Ronnie1985 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Θελω να ρωτησω, αν και πιθανων στους περισσοτερους να ακουστει χαζοναρα η υπερβολικο, αλλα μιας και δε γνωριζω ουτε εχω δει πως ειναι ο φακος της καμερας ενος κινητου (xiaomi mi 9 στη δικη μου περιπτωση) μεσα το καθε τι, υπαρχει περιπτωση οταν εκτιθεται στον ηλιο, για κανα λεπτο πχ, να παθει καποιου ειδους "ζημια". Εγω για παραδειγμα το απογευμα οπως οδηγουσα ειχα μπροστα μου τον ηλιο κ πραγματικα με ειχε τυφλωσει ηταν τοσο εντονο στα ματια μου ακομα κ με γυαλι ηλιου. Χρειαστηκε να κοιταξω κατι εκεινη τη στιγμη στο κινητο κ το κραταγα μπροστα μου πανω ακριβως απ το τιμονι. Και τοτε ηταν που μου δημιουργηθηκε η απορια αυτη αν παιζει να εκανε το οτιδηποτε στο φακο της καμερας μιας κ ηταν ακριβως φατσα καρτα με τον ηλιο. Ελπιζω μη παρεξηγησετε την απορια μου απλα ειμαι πραγματικα ασχετος με αυτα, (επισης πρωτη φορα εδωσα τοσα χρηματα για κινητο) και παλιοτερα καπου ειχε παρει το ματι μου σχετικα με καποιον που ρωταγε αν ειναι ασφαλες για τη καμερα του να φωτογραφιζει τον ηλιο κ του λεγανε διαφορα κ ειχα καταλαβει οτι οντως μπορει να παθει κατι ο φακος. Βεβαια εκει ηταν διαφορετικη περιπτωση μιας κ δε ξερουμε αν μιλαγε για καμερα κινητου αλλα κ το οτι η καμερα προφανως θα ηταν σε λειτουργια... Ευχαριστω για το χρονο σας. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από Ronnie1985
saruman123 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Καλό είναι να μην εκτίθεται πολύ ώρα στον ήλιο και στην ζέστη μια και η Amoled είναι ευαίσθητες και όχι μόνο για την οθόνη αλλά και για την μπαταρία.
georgerapp Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Ο φακός δε θα πάθει τίποτα από τον ήλιο,από πολύ ζέστη και χρήση θα κουραστεί η συσκευή,αλλά απλά ήλιος και κάμερα όχι. Από την άλλη εσύ μπορεί να πάθεις κάτι η κάποιος άλλος εάν συνεχίσεις την ώρα που οδηγάς/την ώρα που οδηγάς με κόντρα ήλιο και ακόμα και το γυαλί ηλίου δε τα καταφέρνει(!!!!!!!!) να φέρνεις το κινητό πάνω από το τιμόνι και να ασχολείσαι μαζί του.και να σου δημιουργείται και η απορία πάνω σε αυτή την κατάσταση. Προσοχή αδελφέ μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα