gogoulini79:P Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Πες μας πιο ρούτερ έχεις ; Γιατί το πιο πιθανό αυτό φταίει. Η λαμπα δουλευε με το συγκεκριμενο ρουτερ στην αρχη αλλα μετα τα παιξε δεν εχω ιδεα γιατι σταματησε να δουλευει και υποπτευομαι οτι ηταν ενα random factory reset που εκανα εγω για εναν ασχετο λογο. Τεσπα γιαυτο λεω οτι ειναι μια ρυθμιση και οχι κατι γενικο. Το ρουτερ που εχω ειναι της vodafone αυτο που μου εδωσαν, ZXHN H267A V1.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Όταν θα χρησιμοποιηθεί κάποιο διαφορετικό ρούτερ να δεις τι γίνετε τότε θα μας πεις. Ενεργοποίησε το address reservation να δώσεις συγκεκριμένη ip στην λάμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogoulini79:P Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 46 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Ενεργοποίησε το address reservation να δώσεις συγκεκριμένη ip στην λάμπα. στο συγκεκριμενο ρουτερ η οταν αλλαξω να το κανω αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, gogoulini79:P είπε στο συγκεκριμενο ρουτερ η οταν αλλαξω να το κανω αυτο? Και σε αυτό να δεις πρώτα , και αν έχεις θέμα πάλι κοίτα και στο άλλο ρούτερ . Δώσε και ένα screenshot μέσα στην εφαρμογή της yilight to network info στο general setting Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogoulini79:P Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Και σε αυτό να δεις πρώτα , και αν έχεις θέμα πάλι κοίτα και στο άλλο ρούτερ . εδω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yontash Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Στις 20/4/2019 στις 10:37 ΜΜ, gogoulini79:P είπε εδω? @gogoulini79:P Εβγαλες ακρη τελικα? Τα ιδια μου κανουν και μενα ξαφνικα 1 μερα αφου μου εδωσε αυτο το router η vodafone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 3 minutes ago, Yontash said: @gogoulini79:P Εβγαλες ακρη τελικα? Τα ιδια μου κανουν και μενα ξαφνικα 1 μερα αφου μου εδωσε αυτο το router η vodafone. Δες μηπως στα logs του ZTE σου βγαζει καποιο error. Νομιζω οτι εχει να κανει κατι με firewall. Δοκιμασε να σετταρεις το firewall στο off ή στο πιο low που εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasleon Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Οι συγκεκριμένες λάμπες με ειχαν ταλαιπωρήσει κι εμενα αρκετα.Τελικα καταφερα να τις συνδεσω με την εφαρμογη της Yeelight και οχι την Mi Home,επιλεγοντας mainland china... ελπιζω να βοηθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα