Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ . Μια ερώτηση μήπως έχει τύχει σε κάποιον. SSD A400 240GB bootarei κανονικά διαβάζει τα πάντα. Δεν μπορώ να Κάνω τίποτα install ή uninstall.  Μετά το reboot χανοντε όλες οι αλλαγές που έγιναν. Στο format δεν με αφήνει να σβήσω partitions ή να δημιουργήσω. Όταν κάνω check disk με το reboot δεν το κάνει. Ακόμα και στο cmd μέσω diskpart clean ή create partition δεν κάνει τίποτα. Τι συμπέρασμα έχουμε? Τα έπαιξε ο ssd ? Έχω και έναν 860 evo καβάτζα. Δοκίμασα και firmware update , τίποτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Κοίτα που κάπου το διάβασα πάλι αυτό που λές και σήμερα κιόλας αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς..

Πάντως νομίζω οτι το αποτέλεσμα ηταν αυτό που  λές..

Οτι τα έπαιξε ο ssd..

Πόσο καιρό τον έχεις? Απο υγεία πως είναι?Το καλοκαίρι κάνει πολλά μπάνια?ΕΟΠΥΥ έχει?😵

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, VaggAnast είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ . Μια ερώτηση μήπως έχει τύχει σε κάποιον. SSD A400 240GB bootarei κανονικά διαβάζει τα πάντα. Δεν μπορώ να Κάνω τίποτα install ή uninstall.  Μετά το reboot χανοντε όλες οι αλλαγές που έγιναν. Στο format δεν με αφήνει να σβήσω partitions ή να δημιουργήσω. Όταν κάνω check disk με το reboot δεν το κάνει. Ακόμα και στο cmd μέσω diskpart clean ή create partition δεν κάνει τίποτα. Τι συμπέρασμα έχουμε? Τα έπαιξε ο ssd ? Έχω και έναν 860 evo καβάτζα. Δοκίμασα και firmware update , τίποτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Θα στοιχηματιζα ενα ταληρο στο οτι ο controller του επαθε το πατατρακ που παθαινει συνηθως ο συγκεκριμενος... Τον εχεις κοντα 6 μηνες? Γιατι καπου εκει το παθαινουν οι συγκεκριμενοι. 

Να ξερεις οτι δεν φτιαχνεται παντως αν ειναι οντως αυτο.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Θα στοιχηματιζα ενα ταληρο στο οτι ο controller του επαθε το πατατρακ που παθαινει συνηθως ο συγκεκριμενος... Τον εχεις κοντα 6 μηνες? Γιατι καπου εκει το παθαινουν οι συγκεκριμενοι. 

Ρε που σκατά το ξανα είδα σήμερα πάλι το ιδιο πρόβλημα και δεν μπορώ να θυμηθώ...

Εδω μέσα μιλάω εννοείται..

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Κοίτα που κάπου το διάβασα πάλι αυτό που λές και σήμερα κιόλας αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς..

Πάντως νομίζω οτι το αποτέλεσμα ηταν αυτό που  λές..

Οτι τα έπαιξε ο ssd..

Πόσο καιρό τον έχεις? Απο υγεία πως είναι?Το καλοκαίρι κάνει πολλά μπάνια?ΕΟΠΥΥ έχει?😵

Έχει εγγύηση από eshop. Το θέμα είναι αν θα το αλλάξουν. 

7 ώρες πριν, kostas_anes είπε

Τον έχω αρκετό καιρό.  Περίπου χρόνο. Θέλω να πιστεύω ότι ο 860 evo δεν θα μου βγάλει πρόβλημα στον χρόνο. Δεν τον χρησιμοποιήσει καθόλου. 

Δημοσ.

Απ ότι κατάλαβα είναι ο ίδιος kingston αυτός όντως κάπου εκεί στον χρόνο κρατάει, δυστυχώς  και στα στικακια πολλά προβλήματα βγαζουνε, εγώ πλέον είμαι μακριά από kingston και silicon power μιας και είναι σχεδόν το ίδιο,  πιθανόν ο ελεγκτής να έχει πρόβλημα, όπως είναι με την εγγύηση πίσω άλλα δες πρώτα με ένα διαγνωστικό τι γίνεται 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...