Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια διαβαζω και δεν βρησκω made in Korea, επισης λενε οτι ειναι απλα αλλο εργοστασιο. 

Παρακατω λενε οτι δεν αναγνωριζεται ο china απτο genuine. Τι να κανω? Εχω την αλλη περιμενει να δωσω το ΟΚ και λεω μισο λεπτο να παρω το ΟΚ απτα φιλαρακια 😂😂😂😂

Ενταξει ειμαι ταγαρι μεγαλο, το H500M ειναι ενα μοντελο απλα εχει μεσα mesh και glass. 
Γαμωτι 

Επεξ/σία από sinsane
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφυγε παιδια, για τυχων αλλαγες εχω 1-2 μερες για διορθωσεις. Μεταφορικα 50ε και ετοιμο συναρμολογημενο σπιτι μου.
Ξερω θα κραξουν μερικοι αλλα τα εκανα μικρος αυτα με τα κουτια με τις ζελατινες και τις φωτο γκανγκστα :P 

Το συστημα βγηκε 3122ε
Budget εχουμε εως 3500 δηλαδη ακομα 400 ευρω που μπορουμε να τα κανουμε οτι θελουμε, αν μπορουμε :D 

Περιμενω οπως παντα να δουμε που θα τα ξοδεψουμε. Καμια Aorus Xtreme Mobo? RAM? δεν εχει κατι αλλο να παιξουμε

final.jpg

Επεξ/σία από sinsane
  • Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Τούμπανο είσαι, εύχομαι και καλό κομμάτι να σου κάτσει στον ι9! Αν θες πάρε αλλα 2 φανακια να βγάζουν αέρα απο πανω. Τα άλλα πιες τα σε μπύρες 

χαχα μπυρες δεν πινω, ποταρες μονο τα καλοκαιρια χαλκιδικη. Μεχρι τοτε εχουμε οποτε ας τα φαμε εδω :P  
Ισως εχει στο κουτι, αν δεν εχει θα παρω Noctua. Θα δουμε τι θα γινει με το τσιπακι, ευχομαι κωλοφαρδια!

Εδω σε αυτο το ποστ θα κανουμε τα OC και τις μετρησεις 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω καθοτι παντελως ασχετως και διαβαζοντας αυτα που γραφετε μου φαινονται κινεζικα και δεν καταλαβαινω τιποτα, αλλα ηθελα κι εγω σαν Ελληναρας να πω την εξυπναδα μου. Δεν αγοραζεις και ενα εξτρα αντιυπερτασικο/σταθεροποιητη τασης η οπως αλλιως λεγονται αυτα τα διαολια? Σε καλυπτει βεβαια η Corsair αλλά κάτι έξτρα (αν δεν εχεις ηδη) δε θα ηταν ασχημο. Ξαναλεω, παντελως ασχετος. Ισως καποια στιγμη χρειαστω κι εγω τη βοηθεια σας για στησιμο pc

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Ένα apc ups αν έχει το foxstore δεν είναι καθόλου κακή ιδέα, εκτός κι αν δεν μπορεί να δικαιολογηθεί σαν είδος.

Εχω παιδια ολα καλα. Ας βρουμε κατι αλλο 😝

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sinsane είπε

Ρε φίλε σε ζηλεύω να ξέρεις! Αγοράζεις ότι καλύτερο και σου περισσεύουν και για παραπάνω.

Από οθόνη πως πας?

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sinsane είπε

πληκτρολόγια, ποντίκια, καρεκλίτσα ανετη κλπ?

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Ρε φίλε σε ζηλεύω να ξέρεις! Αγοράζεις ότι καλύτερο και σου περισσεύουν και για παραπάνω.

Από οθόνη πως πας?

Asus pg279q 165hz 1440p g sync. Ειμαι τερμα μιας και δοκιμασα 32αρα και δεν με εψησε. Επισης 4κ δεν. Θελω 144hz 27 1440p. The sweetest spot of them all. 

2 λεπτά πριν, ritchie77 είπε

πληκτρολόγια, ποντίκια, καρεκλίτσα ανετη κλπ?

Πληκτρολόγιο blackwidow

Mouse steelseries rival700

Headset ενα χαλασμενο razer. Παει καδο οπως και το προηγουμενο mouse. Αλλα θα πάρω ενα αλλο πιο μετα γτ δεν τα χρησιμοποιώ καν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, sinsane είπε

Asus pg279q 165hz 1440p g sync. Ειμαι τερμα μιας και δοκιμασα 32αρα και δεν με εψησε. Επισης 4κ δεν. Θελω 144hz 27 1440p. The sweetest spot of them all. 

Σωστά, το έχεις γράψει νωρίτερα...

Είναι τούμπανη δεν το συζητάμε.

Κάρτα ήχου, ηχεία, περιφερειακά που λέει κι ο φίλος από πάνω?

Επίσης αφού δικαιολογείς παραπάνω ποσό, μπορείς πχ να αγοράσεις μια 1660ti και να την πουλήσεις?

Επεξ/σία από DiaperCh@nger101
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Σωστά, το έχεις γράψει νωρίτερα...

Είναι τούμπανη δεν το συζητάμε.

Κάρτα ήχου, ηχεία, περιφερειακά που λέει κι ο φίλος από πάνω?

Επίσης αφού δικαιολογείς παραπάνω ποσό, μπορείς πχ να αγοράσεις μια 1660ti και να την πουλήσεις?

Σου απαντησα αλλα λογικα εφυγα εκτος ιντερνετ! 

Καρτα ηχουν δεν ειχα βαλει ποτε ( Υπαρχει λογος )?
Περιφερειακα ειμαι κομπλε 

Δεν γινεται να αγορασω κατι και να το πουλησω γιατι θα ερθουν για επιθεωρηση και θα τα ζητησουν! Οπως επισης ερχονται τεχνικοι και καταλαβαινουν.
Αν δουν μια 1660Ti θα με ρωτησουν τον λογο. Ενω αν δουν μια δευτερη rtx2080ti δεν θα κανουν κιχ... χουεχουεχουεχουε

Ειναι ξεκαθαρα στο ποσο που θελω να δωσω. Το 50% καλυπτει το εσπα. Οποτε και 5κ PC θα μου κοστισει 2.5κ

Τωρα σοβαρα ξενερωσα που δεν μπορουμε να τα βαλουμε πανω στο συστημα τα υπολοιπα :(

Καμια κακομαθημενη επιλογη δεν εχουμε? Καμια Gigabyte Aorus Xtreme να λαμπει λιγο παραπανω? ( Ξερω κανω σαν μαλακισμενο αλλα προσπαθω να σας πεισω να γινεται και εσεις λιγο) :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sinsane είπε

Δεν γινεται να αγορασω κατι και να το πουλησω γιατι θα ερθουν για επιθεωρηση και θα τα ζητησουν! Οπως επισης ερχονται τεχνικοι και καταλαβαινουν.
Αν δουν μια 1660Ti θα με ρωτησουν τον λογο. Ενω αν δουν μια δευτερη rtx2080ti δεν θα κανουν κιχ... χουεχουεχουεχουε

Ειναι ξεκαθαρα στο ποσο που θελω να δωσω. Το 50% καλυπτει το εσπα. Οποτε και 5κ PC θα μου κοστισει 2.5κ

Τωρα σοβαρα ξενερωσα που δεν μπορουμε να τα βαλουμε πανω στο συστημα τα υπολοιπα :(

Καμια κακομαθημενη επιλογη δεν εχουμε? Καμια Gigabyte Aorus Xtreme να λαμπει λιγο παραπανω? ( Ξερω κανω σαν μαλακισμενο αλλα προσπαθω να σας πεισω να γινεται και εσεις λιγο) :P

Ψηφιακό άλμα/ψηφιακό βήμα,τα είχα ξεχάσει παντελώς αυτά τα επιδοτούμενα...Well played sir,well played! 😉

Ξέρω οτι έχεις οθόνη,έτσι για το γαμώτο όμως: https://www.skroutz.gr/s/15075754/Dell-Alienware-AW3418DW.html

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sinsane είπε

Καρτα ηχουν δεν ειχα βαλει ποτε ( Υπαρχει λογος )?

Όχι ιδιαίτερος, λεφτά υπάρχουν😎,

αν ακούς δυνατά από σοβαρά ηχεία/ακουστικά, γενικά είναι πιο καθαρός ο ήχος μιας ξεχωριστής κάρτας ήχου.

1 ώρα πριν, sinsane είπε

Κοιτάζω τα 4000άρα ram kits, όμως δεν έχω εμπειρία από 32gb 4000.....

Πιθανότατα θα τρέξει σε xmp το gskill κιτ στα 4000 c19, αλλά είναι μόνο θεωρία για μένα, δεν έχω εμπειρία.

m/b μείνε στην master πάλι λόγω συνολικής εμπειρίας (πρέπει να την έχει το μισό forum)

Αφού υπάρχει το περιθώριο, αγόρασε τα noctua φανάκια και ότι άλλο rgbιόνι σου έρθει στο μυαλό και περνάει τον έλεγχο!!!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Τούμπανο είσαι, εύχομαι και καλό κομμάτι να σου κάτσει στον ι9! Αν θες πάρε αλλα 2 φανακια να βγάζουν αέρα απο πανω. Τα άλλα πιες τα σε μπύρες 

Εγώ ο κακόμοιρος βγάζω σεζόν με το λάπτοπ που μόλις ήρθε 😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...