Retromaniac Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, Zus είπε 11 σελίδες και τα μισά σχόλια από τύπους που πετάγονται για να μας πουν με καμάρι ότι δεν το έχουν δει. Klein mein Έχω ένα φίλο μου, που μου το παίζει κουλτούρα, και μου λέει το game of thrones είναι σαπουνόπερα για αυτό δεν το βλέπω. Στα @€#&* μου, ας είναι και μιούζικαλ. 1 1
Zus Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Έχω ένα φίλο μου, που μου το παίζει κουλτούρα, και μου λέει το game of thrones είναι σαπουνόπερα για αυτό δεν το βλέπω. Στα @€#&* μου, ας είναι και μιούζικαλ. Είναι αυτή η μόδα του να επαναστατείς μέχρι και για την κατανάλωση αγγουριών με τη φλούδα επειδή σε αντίθετη περίπτωση είσαι mainstream. Τους είπαν ότι αυτοί θα αλλάξουν τον κόσμο και το πίστεψαν, δεν ρώτησαν τους παλιότερους 😛
Mhlogiatros Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Και το σουρβα'ιβορ είναι κοινωνική εκπομπή και δεν έχω δει ούτε το γιουνανιστάν -τούρκ
alexioannou Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Εχω αποκτησει μετα το Βreaking Bad θεμα: Συγκρινω τα παντα με αυτη την σειρα,και την ερμηνεια του Βryan Cranston......... Και χανουν ολοι.........
Fubar1916 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Το breaking bad σε καταφερνε απτα πρωτα επεισοδια να δεθείς μα τους χαρακτηρες...να σε νοιαζει τι θα απογινουν. Το got εχει τοσους πρωταγωνιστες που πρακτικα ειναι πολυ δυσκολο να το καταφερει αυτο... Ο λιτλφινκερ μπαηδεγουεη εχει τη δικια του σειρα πλεον τυπου xfiles
Zus Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Εμένα το Breaking Bad δεν με κράτησε. Έφτασα αγκομαχώντας στην 3η σαιζόν και εκεί έχω σταματήσει χρόνια τώρα. Το GoT από την άλλη είναι σαν την καλοκαιρινή άδεια... Μετράς μέρες!
Anuminas Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Στις 19/4/2019 στις 10:23 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Παίζει να είμαι και ο μοναδικός που δεν έχω δει ούτε και θα δω αυτή την σειρά που θυμίζει Λάμψη και καλημέρα Ζωή του Φώσκολου που είχαν 8.000 επεισόδια. Μη τη δεις, θα στεναχωρηθουμε πολύ.
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Anuminas είπε Μη τη δεις, θα στεναχωρηθουμε πολύ. Προς το παρόν έχω φύγει για 15 μέρες διακοπές Πάσχα μαζί με γυναίκα και τα τρία παιδιά μου. Έχω πολύ καλύτερα και αληθινά πράγματα να κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου από το να κάθομαι να να βλέπω την οποιαδήποτε σειρά. 1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 On 21/04/2019 at 19:34, Zus said: 11 σελίδες και τα μισά σχόλια από τύπους που πετάγονται για να μας πουν με καμάρι ότι δεν το έχουν δει. Klein mein 1
Virus200 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δεν μπορώ να βλέπω σχόλια του τύπου "μα καλά το βλέπετε την σαπουνόπερα" "ειμαι ο μόνος που δεν έχω δει την βλακεία αυτή" "έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω στην ζωή μου" guesswhat we don't give a shit!! Μην το βλέπετε και μην μας ζαλιζετε λες και εμείς δεν δουλεύουμε στην ζωή μας ούτε έχουμε γυναίκες και βλέπουμε 24ωρες την ημέρα got. Έλεος με τα ψευτο κουλτουριαρικα σχόλια
toyo73 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Παντως τα 2 πρωτα επεισοδια τα περιμενα βαρετα, αλλα οχι τοσο.Σιγουρα 2 γερανοι θα βοηθουσαν.Ο ενας για το κεφαλι, για να μεινει ορθιο και ο αλλος για να μεινουν ανοιχτα τα ματια.Ακομη και ο εσπρεσσο σκετος δεν βοηθησε καθολου.
Mhlogiatros Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το πρώτο δε το βρήκα καθόλου βαρετό . Το δεύτερο σεναριακα πριν τη μεγάλη μάχη τι έπρεπε να γίνει δηλαδή ; Είχε και ένα πδημα για να ξυπνήσεις Φοβερό hype και διαφήμιση για τα 100 εκ. downloads - έτσι όπως πετάνε αυτοί νούμερα θα ρίχνω . Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από Mhlogiatros
argipen Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 19/4/2019 στις 11:00 ΜΜ, KilliK είπε εγω μονο τις γυμνες σκηνες εχω δει στα γνωστα μερη. αν θελω να δω την σειρα, ..θα διαβασω τα βιβλια. Τα βιβλία δεν έχουν φτάσει μέχρι εκεί Στις 20/4/2019 στις 2:36 ΜΜ, petasis είπε Έχει υψηλότερες τηλεθεάσεις από σειρές όπως bing bang theory; (Νομίζω όχι). https://www.businessinsider.com/game-of-thrones-compared-to-most-popular-tv-shows-of-2018-ratings-2019-4#game-of-thrones-hbo-8 Game of Thrones (Μ.Ο): 17.4 εκ. τηλεθεατές (ΜΟΝΟ από τις πλατφόρμες του HBO). Big Bang Thoery (Μ.Ο): 18.3 εκ. τηλεθέασης (Στο σύνολο των μέσων που προβάλλεται). Μια καλύτερη εικόνα του συνολικού μεγέθους προβολής του GoT: https://www.quora.com/Which-is-the-most-viewed-show-worldwide-Game-of-Thrones-or-Big-Bang-Theory Αμερική το ενδιαφέρον είναι ελάχιστα μεγαλύτερο για το Big Bang Theory (το οποίο είναι ΔΩΡΕΑΝ), σε παγκόσμια κλίμακα όμως το Game of Thrones προπορεύεται με αισθητή διαφορά (παρότι είναι ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ). Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από argipen
Προτεινόμενες αναρτήσεις