίες.

Τα γράφω για να σε πείσω ότι βγάζω ωραίες φωτογραφίες, που δεν θα υπήρχαν, χωρίς φωτογραφικό κινητό (950XL).

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Αναφερθηκαν και οι κιτ φακοι, μα ειναι δυνατον να παρεις σοβαρη μηχανη και να μεινεις με τον κιτ φακο που ειναι πανω μονο και μονο για να πουληθει το σωμα.

Μιλαμε για φακους κινητων 1.7 οταν εγω εχω 1.4 Sigma στην A6500 και αν δεν ξεσκιζομουν στους καφεδες θα μπορουσα να εχω κανεναν μανουαλ 0.95

Ενας απλος χρηστης με ενα καλο κινητο βγαζει καλες φωτογραφιες.

Ενας που ξερει μερικα πραγματα απο φωτογραφια με μια καλη μηχανη βγαζει αριστουργηματα.

Εχω δει φωτογραφιες που ακομα και εγω που εχω αλλαξει αρκετα σωματα και φακους δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτο που βλεπω ειναι φωτογραφια και οχι κατι φτιαγμενο απο υπολογιστη.

επειδή εσύ έχεις sigma 1.4 στην α6500 δεν σημαίνει ότι όλες οι A6500 έχουν prime φακό πάνω τους. επειδή κάποιος παίρνει μια καλή μηχανή δεν σημαίνει ότι θα ξεπουληθεί και σε φακούς.

Μια χαρά φωτογραφίες βγάζει και ο κιτ φακός ειδικά αν αναλογιστείς το pancake μέγεθος του καθώς και το εύρος του.

σαφώς και μια a6500 με έναν prime φακό θα βγάζει 2 φορές καλύτερες φωτογραφίες από ένα κινητό. σαφώς και το κινητό όμως το έχεις 100 φορές παραπάνω στο χέρι σου από ότι η κάμερα.

810_0002-1200.jpg

hqdefault.jpg

παράδειγμα της διαφοράς ποιότητας ανάμεσα σε ένα pixel 2 με 50% digital zoom (αυτό κάνει μεγάλη ζημιά) ενάντια σε μια a5100 με 60mm prime

DSC04383-Dx-O.jpg IMG-20190412-200258.jpg

Η μεγάλη διαφορά είναι ο χρόνος...

για να φτιάξω αυτή την φωτογραφία με την α5100 τράβηξα τρία καρέ με διαφορετική έκθεση ( 3 sec) , άνοιξα υπολογιστή ( 30 sec), Κατέβασα πρόγραμμα HDR (180 sec) , εγκατάσταση προγράμματος (20 sec ),ψάξιμο τα συρτάρια για τον card reader(500 sec)  επεξεργασία φωτογραφίας (120 sec) , πάνω κάτω τις σκάλες για έκλαιγε η μπέμπα ( 300 sec) , πέρα δώθε στο δωμάτιο του μικρού γιατί ήθελε να παίξουμε ( 500 sec) , χρόνος για ανέβασμα λόγω μεγάλου μεγέθους ( 10 sec).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fwtonio είπε

Συγνώμη που το έλαβες έτσι, αλλά δεν σε ειρωνεύτηκα.

Αυτό που ήθελα να τονίσω, είναι ότι η ευκολία που σου προσφέρει ένα φωτογραφικό κινητό, είναι πολλαπλάσια σε σχέση με μία μηχανή. Δηλαδή οι φωτογραφίες που σου έδειξα, δεν θα υπήρχαν χωρίς το κινητό.

Με την μηχανή πας για να βγάλεις φωτογραφίες. Δηλαδή με σκοπό. Και πράγματι εκεί μπορείς να κάνεις θαύματα.

Το θέμα με το κινητό είναι ότι βγάζεις φωτογραφίες πάνω στην στιγμή, πράγμα που είναι ανώτερη ευκολία για εμένα.

Και η ποιότητα είναι πλέον συγκρίσιμη.

Το μέγαρο (Θεσσαλονίκης) όπως φαίνεται δεν έχει εξωτικό φωτισμό. Πάνω φαίνεται και το φεγγάρι. Όρθιος στο δευτερόλεπτο.

WP_20181215_21_02_48_Rich_LI1.jpg.d93990a20af96a5c9152d4c5fc4c0bcd.jpg

Βεγγαλικά και φεγγάρι στον ουρανό, παρά την κόντρα με την λάμπα. Αρχές Αυγούστου, 9 το βράδυ.

WP_20170801_21_16_05_Rich_LI1.jpg.0e8f7bbbc973c9c3a9f9b37f18949e52.jpg

Πίσω από τζάμι.

WP_20181028_18_02_38_Rich_LI1.jpg.7c24e381fb1334dfe1dffdb730fe83f5.jpg

Ο πύργος μέσα στο σκοτάδι, με το φως από την πόλη.

WP_20181028_19_08_50_Rich_LI1.jpg.05aed04233932f7b95a76c7f68f155ed.jpg

Περιττό να πω τονίσω ότι ακόμα και στα ταξίδια, δεν παίρνω μαζί μου φωτογραφική. Δεν μου προσφέρει κάτι παραπάνω, παρά μόνο όγκο και βάρος. Ούτε έχω το χρόνο να στήσω φωτογραφία, την ώρα της περιήγησης. Πόσο μάλλον αν κουβαλώ μεγάλη μηχανή με ή χωρίς τρίποδο.

Αυτά δεν τα γράφω για να σε πείσω ότι βγάζω καλύτερες φωτογραφίες.

Τα γράφω για να σε πείσω ότι βγάζω ωραίες φωτογραφίες, που δεν θα υπήρχαν, χωρίς φωτογραφικό κινητό (950XL).

Ούτε για το πρώτο χρειάζεται να πείσεις,ξέρεις και ο ίδιος ότι δεν είναι καλύτερες οι φωτογραφίες με κινητό (ακόμα κι αν εννοείς το lumia 950xl που είναι αξιόλογο φωτογραφικά) αλλά ούτε και για το δεύτερο χρειάζεται γιατί προφανώς είναι καλύτερη μια φωτογραφία από καμία.

Η παρακάτω φωτογραφία τραβήχτηκε με το 640XL σε στάση λεωφορείου ,προφανώς είναι μια ανάμνηση που διαφορετικά δε θα είχα.

Αν είχα μαζί μου και τη μηχανούλα μου μαζί θα είχα βγάλει κάτι σε διαφορετικό επίπεδο, αν δεν είχα ούτε το κινητό δε θα είχα βγάλει τίποτα 😉

WP_20180116_16_43_08_Pro-a.jpg

Δημοσ.

Όσο να είναι βοηθάει και η 4 κάμερα για λίγο ποιο υψηλό σκορ. Αλλά πιστεύω προσωπικά ότι το βίντεο του βοήθησε περισσότερο το s10 5G να ανέβει τόσο διότι θεωρώ ότι στο κομμάτι με χαμηλό φωτισμό και ζουμ θα πρέπει να υστερεί σε σχέση με το p30 pro 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 20/4/2019 στις 3:13 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

Εγω εχω την A6500 με τον F4 18-105 και πολλες φορες βαριεμαι να την παρω μαζι μου ειδικα οταν πρεπει να παρω και το Godox TT685

Οσες φορες εχω βαρεθει να την παρω εχει τυχει να βγαλω ωραιες φωτογραφιες με το mi max 3 σαν θεμα αλλα οχι σαν ποιοτητα και τοτε βριζω την βαρεμαρα μου.

Πάρε το Godox a1. 😛😛

Δημοσ.
Στις 20/4/2019 στις 8:31 ΜΜ, decentintocerberon είπε

η νύχτα μέρα με 2 κλικ (exprosure+saves as) σε jpeg(50%) τραβηγμένο '' ενα βράδυ που βρεχε μονότονα'' με τη μινολτα dynax 6 mp του 2005 :-)

Δε βλέπω το λόγο να κρυφτώ κάπου αν και μέσα στα σκοτάδια στο Σούνιο δε χρειαζόταν ιδιαίτερη προσπάθεια :P

PICT3255-1.jpg

PICT3255-1a.jpg

Αδερφέ άσε τις εξυπνάδες εκτίθεσαι. Το Mix3 οπως την κόβω την σκηνή τραβάει 60fps 4k με αυτή την φωτεινότητα. Άστο...βρίσκεσαι εκτός τόπου και χρόνου,

Στις 21/4/2019 στις 6:46 ΜΜ, karaLRS είπε

επειδή εσύ έχεις sigma 1.4 στην α6500 δεν σημαίνει ότι όλες οι A6500 έχουν prime φακό πάνω τους. επειδή κάποιος παίρνει μια καλή μηχανή δεν σημαίνει ότι θα ξεπουληθεί και σε φακούς.

Μια χαρά φωτογραφίες βγάζει και ο κιτ φακός ειδικά αν αναλογιστείς το pancake μέγεθος του καθώς και το εύρος του.

σαφώς και μια a6500 με έναν prime φακό θα βγάζει 2 φορές καλύτερες φωτογραφίες από ένα κινητό. σαφώς και το κινητό όμως το έχεις 100 φορές παραπάνω στο χέρι σου από ότι η κάμερα.

810_0002-1200.jpg

hqdefault.jpg

παράδειγμα της διαφοράς ποιότητας ανάμεσα σε ένα pixel 2 με 50% digital zoom (αυτό κάνει μεγάλη ζημιά) ενάντια σε μια a5100 με 60mm prime

DSC04383-Dx-O.jpg IMG-20190412-200258.jpg

Η μεγάλη διαφορά είναι ο χρόνος...

για να φτιάξω αυτή την φωτογραφία με την α5100 τράβηξα τρία καρέ με διαφορετική έκθεση ( 3 sec) , άνοιξα υπολογιστή ( 30 sec), Κατέβασα πρόγραμμα HDR (180 sec) , εγκατάσταση προγράμματος (20 sec ),ψάξιμο τα συρτάρια για τον card reader(500 sec)  επεξεργασία φωτογραφίας (120 sec) , πάνω κάτω τις σκάλες για έκλαιγε η μπέμπα ( 300 sec) , πέρα δώθε στο δωμάτιο του μικρού γιατί ήθελε να παίξουμε ( 500 sec) , χρόνος για ανέβασμα λόγω μεγάλου μεγέθους ( 10 sec).

Πάρε ένα Mix3 να βρεις την υγειά σου!!!

Στις 20/4/2019 στις 8:50 ΜΜ, Soulson είπε

Απλά το gcam mod στο s10 και τέλος. Στα είπα και στο Facebook. Όλα είναι software. ;) Το 5g απλά δεν έχει έρθει Ελλάδα ακόμα και η διαφορά απο το απλό είναι η ΤoF. Overall καλύτερη συσκευή λοιπόν σε αυτά τα λεφτά. 😎  Επίσης και το video ανάγκη είναι να είναι καλό τα χρησιμοποιούν και δημοσιογραφικά πια με ένα gimbal. Εδώ έχουν αρχίσει και γυρνάνε μικρές ταινίες. Α και μην ξεχνιόμαστε ακόμα και χωρίς gcam εν αναμονή του night mode update από τη Samsung αυτές οι βαθμολογίες. Το zoom πολύ  ωραία feature αλλά συνήθως αχρείαστο. Το wide είναι αυτό που κάνει διαφορά και στο s10 είναι ανώτερο. Δείτε συγκριτικά παντού στο internet. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι καλή συσκευή  το P30 (πάλι θα το ξαναπώ). Απλά Όχι σε αυτή την τιμή.

Δεν παίζει το Gcam στα ευρωπαικά s10 Με τον exynos. Παίζει αλλά έχει πολλά προβλήματα και η πλαστικούρα των εικόνων που παράγουν οι αισθητήρες της samsung (Μάλλον μέσα στο api κάτι πέζεται) βγαίνει και στις Gcam εκδόσεις. Το s10 plus το snapdragon βγάζει καλή φωτογραφία αλλά και πάλι δεν είναι το καλύτερο με Gcam. 

image.png.b62049b15c560c20c4cd2144b91dc3f8.png

iso 23.000+ με το Mix3... στο χέρι... ΑΠΟΛΥΤΟ σκοτάδι εφόσον έσβησαν όλα τα φώτα για το κάψιμο του Ιούδα στην Ερμιόνη... όσοι εκεί γύρω είχαν dslr απλά την έκαναν off εντελώς ενημερωτικά. Μετά στα βεγγαλικά τις ανάψανε πάλι όλοι. Η φωτογραφία είναι στο ΧΕΡΙ στο όρθιο πατεις με πατώσα...  ο θόρυβος σε πολύ καλά επίπεδα για τόσο υψηλό iso. Χρόνος τραβήγματος ως την ώρα που πάτησα να την δω κάτω από 3 δευτερόλεπτα (το έχω βάλει μόνο 8 καρέ να τραβάει γιατί έτσι και αλλιώς είναι πολύ φωτεινός και ευαίσθητος ο αισθητήρας του mix3.

ΜΟΝΟ με sony σειρά Α7 (με κορυφή την A7S2 μπορεί κανείς να το δει αυτό στο χέρι εύκολα και με τόσο λίγο θόρυβο. Dslr των 500-1000 ευρώ δεν.... 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...