spyros007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Αν διαβαζες καλυτερα θα εβλεπες οτι με τις lifetime υπαρχει προβλημα..............
karaLRS Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, spyros007 είπε Αν διαβαζες καλυτερα θα εβλεπες οτι με τις lifetime υπαρχει προβλημα.............. ναι το είδα. και; να μην γράψω την απόχη μου;
spyros007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Καλα εκανες οπως εγραψα και εγω την δικια μου
Heists Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, isay είπε Ρε παιδιά seriously. Βλέπω τα μέλη που εκφράζουν γερές επικρίσεις και σχεδόν όλα εχουν 1-2 μηνύματα και σχεδόν όλα εχουν γραφτεί 1-12 Απριλίου. Εντάξει να υποστηρικτεί κάποια θέση, αλλά εδω παρα-είναι σύμπτωση Και εγώ το βλέπω ότι έχουν λίγα μηνύματα και είναι πρόσφατα γραμμένοι, αλέα δεν ασχολούμαι. Αν θες όμως και έχεις καμιά υποψία η τίποτε τέτοιο pm me. Ας κλειδωθεί παρακαλώ! Ευχαριστώ! 1
becoming_I Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Και το review του Windscribe που παρατίθεται, είναι του Ιουλίου του 2018 @Web Junkie εκτός αν έχεις να μας προτείνεις κάτι εσύ που με 2 ποστς φαίνεται ότι το κατέχεις το θέμα. Επιπλέον βελτιώθηκε αισθητά και η Android εφαρμογή. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από becoming_I
becoming_I Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 56 λεπτά πριν, Web Junkie είπε Μα αγαπητή μου όταν ξεκίνησες εσύ εδώ μέσα να κάνεις posts από κάπου άρχισες... οι άλλοι σε λέγαν αμόρφωτη επειδή είχες 1 post; Εγώ έχω κάνει μπλα μπλα κλπ δεν είμαι fan της τεχνολογίας αλλά αν δεις στο support τους reddit εδώ και 3 μήνες περίπου έχουν αρχίσει να κλείνουν τις lifetime συνδρομές για λογούς που να χορεύει και η αρκούδα. Αν ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου έψαχνες λίγο... έμπαινες στον κόπο ίσως να εβρισκες κάπου αλλού να πουλήσεις bulying μια και είσαι η παλιά εδώ μέσα. Υ.Γ. Η αναφορά στο φύλλο είναι αρμόζουσα της ποιότητας χλευασμού που εισέπραξα. Ok κούκλα μου το έκανες το κομμάτι σου, ας το κλειδώσει ένας admin για να μη ξεμαλλιαστουμε οι παλιές και οι νέες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα