Michalhs30 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 34 λεπτά πριν, vairass είπε κοιτα μονο στο online εχω θεμα...αλλιως η γραμμη μου πιανει φουλ ολα 50/10...αλλα δεν την θελω μονο για down and up.... Και εγώ στο online έχω θέμα...
vairass Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Michalhs30 είπε Και εγώ στο online έχω θέμα... αρα ειναι θεμα ΟΤΕ δεν γινεται η wind να μας δινει φουλ την γραμμη και να μην εχουμε καλο ping... Ο ΟΤΕ τα κανει ολα, να μου πεις για 2 ευρω γιατι δεν πηγα οτε.. νταξει μαλακια
heros Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Ωραια αφου δεν εχεις τηλεφωνια μεσω voip.. δικιμασε καποιο καλύτερο router ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...οπως και σε μενα.. καποια αναβαθμιση του οτε στο αστικο δεν ειναι συμβατη με την pstn γραμμη που εχεις..Γιατι δεν ρωτας κανενα φιλο που μενει στην ιδια πολυκατοικια ..τι γινεται? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!!!
Michalhs30 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δεν έχω κάποιο άλλο ρούτερ να δοκιμάσω αλλιώς θα το είχα κάνει!από την πολυκατοικία μόνο εγώ έχω πρόβλημα γιατί τους ρώτησα όλους!
Michalhs30 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέχρι στιγμής εγώ δεν έχω voip κλασικά με το φίλτρο!
heros Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Εαν ολοι οι υπολοιποι εχουν voip τοτε φοβαμαι οτι ειναι μονοδρομος και για σενα...κατι γινεται με τους βρογχους.. το αστικοκεντρο κτλ.. δεν ειμαι ο σωστοτερος να στα εξηγησω.. σε μενα μετα απο 4 μηνες πηραν ειδηση τι γινεται..(βεβαια εγω ήμουν το αντιθετο ιντερνετ οκ...τηλεφωνια 0).σαν πρωτη προσπαθεια δοκιμασε να συνδεσης απευθειας την γραμμη του οτε με τορουτερ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΟ.. ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ... και οπως ειπα βρες αο ενα φιλο ενα καλυτερο ρουτερακι
Michalhs30 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δεν έχω ιδέα αν έχουν voip η όχι στην πολυκατοικία μόνο τα δύο διαμερίσματα στον δικό μου όροφο ξέρω ότι αυτοί έχουν!ναι πρέπει να ψάξω να βρω ένα άλλο ρούτερ η στην τελική να αγοράσω ένα άλλο γιατί όπως είπα αυτό εδώ έχει τις περισσότερες ρυθμίσεις κλειδωμένες!
prometheas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Οταν όμως σε γυρίσουν σε VoIP θα φορτωθείς αναγκαστικά το ρουτερ του παρόχου διότι η Wind δεν δίνει κωδικούς για την τηλεφωνια...
Michalhs30 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Τότε αναγκαστικά θα βάλω ρούτερ μετά το μόντεμ γιατί δεν γίνεται διαφορετικά...αλλά θα τους πάρω τους κωδικούς εγώ δεν θα τους αφήσω περιθώρια!αρκετά νομίζω 3 μήνες έχω θέματα!
Michalhs30 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Έχουν περάσει 11 ημέρες και καμία εξέλιξη...ακόμη χωρίς τηλέφωνο υποτίθεται ότι έχω έχω fiber 100 και πλέον κλειδώνω στα 65.75 με αποσυνδέσεις!και η κλασική ατάκα που ακούω κάθε φορά στο 13700 περιμένουμε να μας απαντήσει ο ΟΤΕ!έλαβα μήνυμα την περασμένη Παρασκευή ότι μέχρι της 24 του μήνα θα έχει επιλυθεί το θέμα!ο μήνας σήμερα έχει 25 και ακόμη τίποτα! βέβαια την καταγγελία στο ΕΕΤΤ την έχω κάνει και μου ήρθε και απάντηση στο email ότι την έχουν καταχωρήσει!να πάω σε άλλο πάροχο η θα έχω τα ίδια???
dkastani1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα , σύνδεση σε καφαο 70 μ από το σπίτι , μέτρηση ΟΤΕ στον κατανεμητή πολυκατοικίας 50mbps , απευθείας καλώδιο από κατανεμητή στο σπίτι σε μια και μοναδική μπριζα , μέτρηση τεχνικού Wind στο σπίτι με δικο του του router 50-55 mbps, το απαράδεκτο technikolor συγχρονιζει απο 30 εως 40 το πολυ. Μου 'στειλαν μετα απο απαιτηση το ZTE Η288Α και εδω αρχιζουν τα ωραια , το ZTE Η288Α ΔΕΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΙ . Θα τρελαθώ , καταλαβαίνει κανείς τίποτα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα