Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psyber είπε

μας συγύρισες και τους δύο ρε ρετρομανιακ! εύγε!

Ε ρε συ, εμείς δεν έχουμε δικαίωμα στο μπλοκάρισμα; 😛

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Just now, adi32 said:

Η μόνη σειρά που όσο πήγαινε γινόταν καλύτερη. 

Όλες οι άλλες που έχω δει μετά την τριτη τέταρτη σεζόν ήταν τραβηγμένες από τα μαλλιά 

το φοβερό με το breaking bad είναι ότι μπαίνει τόσο βαθιά στην ιστορία από το πρώτο επεισόδιο. όντως βελτιώνεται όσο προχωράει και βαθαίνουν οι χαρακτήρες ενώ αρχικά φαίνονται επιφανειακοί. μάλλον και η δική μου αγαπημένη.

33 minutes ago, Retromaniac said:

Ε ρε συ, εμείς δεν έχουμε δικαίωμα στο μπλοκάρισμα; 😛

εσεις που τα έχετε όλα γνήσια και δεν έχετε δει ποτέ τίποτα σε τορρεντ! εννοείται ότι έχετε δικαίωμα στο μπλοκάρισμα! και όχι μόνο! τσάμπα αυτοκίνητο πρέπει να σας χαρίσουν.

• Like 1
Δημοσ.

Εντυπωσιακο θρεντ.

Μια χαρα σειρα ειναι το GOT και για τα γουστα μου δεν ειναι η κορυφαια(Lost). Ειναι απλως μια σειρα που προσωπικα εμενα θα μου προσφερει μια μερα binge watching και τελος. 

Αλλα ελιτισμο που στηριζεται στην μη παρακολουθηση του GOT δεν περιμενα να δω ειναι η αληθεια.

Δημοσ.
2 minutes ago, Capt.staros said:

Αλλα ελιτισμο που στηριζεται στην μη παρακολουθηση του GOT δεν περιμενα να δω ειναι η αληθεια.

Δίκιο έχεις... ο καθένας αυτοπροσδιορίζεται με ότι γουστάρει....

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Psyber είπε

το φοβερό με το breaking bad είναι ότι μπαίνει τόσο βαθιά στην ιστορία από το πρώτο επεισόδιο. όντως βελτιώνεται όσο προχωράει και βαθαίνουν οι χαρακτήρες ενώ αρχικά φαίνονται επιφανειακοί. μάλλον και η δική μου αγαπημένη.

εσεις που τα έχετε όλα γνήσια και δεν έχετε δει ποτέ τίποτα σε τορρεντ! εννοείται ότι έχετε δικαίωμα στο μπλοκάρισμα! και όχι μόνο! τσάμπα αυτοκίνητο πρέπει να σας χαρίσουν.

Βρε δεν λέω ότι εγώ δεν βλέπω πειρατικά. Αλλά δεν θα γκρινιαξω για κάτι που το βλέπω πειρατικά. Και έφερα αντίστοιχο παράδειγμα με τα windows που η πλειοψηφία τα έχει πειρατικά και γκρινιάζουν ότι δεν είναι καλά κτλ. Το θέατρο του παραλόγου δηλαδή.

Δημοσ.

Συμφωνώ με αυτό που λες γενικά. Εγώ παλιά είχα windows Vista που όλοι τα έκραζαν. Η δική μου εγκατάσταση ήταν με κρακ και μου φαινόταν πολύ κακό σαν προιόν. Όλη την ώρα μπλε οθόνες και τα λοιπά. Μόλις τους πέρασα αυθεντικό αγορασμένο κλειδί, έτρεχαν απίστευτα σταθερά, οπότε το δικό σου point είναι βίωμα μου. τώρα στην κριτική μιας σειράς διαφωνώ. με ποιο τρόπο ήρθε ένα καλλιτεχνικό έργο στα χέρια του καθενός δεν την/τον περιορίζει από το να έχει άποψη. Διαφορετικά δικαιούμαστε να έχουμε όλοι άποψη μόνο για το Ρετιρέ (δεν μπήκε κανείς στη διαδικασία να το βρει σε τορρεντ ε;).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Capt.staros είπε

Το ακριβώς αντίθετο, ελιτιστές είναι αυτοί που κράζουν όσους λένε ότι δεν το βλέπουν (συνήθως χωρίς να κράξουν τη σειρά αφού δεν την έχουν δει καν) και μόλις το πει ένας πέφτουν 5-10 άτομα από κάτω να του πουν δεν μας νοιάζει, σήκω φύγε special snowflake και άλλα ωραία

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

Το ακριβώς αντίθετο, ελιτιστές είναι αυτοί που κράζουν όσους λένε ότι δεν το βλέπουν και μόλις το πει ένας πέφτουν 5-10 άτομα από κάτω να του πουν δεν μας νοιάζει, σήκω φύγε spcial snowflake και άλλα ωραία

Ρε παιδια,ποιο το νοημα να μπειτε σε ενα θεμα για το GoT και να πειτε "εγω δεν το βλεπω",
μπαινετε και σε ολα τα θεματα για τις συσκευες και λετε "εγω δεν εχω αυτη τη συσκευη" ;
Εχετε γραφτει σε αλλα φορουμ για να πειτε "εγω δεν παρακολουθω το φορουμ σας";

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Talepwros είπε

Ρε παιδια,ποιο το νοημα να μπειτε σε ενα θεμα για το GoT και να πειτε "εγω δεν το βλεπω",
μπαινετε και σε ολα τα θεματα για τις συσκευες και λετε "εγω δεν εχω αυτη τη συσκευη" ;
Εχετε γραφτει σε αλλα φορουμ για να πειτε "εγω δεν παρακολουθω το φορουμ σας";

Σίγουρα όχι γιατί νιώθει ελιτιστής επειδή δεν βλέπει μια σειρά και αυτοπροσδιορίζεται από αυτό, αυτό είναι το δικό σας ελιτιστικό συμπέρασμα

Επεξ/σία από Hacker?pcs
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Psyber είπε

Συμφωνώ με αυτό που λες γενικά. Εγώ παλιά είχα windows Vista που όλοι τα έκραζαν. Η δική μου εγκατάσταση ήταν με κρακ και μου φαινόταν πολύ κακό σαν προιόν. Όλη την ώρα μπλε οθόνες και τα λοιπά. Μόλις τους πέρασα αυθεντικό αγορασμένο κλειδί, έτρεχαν απίστευτα σταθερά, οπότε το δικό σου point είναι βίωμα μου. τώρα στην κριτική μιας σειράς διαφωνώ. με ποιο τρόπο ήρθε ένα καλλιτεχνικό έργο στα χέρια του καθενός δεν την/τον περιορίζει από το να έχει άποψη. Διαφορετικά δικαιούμαστε να έχουμε όλοι άποψη μόνο για το Ρετιρέ (δεν μπήκε κανείς στη διαδικασία να το βρει σε τορρεντ ε;).

Πωω στραγάλια πρέπει να το κάνω 😛 Δεν εννοώ ότι τα πειρατικά windows είναι χειρότερα από τα original. Αλλά δεν μπορείς.να έχεις κάτι πειρατικό και να λες ότι δεν το φτιάξανε καλά και ότι έχεις προβλήματα. Είναι σαν να έχεις κλέψει αμάξι και να φωνάζεις επειδή έχει χαλασμένο δίσκο.

Επίσης δεν είπα ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική, αλλά όχι να απαιτούμε. Ο άλλος λέει ότι θα έπρεπε να το κάνουν έτσι και έτσι και αλλιώς. Και δεν έχει πληρώσει μια για να το δει. Ε εντάξει, έλεος...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανήκω στο 0.5%? Μωρε μπραβο. Ποιος βλεπει αθλια ποιοτητα streaming το 2019? Μονο WEB 1080p αρχεια στην 55αρα με τουμπανο ηχοσυστημα μαζι με ποπ κορν για πληρη απολαυση. Ακου streaming με το 1mb bitrate. 

23 ώρες πριν, Atropos28 είπε

H μία κατεβασιά ήταν δική μου.

Δε νομίζω να τους πειράζουν και τόσο πολύ τα πειρατικά κατεβάσματα,αφού έτσι γιγαντώνεται η φήμη της σειράς και τα κονομάνε από αλλού. Μπλουζάκια, επιτραπέζια, φιγούρες κ.τ.λ. Μέχρι και η Fender έβγαλε Game of Thrones κιθάρα. Οπότε όλοι ευχαριστημένοι.

Εδω εβγαλε το Johnnie το ουισκι game of thrones limited εκδοση τι ψαχνεις. Αρμεγμα απο παντου. 

Screenshot_1.png

23 ώρες πριν, Psyber είπε

να μη μιλανε όλοι για αυτη τη μα@ακία γίνεται; κανά add on που να μπλοκάρει ταργκάρυεν dracaris και λοιπά ξεράσματα υπάρχει;

tenor.gif

Επεξ/σία από Arkin
  • Super Moderators
Δημοσ.
On 19/04/2019 at 21:26, Psyber said:

να μη μιλανε όλοι για αυτη τη μα@ακία γίνεται; 

Ασφαλως, απλά χρειάζεται άλλη σειρά καλύτερη για την οποία θα γίνεται όλος ο ντόρος.

Στην Αμερική έλεγαν το εξής "βγήκε το Breaking Bad και σταμάτησαν επιτέλους να μιλάνε για το The Wire"...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, adi32 είπε

Η μόνη σειρά που όσο πήγαινε γινόταν καλύτερη. 

Όλες οι άλλες που έχω δει μετά την τριτη τέταρτη σεζόν ήταν τραβηγμένες από τα μαλλιά 

Το Breaking Bad το ξεκίνησα όταν είχε φτάσει στην 4η σεζόν. Απλά να σου πω ότι έφτασα στο σημείο να βλέπω 5-6 επεισόδια συνεχόμενα για να προλάβω τα καινούρια. Τόσο με είχε καθηλώσει. Απλά έπος.

Επίσης συνταρακτικό φινάλε...

Spoiler

"με τον Walter White να βλέπει συντετριμένος να χάνεται αυτό για το οποίο πάλεψε όλες τις σεζόν, την οικογένειά του. Μόνο η κατάληξή του με χάλασε, αφού ήθελα να έχει επιβιώσει έστω και ως φυγάς. Αν και όπως είπε ο Κράνστον, κανείς δεν είναι σίγουρος από τη στιγμή που δεν είδαμε να τραβιέται το φερμουάρ του σάκου με το πτώμα."

Κορυφαία σειρά, όπως και να χει. Kαι έρχεται και ταινία Breaking Bad με τον Τζέσε Πίκμαν. 😉

Επεξ/σία από Undertaker25
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Agent_Orange είπε

ρε παιδιά σορρυ κιόλας για το offtopic αλλά please κάντε κάτι με το άσπρο φόντο στα σχόλια των mods, δεν παλεύται με το dark theme.Εκτός αν κάνω κάτι λάθος εγώ και τα βλέπω έτσι;

Γλιτώνεις διάβασμα.. Trust meh 😛

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...