Heists Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Πριν 6 μήνες αγόρασα Lifetime συνδρομή με το δόλωμα της χρησιμοποίησης όσων συσκευών γουστάρεις. Στους πρώτους 2 μήνες έρχεται mail ότι ο λογαριασμός θα γίνει banned γιατί μοιράζομαι τον λογαριασμό μου με δεκάδες άλλους. Φυσικά οι αυτοί δεκάδες άλλοι ήταν 3 pcs συνδεμένα όλα με διαφορετική IP μέσο NordVPN app γιατί της Windscribe είναι για.... καταλάβατε. 4 κινητά από διαφορετικούς πάροχους Cyta, Vodafone, Wind, Cosmote οπότε η εφαρμογή είχε διαφορετικές διευθύνσεις + 2 laptop που είναι για το βαφτιστήρι μου και έχει άλλο παροχο. Έκατσα στον "κυριο" Yegor Sak (Founder) την κατάσταση και του έδειξα με screenshots και φωτογραφίες ότι κάθε υπολογιστής με διαφορετική IP από Nord είχαν browsers με το extension σε διαφορετικές χώρες και αυτός έβλεπε με οοολα αυτά καμιά 15 συνδέσεις. Με τα πολλά κατάλαβε και ζήτησε συγγνώμη και παίρνει πίσω την "προειδοποίηση". Από τότε μεχρι και πριν 2 ώρες δεν άλλαξε τίποτα ώσπου άρχισαν να με πρήζουν στην οικογένεια ότι στα κινητά τους και λαπτοπ / PCs το extension ήταν νεκρό και δεν μπορούσαν να δουν αντίστοιχα Netflix κλπ. Πάω να κάνω login στον λογαριασμό μου και μου εμφανίζει "Your account has been Banned". Στέλνω στο support email και πετάγεται ο ίδιος κύριος Yegor Sak και ακολούθησαν τα παρακάτω. Subject: Your account has been banned Department: Support Status: Answered Kind Regards, Windscribe ---------------------------------------------------------------------------------------- Yegor Sak Staff - 19/04/2019 7:15 PM You were sharing your account with dozens/hundreds of people as you had several hundred extension logins. This is against our Terms of Use: https://windscribe.com/terms Yegor Sak Founder ---------------------------------------------------------------------------------------- User - 19/04/2019 6:48 PM I had explained you at the past that we run NordVPN and browsers with your extension in different countries multiple times at the same time. Every day from nordvpn I get new ip uk and Italy is my choices I’ve been badly compromised and probably lose all my work! I had a lifetime account and now nothing because I am using Windscribe for browsers over Nord’s app because with yours I can’t have different country to each session I opened with browsers profiles. This is unfair, why didn't asked first to make me explain once again and now I was screwed badly? From: Windscribe <[email protected]> Sent: Saturday, April 20, 2019 1:40 AM ---------------------------------------------------------------------------------------- Yegor Sak Staff - 19/04/2019 8:48 PM Is against our terms. Your account will stay banned. Yegor Sak Founder ---------------------------------------------------------------------------------------- Thank you so much and I will keep it in mind what you did. Will see with this invisible term while each profile of chrome is a different user. Once you understood why was doing it like that, but now by banning my lifetime account has to do with more things I guess. I will make a good research because I think you took it personally… it is not normal understanding it before some months and after a few changing attitude, it is against the policy of the trust man to man and what the company you say "Offers". It is something i will not let it drop you will be compromised by me as much as i have the power to do it. From: Windscribe <[email protected]> Sent: Saturday, April 20, 2019 1:49 AM ---------------------------------------------------------------------------------------- Yegor Sak Staff - 19/04/2019 8:59 PM What ever. Your account will stay banned. BANNED! Yegor Sak Founder ---------------------------------------------------------------------------------------- 3 1 1
zx1234r Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Windscribe reserves the right to terminate, suspend or otherwise restrict your access to this Site, or any associated tool or services, with or without notice at any time for any reason whatsoever including, but not limited to, creating multiple accounts to bypass free tier limitations, using Windscribe in a datacenter environment, sharing your Pro account with multiple people, Το λέει ξεκάθαρα στους κανόνες. 1
Heists Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Windscribe reserves the right to terminate, suspend or otherwise restrict your access to this Site, or any associated tool or services, with or without notice at any time for any reason whatsoever including, but not limited to, creating multiple accounts to bypass free tier limitations, using Windscribe in a datacenter environment, sharing your Pro account with multiple people, Το λέει ξεκάθαρα στους κανόνες. Τι λες ρε φίλε; Με τα δικά μου άτομα του σπιτιού; την οικογένεια μου; αυτοί είναι "οι άλλοι" άσε ρε και τη πρώτη φορά είχε πει ΟΛΑ μια χαρά, απλά τώρα δεν τους πάει καλά το lifetime χρηματικά και μας τζάζουν έναν έναν. 11
zx1234r Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 24 λεπτά πριν, Heists είπε Τι λες ρε φίλε; Με τα δικά μου άτομα του σπιτιού; την οικογένεια μου; αυτοί είναι "οι άλλοι" άσε ρε και τη πρώτη φορά είχε πει ΟΛΑ μια χαρά, απλά τώρα δεν τους πάει καλά το lifetime χρηματικά και μας τζάζουν έναν έναν. Έχει αναφερθεί εδώ και πολύ καιρό το πρόβλημα με τις lifetime VPN. Δεν υπάρχει lifetime γιατί στους κανόνες λένε ότι τα πάντα αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση. 1
Heists Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 30 λεπτά πριν, zx1234r είπε Έχει αναφερθεί εδώ και πολύ καιρό το πρόβλημα με τις lifetime VPN. Δεν υπάρχει lifetime γιατί στους κανόνες λένε ότι τα πάντα αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση. Και εμένα τι με νοιάζει αυτό που με είπε απατεώνα και ότι εχω μοιράσει τον λογαριασμό μου σε 100αδες άλλους; Που κολλάει αυτό που λες; να μην έκανε ban τον λογαριασμό και να ζήταγε λεφτά, δεν με νοιάζει θα τα έδινα. ΕΧΟΥΜΕ πει 1000 φορές πως την windscribe την παίρνεις γιατί δεν σου λέει "μεχρι 5 συσκευές ταυτόχρονα" και λέει "απεριόριστες συνδεμένες συσκευές την ίδια ώρα ταυτόχρονα". Ο λόγος που αγόραζε ο κόσμος από αυτήν την εταιρεία είναι αυτό... κανένας σοβαρός VPN όταν φτάνεις το όριο δεν σε άφηνα να προσθέσεις νέα, ενώ με Windscribe μπορείς. 13
zx1234r Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Heists είπε Και εμένα τι με νοιάζει αυτό που με είπε απατεώνα και ότι εχω μοιράσει τον λογαριασμό μου σε 100αδες άλλους; Που κολλάει αυτό που λες; να μην έκανε ban τον λογαριασμό και να ζήταγε λεφτά, δεν με νοιάζει θα τα έδινα. ΕΧΟΥΜΕ πει 1000 φορές πως την windscribe την παίρνεις γιατί δεν σου λέει "μεχρι 5 συσκευές ταυτόχρονα" και λέει "απεριόριστες συνδεμένες συσκευές την ίδια ώρα ταυτόχρονα". Ο λόγος που αγόραζε ο κόσμος από αυτήν την εταιρεία είναι αυτό... κανένας σοβαρός VPN όταν φτάνεις το όριο δεν σε άφηνα να προσθέσεις νέα, ενώ με Windscribe μπορείς. Μην επιτίθεσαι σε μένα. Εγώ απλά είπα πως ο,τι πληρώνεις παίρνεις. Αν δεν σου αρέσει αυτό που πλήρωσες πήγαινε αλλου.
Heists Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, zx1234r είπε Μην επιτίθεσαι σε μένα. Εγώ απλά είπα πως ο,τι πληρώνεις παίρνεις. Αν δεν σου αρέσει αυτό που πλήρωσες πήγαινε αλλου. Δεν επιτίθεμαι καθόλου, αν στο έλεγα λεκτικά θα το έβλεπες και άκουγες κανονικά. Αλλα γραπτά τα παίρνει ο άλλος όπως θέλει. Μη λες ότι σου επιτίθεμαι γιατί δεν εχω τέτοιους σκοπούς, το τελευταίο που θα έκανα θα ήταν και αν. 3
becoming_I Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Παραδόξως εγώ που έχω 3ετές windscribe το εχω μοιράσει σε 4-5 άτομα και σε καμια 10αριά συσκευές χωρίς να έχω θέμα.
zx1234r Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Heists είπε Δεν επιτίθεμαι καθόλου, αν στο έλεγα λεκτικά θα το έβλεπες και άκουγες κανονικά. Αλλα γραπτά τα παίρνει ο άλλος όπως θέλει. Μη λες ότι σου επιτίθεμαι γιατί δεν εχω τέτοιους σκοπούς, το τελευταίο που θα έκανα θα ήταν και αν. Γενικά το να σου επιτρέπουν διαμοιρασμό σε πολλαπλές συσκευές είναι μία γκρι ζώνη. Όπως και στο netflix και στο spotify και σε διάφορες υπηρεσίες στα δίνουν σαν added value για να σε τσιμπήσουν. Μόλις γίνεις πελάτης θα σε κρατήσουν κανα δίμηνο για να χαρείς αλλά αν δουν οτι χάνουν λεφτά θα σε περιoρίσουν. Θα σου πουν ότι παραβιάζεις τα rules και απο 5 άτομα πχ θα σε περιορίσουν στα 4. Μετά θα σε περιορίσουν απο 4 συσκευές για τον καθένα στις 2 κτλ κτλ. Σε vpn καλύτερα κάτι βραχυπρόθεσμο γιατί όσες εταιρίες έχουν δώσει lifetime, έχουν κλείσει. Μόνο το nordvpn κρατάει και εκείνο πουλάει μέχρι 3ετές max. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 To έχω για τριτατζα backup ίσως να το χω βαλει 3 φορές στο browser τα pc συνδεμένα όλα με ίδια IP δεν είχε θέμα μέχρι τώρα 2 1
Heists Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε όλα με ίδια IP δεν είχε θέμα μέχρι τώρα Εμείς όχι λόγο κινητών και vpn apps στα pc και λαπτοπ και μιλάμε για 6-7 άτομα, εμένα μου είχαν στείλει προειδοποίηση και τους εξήγησα και είπαν "α συγνώμη τώρα καταλαβαίνουμε κανένα πρόβλημα" μετά από 4 -5 μήνες έγινε αυτό και η απάντηση του ίδιου με τότε ήταν αυτή με ανάρμοστο τρόπο τονίζοντας με caps "BANNED" επειδή εχω δυναμική παρουσία στα social media 200-250k followers και τους εχω ψιλοκάνει ρόμπα. Επίσης το reddit σε αναζήτηση και στο support τους είναι άτομα που είχαν ΜΟΝΟ lifetime να τρώνε ban για ψήλου πήδημα όπως ενός που έχει όλο και όλο ταυτόχρονα 2 extensions σε διαφορετικές IPs οι απαντήσεις τους είναι ανάρμοστες και με χλευασμό. Δε θα ασχοληθώ άλλο εχω στείλει είδη email στο ιδιοκτήτη και του είπα έκανε πατάτα γιατί το έκανε σε λάθος άτομο και θα ακολουθήσουν αυτά και ότι δεν είναι blackmail γιατί και προφανώς δεν γουστάρω πια να το ανακτήσω απλά ενημερώνω ότι όταν με χτυπάνε 1 ανταποκρίνομαι με 10. Αυτά και τέλος. 11
isay Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Καταννοώ την οργή κάποιων (ακομα και των νέων μελών του forum) αλλά το μόνο που έχω να προσθέσω είναι οτι σε λίγο καιρο κλείνω 3 χρονια lifetime και το χρησιμοποιώ αδρα (στα όρια του abuse) σε σπιτι, δουλειά, mobile και σε ολες τις μετακινήσεις σε αλλες πολεις-χώρες. Τον ίδιο λογαριασμό χρησιμοποιεί και κολλητός αλλά με πιο light απαιτήσεις αλλά σίγουρα πολύ πιο βαριές από το μέσο χρήστη vpn. Μέχρι τώρα κανενα προβλημα και καμια προειδοποιηση. Δεν με νοιάζει αν είμαι στο στατιστικό σφάλμα, αλλά σιγουρα είναι από τις πιο vfm αγορές υπηρεσιών που έχω κάνει. 1
isay Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Ρε παιδιά seriously. Βλέπω τα μέλη που εκφράζουν γερές επικρίσεις και σχεδόν όλα εχουν 1-2 μηνύματα και σχεδόν όλα εχουν γραφτεί 1-12 Απριλίου. Εντάξει να υποστηρικτεί κάποια θέση, αλλά εδω παρα-είναι σύμπτωση
spyros007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Εσυ χαραμίζεσαι εδω μεσα..................................
karaLRS Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, isay είπε Ρε παιδιά seriously. Βλέπω τα μέλη που εκφράζουν γερές επικρίσεις και σχεδόν όλα εχουν 1-2 μηνύματα και σχεδόν όλα εχουν γραφτεί 1-12 Απριλίου. Εντάξει να υποστηρικτεί κάποια θέση, αλλά εδω παρα-είναι σύμπτωση εγώ έχω αγοράσει 3χρονη συνδρομή και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. σταθερός, λάπτοπ, κινητό και σταθερό του θείου μου. btw έχω γραφτεί λίγο παλιότερα απο 1-12 Απριλίου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα