Michalhs30 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δεν είμαι σε fast path όπως βλέπεις και η κλασική ατάκα της wind οτι πλεόν δεν το το υποστηρίζουν!
Michalhs30 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Και η οδύσσεια συνεχίζεται... μετά από αναβάθμιση της γραμμής από vdsl 50 σε fiber 100 επειδή εμπιστευτηκα το παλικάρι στο κατάστημα και μου είπε ότι μόλις βάλω την 100 δεν θα έχω κανένα πρόβλημα! μέχρι προχθές!να αναφέρω ότι το κουτί καφαο βρίσκεται κάτω ακριβώς από το σπίτι μου είδα έναν υπάλληλο του ΟΤΕ να είναι εκεί έχασα δύο φορές τον συγχρονισμό από το ρούτερ και εννοείται δεν έχω ούτε σταθερό τηλέφωνο!η επικοινωνία μαζί τους για μια ακόμη φορά ευθύνεται ο δημόσιος πάροχος δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άμεσα διότι μεσολαβεί τριήμερο κάνουμε ότι μπορούμε να σας το διορθώσουμε!να πω ότι δεν έχω σταθερό τηλέφωνο αλλά υπάρχει συγχρονισμός της γραμμής αλλά με συχνές αποσυνδέσεις και εννοείται μειωμένη ταχύτητα κατά πολύ από πριν!από τα 99.99 που είχα πλεον είμαι στα 65.76! φυσικά εννοείται ότι εχθές έστειλα καταγγελία στο ΕΕΤΤ και τους ενημέρωσα ήδη!τα φώτα σας παρακαλώ τι μπορεί να έχουν κάνει πάλι! ευχαριστώ!
thleorasakias Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα.....2 μηνες ειχα ανοιξει θεμα και εδω...το θεμα ειναι καθαρα προβλημα του οτε σε μενα συγκεκριμενα αφου το δηλωσε vodafone βλαβη στον οτε πηρα απαντηση εντος 3 ημερων οτι το προβλημα ηταν θεμα θυρας στο κουτι...Αυτο που μπορεις να κανεις πλεον σαν τελικη λυση στο οποιο θα γινοταν σε περιπτωση δεν υπηρχε οριστικη λυση στο προβλημα συναντηση τεχνικου voda-ote ταυτοχρονα.Οπως σου λεει και η wind ειναι καθαρα θεμα οτε δεν μπορεις να κανεις τιποτα.Σε 3 ημερες που θα παρει απαντηση η wind απο τον οτε θα μαθεις ακριβως τι συμβαινει....Αν εισαι δυσπιστος οτι δεν ασχοληθηκανε κ χιλια δυο βαση νομου πες στην wind να γινει ταυτοχρονο ραντεβου οτε-wind...
Michalhs30 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Το έχω κάνει και αυτό και έχει γίνει 3 φορές μέχρι τώρα...με κανένα αποτέλεσμα!τα ίδια και τα ίδια!δεν ξέρω αν θα πρέπει να προβώ σε αλλαγή παρόχου αλλά πιστεύω ότι όλοι τα ίδια είναι!
prometheas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Και εγώ που είμαι σε Cosmote το tracert στην 1.1.1.1 παίρνει 19ms ως το 3ο hop.. Οπότε τέρμα τα online games και δεν με χάλασε καθόλου ....
Michalhs30 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα, έρχεται τεχνικός του ΟΤΕ ανοίγει το κουτί για να κάνει στην ουσία καινούργια σύνδεση σε κάποιον χρήστη και καταστρέφει έναν άλλον???? δηλαδή δεν έχω λόγια!και ειδικά σε μια περιοχή όπως είμαι εγώ που είναι γεμάτοι φοιτητές και όλοι θέλουν ότι καλύτερο από το θέμα ίντερνετ!τι χώρα είναι αυτή????
thleorasakias Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 43 λεπτά πριν, Michalhs30 είπε Το έχω κάνει και αυτό και έχει γίνει 3 φορές μέχρι τώρα...με κανένα αποτέλεσμα!τα ίδια και τα ίδια!δεν ξέρω αν θα πρέπει να προβώ σε αλλαγή παρόχου αλλά πιστεύω ότι όλοι τα ίδια είναι! ποιο εχεις κανει να συναντη8ουν μαζι τεχνικοι wind-ote και να υπαρχει μια ταυτοποιημενη απαντηση και απο τις δυο πλευρες?και εταιρεια να αλλαξεις το ιδιο προβλημα θα εχεις αφου ειναι θεμα του οτε.
Michalhs30 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Ναι έχουν έρθει 3 φορές και οι δύο μαζί! επίσης κάτι ακόμα που ξέχασα να σας πω πριν την βλάβη αυτή ξαναήρθε άνθρωπος της wind στο σπίτι διότι είχα πάλι θέμα με το ρούτερ technicolour tg789v2 δεν έβλεπε το ασύρματο δίκτυο των 2.4 ghz!μου έστειλαν άλλο το ίδιο και φυσικά έχει και αυτό κλειδωμένες τις περισσότερες ρυθμίσεις!δεν έχω λόγια πια!
Michalhs30 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Εμένα ούτε αυτό παρέχουν μου λένε ότι είναι fast path!
vairass Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Michalhs30 είπε Εμένα ούτε αυτό παρέχουν μου λένε ότι είναι fast path! Έτσι λένε και σε εμένα.. Τρίτη απόγευμα θα ζητήσω διακοπή συμβολαίου.... Να δεις πως θα φτιαχτεί.
Michalhs30 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δεν νομίζω να βγάλεις άκρη φίλε μου...θα σου λένε ότι βλακεία τους κατεβαίνει για να το αποφύγουν!!!
james01gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 18 ώρες πριν, Michalhs30 είπε Δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα, έρχεται τεχνικός του ΟΤΕ ανοίγει το κουτί για να κάνει στην ουσία καινούργια σύνδεση σε κάποιον χρήστη και καταστρέφει έναν άλλον???? δηλαδή δεν έχω λόγια!και ειδικά σε μια περιοχή όπως είμαι εγώ που είναι γεμάτοι φοιτητές και όλοι θέλουν ότι καλύτερο από το θέμα ίντερνετ!τι χώρα είναι αυτή???? τα τελευταία 2 χρόνια έχει γίνει 3 φορές αυτό στο σπίτι μου. όποτε φέρνουν καινούργιες γραμμές τα κάνουν @@!@@. την μία φορά μάλιστα χρειάστηκαν 10 ημέρες να τα βάλουν σε σειρά. μιλάμε για ΟΤΕ πάντα καθώς αυτός έχει την ευθύνη. και όχι μόνο εγώ αλλά και άλλα 5 σπίτια γειτονικά που μπορώ να ρωτήσω εάν έχουν θέμα
heros Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Διαβαζοντας τι τραβαει ο TS ειπα να γραψω και την δικη μου ταλαιπωρια... (WIND ISDN) οταν περσυ εμεινα χωρις τηλεφωνο (το ιντερνετ οκ...) για περιπου 4 μηνες...ΟΤΑΝ Ο ΟΤΕ στο αστικο κεντρο εκανε αναβαθμιση χωρις να ειδοποιηση κανενα(wind vodafone) ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ τις συνδεσεις ISDN!!!!! Δεν εφαιγε η WIND εγιναν και 2-3 συνδυαστικα WIND-OTE χωρις αποτελεσμα.. αφου ουτε οι τεχνικοι του οτε ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ!!! Για το προβλημα σου τωρα για να ξερεις τι γινεται..ΣΥΝΔΕΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ ROUTER..ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΧΟΥ..πχ εγω εχω ενα ASUS παρε στατιστικα της γραμμης που δεν σου δινει τοδικο σου ..Εννοειται με αυτο θα εχεις μονο ιντερνετ και οχι τηλεφωνια..απλα αστο για λιγο πανω να δεις μηπως παοζεις καλυτερα.. δες και τα λαθη της γραμμης..αν ειισαι οντως fastpath κτλ..ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.. ΠΡΩΤΟ ΤΟ zte ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ.. ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑ routing-internet.. ΕΙΜΑΙ και εγω σε vectoring cabin απεναντι απο το σπιτι μου με vdsl 100000/10000 με ελαχιστα crc errors..αλλα οχι σε fastpath..γιατι οπως μου ειπαν δεν το υποστηριζει η καμπινα.. Οι 100/10 αλλα και οι περισσετερες 200/20 συνδεσεις ειναι με vdsl fast με οπτικη μεχρι το καφαο και οχι μεχρι το σπιτι.... και ΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ (ΜΟΝΟ) Η WIND/VODAFONE/NOVA Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από heros
Michalhs30 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δεν έχω τηλεφωνία μέσω του ρούτερ! αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση ότι δεν δουλεύει το σταθερό και έχω ίντερνετ αλλά με 20 αποσύνδεσεις την ημέρα!την τελευταία φορά πριν 4 ημέρες δηλαδή που ήρθε τεχνικός της wind στο σπίτι μου είπε ότι μέχρι τέλος του 2019 θα έχουν γυρίσει όλα σε voip! κάποιο καλό ρούτερ να προτείνεται μαζί με voip?για να αλλάξω αυτό του παρόχου???
vairass Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, Michalhs30 είπε Δεν νομίζω να βγάλεις άκρη φίλε μου...θα σου λένε ότι βλακεία τους κατεβαίνει για να το αποφύγουν!!! κοιτα μονο στο online εχω θεμα...αλλιως η γραμμη μου πιανει φουλ ολα 50/10...αλλα δεν την θελω μονο για down and up....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα