giannisag17 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας.. Ενδιαφέρομαι για ένα κινητό μέχρι 300 ευρώ και δίνω κατά κύριο λόγο βάση σε ram επεξεργαστή μπαταρία φωτογραφίες...Είμαι ανάμεσα σε Nokia 7 plus και Poco..Η γνώμη σας..?Κάποια άλλη πρόταση?Να προσθέσω και το honor 10 Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από giannisag17
giannisag17 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Στο mi mix δεν έχω ακούσει καλά λόγια για την μπροστινή κάμερα..Μόνο αυτο
vargas Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μέχρι 300 ευρώ από που όμως ; Το θέμα με το poco που είχα εγώ για αρκετό καιρό είναι η εμφάνιση του μπρος πίσω . Είναι χοντρουλικο και άσχημο . Κατά τ αλλά είναι μια χαρά και με gcam γίνεται μια σχεδόν ολοκληρωμένη συσκευή με σούπερ αυτονομία. Αλλά πλέον υπάρχουν κ πιο φρέσκες λύσεις . Κ το honor 8 x είναι ένα καλό κινητό με οκ cpu αλλά πολύ εμφανίσιμο κ με καλή αυτονομία. To honor 10 που κοιτάς έχει ένα σοβαρό θέμα επιβεβαιωμένο. Το fingerprint sensor δεν είναι καθόλου αξιόπιστο και δεν δουλεύει καλα
saruman123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, giannisag17 είπε Στο mi mix δεν έχω ακούσει καλά λόγια για την μπροστινή κάμερα..Μόνο αυτο Δεν λες κάτι για την μπροστινή κάμερα..... Μήπως πρέπει να συμπληρώσεις την φόρμα αγοράς για να ξέρουμε τις θέλεις?
giannisag17 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι όντως δεν ανέφερα την selfie..Anyway πήρα τελικά το pocophone και με έχει ικανοποιήσει τρέλα..Με την gcam απλά άλλες φωτό. και ο επεξεργαστής είναι δύναμη..Μια ερώτηση μόνο...Εγκατέστησα 2 ενημέρωσεις..Πλέον υπάρχει η δυνατότητα 4k 30fps slow motion κ.α..Την ενημέρωση που έλεγαν πως θα πάρει σε level 1 για το netflix και το 4k 60fps θα την πάρει? Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από giannisag17
vargas Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, giannisag17 είπε Ναι όντως δεν ανέφερα την selfie..Anyway πήρα τελικά το pocophone και με έχει ικανοποιήσει τρέλα..Με την gcam απλά άλλες φωτό. και ο επεξεργαστής είναι δύναμη..Μια ερώτηση μόνο...Εγκατέστησα 2 ενημέρωσεις..Πλέον υπάρχει η δυνατότητα 4k 30fps slow motion κ.α..Την ενημέρωση που έλεγαν πως θα πάρει σε level 1 για το netflix και το 4k 60fps θα την πάρει? Καλορίζικο. Είναι πραγματικά μια vfm συσκευή 1
giannisag17 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Σε ευχαριστώ πολύ..Τελικά γύρισα από τις ρυθμίσεις την περιοχή από Ελλάδα σε Ινδία και μου έβγαλε την ενημέρωση σύνολο 515 mb..Όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα