Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sinsane είπε

Συμφωνησατε στην Alphacool λυση 😁😁

Εγώ έβαλα την 3*140mm=420 λύση

Όχι ότι έχει καμιά διαφορά, just saying, απλώς μην με συγκρίνεις.

Άλλοι μπουκάρουν στα νήματα ως παντογνώστες και ''ακυρώνουν' τους προηγούμενους για το 20ευρο.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Εγώ έβαλα την 3*140mm=420 λύση

Όχι ότι έχει καμιά διαφορά, just saying, απλώς μην με συγκρίνεις.

Άλλοι μπουκάρουν στα νήματα ως παντογνώστες και ''ακυρώνουν' τους προηγούμενους για το 20ευρο.

Εσυ πως ψυχεις τον 9900κ σου στο 5.1? Τι temps βλεπεις ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, sinsane είπε

Εσυ πως ψυχεις τον 9900κ σου στο 5.1? Τι temps βλεπεις ?

Μπράβο, πάμε και στα σοβαρά.

Ο πρώτος μου 9900K ήταν κάτω του μετρίου και χρειαζόταν περίπου 1.35v για στοκ.

Με την H115i είχα ικανοποιητική ψύξη (<75 max c) σε gaming αλλά αρκετό θόρυβο.

O δεύτερος, μέτριο chip, χρειάζεται 1.35v + llc για τα 5.1

Για την ψύξη του έχω eisabaer solo με 280mm crossflow + 280mm xt60

Ανεμιστήρια αρκούν τα pure wings 2 αλλά δεν πρέπει να κλείνουν.

Τα industrial 140mm της noctua (τα οποία έχω) ξεκινάνε από το 40% των στροφών.

Ο θόρυβος που παράγουν είναι ο λεγόμενος high pitched που δεν σε αφήνει να τον ξεχάσεις.

Είδες? Χωρίς 20-50ευρο.

Έχω pull τα bequiet και push τα noctua.

Επεξ/σία από DiaperCh@nger101
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Μπράβο, πάμε και στα σοβαρά.

Ο πρώτος μου 9900K ήταν κάτω του μετρίου και χρειαζόταν περίπου 1.35v για στοκ.

Με την H115i είχα ικανοποιητική ψύξη (<75 max c) σε gaming αλλά αρκετό θόρυβο.

O δεύτερος, μέτριο chip, χρειάζεται 1.35v + llc για τα 5.1

Για την ψύξη του έχω eisabaer solo με 280mm crossflow + 280mm xt60

Ανεμιστήρια αρκούν τα pure wings 2 αλλά δεν πρέπει να κλείνουν.

Τα industrial 140mm της noctua (τα οποία έχω) ξεκινάνε από το 40% των στροφών.

Ο θόρυβος που παράγουν είναι ο λεγόμενος high pitched που δεν σε αφήνει να τον ξεχάσεις.

Είδες? Χωρίς 20-50ευρο.

Τουμπανος αρα παω και γω σε Alphacool. Το θεμα ειναι οτι αυτο το κουτι δεν ειναι Full tower για να χωρεσει αυτον που μου προτεινες στην αρχη, 
Τωρα ποιον να βαλω και με τι φανς, μονο αυτο μενει we can do it :D ( Depends on chip though )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, sinsane είπε

Τουμπανος αρα παω και γω σε Alphacool.

Ωπα. Αν θες να γλιτώσεις από τα ''κακά'' της υδρόψυξης, η nh-d15(s) είναι μονόδρομος.

9 λεπτά πριν, sinsane είπε

Το θεμα ειναι οτι αυτο το κουτι δεν ειναι Full tower για να χωρεσει αυτον που μου προτεινες στην αρχη, 
Τωρα ποιον να βαλω και με τι φανς, μονο αυτο μενει we can do it :D ( Depends on chip though )

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

Το 500 mesh χωράει τα πάντα εκτός από το 420 της ac, χωράει βέβαια το 360.

Τα εναλλακτικά fans στα πρότεινα για αισθητικούς και μόνο λόγους.

Τα ''μαμά'' της d15 είναι σούπερ κομπλέ.

Επεξ/σία από DiaperCh@nger101
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Ωπα. Αν θες να γλιτώσεις από τα ''κακά'' της υδρόψυξης, η nh-d15(s) είναι μονόδρομος.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

Το 500 mesh χωράει τα πάντα εκτός από το 420 της ac, χωράει βέβαια το 360.

Τα εναλλακτικά fans στα πρότεινα για αισθητικούς και μόνο λόγους.

Τα ''μαμά'' της d15 είναι σούπερ κομπλέ.

Θα παρω την Noctua και το Alphacool 360 να μου λυθει και μενα η απορεια τι γινεται!

Μιλαμε αυριο παιδια ευχαριστω!

Δημοσ.

Παιδια απτο πρωι εχω μιλησει και δεν εχει κανενα μαγαζι ολα μαζι. Τo vision studio εχει 2 προιοντα με αγνωστη παραδοση ( εως και μηνα ) ενω λεει 2-10 μερες. 

Καμια ιδεα, δοκιμασα πλαισιο ειναι πανακριβα +150ε στον επεξεργαστη μονο. Με HellasPhone δεν εχουν ουτε τον 970 pro

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε αφου δινεις τοσα λεφτα παρε τα κομματια, και πηγαινε σε κανα κοντινο μαγαζακι εμπιστοσυνης και πλήρωσε να στα συναρμολογησει αφου δεν το χεις μονος σου, οποτε μην στεναχωριεσαι μην απελπιζεσαι:P

βρες πρωτα το μαγαζακι που θα δεχτει να κανει τη  συναρμολογηση obviously και μετα παραγγελνεις.

το κοστος ειναι απλα αστειο σε σχεση με το budget σου.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, rofl είπε

ε αφου δινεις τοσα λεφτα παρε τα κομματια, και πηγαινε σε κανα κοντινο μαγαζακι εμπιστοσυνης και πλήρωσε να στα συναρμολογησει αφου δεν το χεις μονος σου, οποτε μην στεναχωριεσαι μην απελπιζεσαι:P

βρες πρωτα το μαγαζακι που θα δεχτει να κανει τη  συναρμολογηση obviously και μετα παραγγελνεις.

το κοστος ειναι απλα αστειο σε σχεση με το budget σου.

Δεν ειναι θεμα συναρμολογησης παιδια ειναι θεμα λογιστικο! Θα παρω λογιστη να δουμε

Δημοσ.

ah οκ τοτε η περιμενεις να στα φερει το skroutzαδικο η κοιτας καποιο ευρωπαικο amazon η αλλο μεγαλο ευρωπαικο μαγαζι αν γνωριζεις σχετικα.

παντως σε τοσο μεγαλη παραγγελια το οποιο skroutzαδικο, τουλαχιστον vision msystems κτλ θα σου φερει οτι του ζητησεις ακομα κι αν δε το χει στη σελιδα, προφανως με καποια καθυστερηση

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια τα βρηκα ΟΛΑ στο foxstore! Ανεβαζω την παραγγελια για το τελευταιο ΟΚ!

Περιμενω το ΟΚ

asdfz.jpg

Κανεις? :P

Δημοσ.

Είδα την τιμή της κάρτας και αλληθώρισα.

Άμα τη θες μεγειά σου, είναι σπατάλη πάντως να δώσεις καπέλο 600 μόνο για την υλοποίηση.

Σίγουρα μπορεί να μη θες μια reference palit ή κάποια blower, αλλά μην πας στο άλλο άκρο.

https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=52896&search=2080+ti&description=true&sort=p.price&order=ASC

https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=49113&search=2080+ti&description=true&sort=p.price&order=ASC&page=2

5-7 εργάσιμες τις βγάζει,όσο και την ftw3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Άμα τη θες μεγειά σου, είναι σπατάλη πάντως να δώσεις καπέλο 600 μόνο για την υλοποίηση.

Σίγουρα μπορεί να μη θες μια reference palit ή κάποια blower, αλλά μην πας στο άλλο άκρο.

https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=52896&search=2080+ti&description=true&sort=p.price&order=ASC

https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=49113&search=2080+ti&description=true&sort=p.price&order=ASC&page=2

5-7 εργάσιμες τις βγάζει,όσο και την ftw3

Οκ παω σε τριο τοτε, λοιπον ο SSD ειναι made in china τους ειπα θα ξανα επικοινωνισω. Και το κουτι δεν εχει το Mesh. Οποτε και τα 2 απο αλλου!

Να σου πω την αληθεια θα πατουσα το ΟΚ στα 3.5 χιλιαρικα, αυτα τα περισια 300ε - 400ε απτην GPU που μενουν να τα βαλω αλλου? Εμεινε τπτ?
Τον σκληρο αποφασισα να κρατησω τον δικο μου ( Caviar black 2TB ) μιας και ειδα οτι δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα.

Επεξ/σία από sinsane
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

δεν είσαι ο μόνος.....🤣

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...