zoranb Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Τι να προσέξω κατά την αγορά ενός πιστολιού θερμόκολλας; Οι ράβδοι που χρησιμοποιούνται και θερμαίνονται είναι κόλλα ή σιλικόνη;
gia_nnis Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 54 λεπτά πριν, zoranb είπε Τι να προσέξω κατά την αγορά ενός πιστολιού θερμόκολλας; Οι ράβδοι που χρησιμοποιούνται και θερμαίνονται είναι κόλλα ή σιλικόνη; Αυτο να παρεις Stanley 6-GR25 Μεχρι 10ευρω πολυ καλο για τα λεφτα του! Τα κακης ποιοτητας δεν πιανει η σκανδαλη..
zoranb Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Γιατί είσαι τόσο κάθετος για το συγκεκριμένο;
papoys1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γνωστή μάρκα είναι αλλά εγώ θα έλεγα όποιο και να πάρεις να κοιτάξεις να έχει ποδαράκι από την κάτω μεριά ώστε να μπορείς να το στήσεις αν χρειαστεί κατά τη διάρκεια του κολήματος και το STANLEY αν ανταποκρίνεται στην εικόνα βλέπω ότι δεν έχει. . Εγώ ένα φτηνιάρικο έχω και μια χαρά κάνει τη δουλειά του. Οι ράβδοι είναι κόλλα από σιλικόνη βέβαια.Αν θες άλλη σιλικόνη θα πάρεις στην άλλη συσκευασία σε φύσιγγα που εφαρμόζεται με το άλλο πιστόλι. EDIT. Ενδεχομένως και να έχει αλλά στην εικόνα να είναι κλειστό και δεν φαίνεται.Αν είναι έτσι λάθος τρόπος προώθησης προιόντος. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από papoys1 2
christopher0016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, zoranb είπε Τι να προσέξω κατά την αγορά ενός πιστολιού θερμόκολλας; Οι ράβδοι που χρησιμοποιούνται και θερμαίνονται είναι κόλλα ή σιλικόνη; Πάρε ένα από αυτά που σου έδειξαν δεν χρειάζεται να προσέξεις κάτι το ιδιαίτερο ούτε να δώσεις πολλά λεφτά συνήθως αυτό που χαλάει είναι η σκανδάλη . γνωστός μου με ένα φτηνιαρικο είχε κολλήσει πολλά μέτρα του άντεξε αρκετό καιρό μετά τα έφτυσε η σκανδαλη. Να αφήνεις να ζεσταθεί καλά πρώτα μετά να πατάς την σκανδάλη γιατί όσο είναι κρύο πατώντας την σκανδάλη κινδυνεύει να χαλάσει πιο γρήγορα. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από christopher0016 2
papoys1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Α και να προσέξεις να είναι για 11 χιλιοστά η θερμόκολλα η οποία κυκλοφορεί ευρέως είναι δε και πολύ φτηνή.
zoranb Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Τα φυσίγγια είναι όλα ένα μέγεθος για καθε πιστόλι ή το κάθε πιστόλι έχει τα δικά του;
haris_216 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ να σου πω 1-2 πράγματα να προσέξεις κατά τη χρήση (ασχέτως πιστολιού). Μοιραία κάποια στιγμή θα πέσει κόλα πάνω στο δάχτυλό σου (ή και σε άλλα σημεία που δεν θες), η οποία φυσικά θα σε καίει. Απέφυγε την άμεση σκέψη/επιθυμία να τη σκουπίσεις εκείνη τη στιγμή καθώς εφόσον είναι ζεστή/ρευστή το πιθανότερο είναι να την απλώσεις περισσότερο. Αν αντέξεις λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ψιλοστερεοποιηθεί τότε την τραβάς και βγαίνει πανεύκολα σαν μία μπίλια. Αν το χρησιμοποιήσεις για στήριξη καλωδίων σε κάποιο τοίχο να έχεις, ειδικά αν το καλώδιο είναι σχετικά ψιλό, κάποιο αντικείμενο να πιέζεις το καλώδιο στον τοίχο αφού αν το κάνεις με το δάχτυλο όταν θα "ξεράσει" κόλα σε κάποιο σημείο που έπεσε παραπάνω θα καταλήξουμε στην αποπάνω φάση (καυτή κόλα στο δάχτυλο). Πάλι για καλώδιο, αν πας για στήριξη καλωδίων, ειδικά αν αυτά είναι σχετικά "βαριά" (πχ καλώδιο ρεύματος 3χ1 +) μακροπρόθεσμα και ανάλογα τον τοίχο πάντα θα κρεμάσει και θα χρειαστεί ξανά πέρασμα με κόλα. Γενικά δεν είναι λύση για στερεώσεις που θα έχουν μηχανική καταπόνηση. Για χρήση σε αυτοκίνητο, αν και κάνει δουλειά, το καλοκαίρι ίσως να έχεις θέμα (προσωπική εμπειρία) καθώς οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται μέσα σε ένα αυτοκίνητο στον ήλιο είναι τέτοιες που μπορεί να ρευστοποιήσουν την κόλα. Αν και κάποτε είχα ρωτήσει σε φόρουμ αν υπάρχουν κόλες που λιώνουν σε διαφορετικές θερμοκρασίες δεν έχω πάρει ικανοποιητική απάντηση και δεν έχω βρει μέχρι τώρα. Φυσικά τίποτα από τα παραπάνω, με εξαίρεση τη φάση "κόλα στο δάχτυλο" δεν σε αφορά αν το θες μόνο για μικροχειροτεχνίες στο σπίτι. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από haris_216 2
tornado Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 48 λεπτά πριν, zoranb είπε Τα φυσίγγια είναι όλα ένα μέγεθος για καθε πιστόλι ή το κάθε πιστόλι έχει τα δικά του; ειναι δυο μεγεθη, 7 και 11 mm, αναλογα την δουλεια που θες να κανεις λεπτοδουλεια η οχι. Τα πρωτα ειναι πιο φτηνα και τα δευτερα ελαχιστα πιο ακριβα, στο πλαισιο μπορεις να βρεις φυσυγγια σε καλη τιμη για να μην τρεχεις. Γνωμη μου ειναι να παρεις ενα φτηνιαρικο κινεζικο και να παιξεις με κολλησεις και στη συνεχεια να παρεις ενα ακριβο κατα προτιμηση stanley. 2
papoys1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, zoranb είπε Τα φυσίγγια είναι όλα ένα μέγεθος για καθε πιστόλι ή το κάθε πιστόλι έχει τα δικά του; Συνήθως είναι 11 χιλιοστά.Παλιά υπήρχαν και 10 τα οποία δεν τραβούσε καλά η σκανδάλη των 11 αλλά νομίζω σιγά σιγά έχουν αποσυρθεί Υπάρχουν και στικ πολύχρωμα σε πολλά χρώματα για καλιτεχνικές και γενικά όμορφες κατασκευές.☺️ Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από papoys1 2
zoranb Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι διαφορετικές μύτες που έχουν κάποια σε τι εξυπηρετούν; Τα μάρκας Bison λένε τίποτα; Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από zoranb
gia_nnis Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 17 ώρες πριν, zoranb είπε Γιατί είσαι τόσο κάθετος για το συγκεκριμένο; Δοκιμασμενο.. Αλλα σχεδον ισης αξιας και μου βγηκαν μαπα.. Πιεζα απο πισω την σιλικονη με το χερι για να κανω την δουλεια μου! 1
zoranb Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Στις 20/4/2019 στις 5:47 ΠΜ, papoys1 είπε Γνωστή μάρκα είναι αλλά εγώ θα έλεγα όποιο και να πάρεις να κοιτάξεις να έχει ποδαράκι από την κάτω μεριά ώστε να μπορείς να το στήσεις αν χρειαστεί κατά τη διάρκεια του κολήματος Γιατί πρέπει να έχει ποδαράκι κ να μην το φήνει κανείς απλώς βάζοντάς το στο πλάι;
christopher0016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Γιατί στο πλάι δεν θα στέκετε όρθιο... χρειάζονται απαντήσεις για τόσο Αυτονόητα απλά ερώτηματα;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα