Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Agent_Orange είπε

ρε παιδιά σορρυ κιόλας για το offtopic αλλά please κάντε κάτι με το άσπρο φόντο στα σχόλια των mods, δεν παλεύται με το dark theme.Εκτός αν κάνω κάτι λάθος εγώ και τα βλέπω έτσι;

Τα ίδια και σε μένα.

Screenshot_2019-04-20 55 εκ πειρατικές προβολές για το πρώτο επεισόδιο της 8ης σεζόν του Game of Thrones.png

Δημοσ.
3 ώρες πριν, possiz είπε

Αν δεν ήταν καλή δεν θα την έβλεπαν τόσοι πολλοί, ξέρεις υπάρχουν δεκάδες σειρές, λίγες ξεχωρίζουν τόσο.

"Gangnam style" 3,3 Δισ. views και "Justin Bieber - Baby" 2 Δισ. views στο YouTube

Τα πιο γρήγορα παραδείγματα για να διαλύσω, ξεπαστρέψω και αφανίσω τη λογική σου 👌😂

Ξεχωρίζουν! Καλά τραγούδια!

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, randomcat είπε

"Gangnam style" 3,3 Δισ. views και "Justin Bieber - Baby" 2 Δισ. views στο YouTube

Τα πιο γρήγορα παραδείγματα για να διαλύσω, ξεπαστρέψω και αφανίσω τη λογική σου 👌😂

Define "καλά" :P

Δημοσ.
2 ώρες πριν, petasis είπε

Έχει υψηλότερες τηλεθεάσεις από σειρές όπως bing bang theory; (Νομίζω όχι).

Όχι, άλλα συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Το GOT στις ΗΠΑ, στην αγορά των 350.000.000 κατοίκων που κυρίως απευθύνονται και οι 2 σειρές είναι premium περιεχόμενο που πρέπει να τα σκάσεις χοντρά για να τη δεις ενώ το TBBT το βλέπεις δωρεάν.

• Like 2
Δημοσ.

Για όλους-ες εσάς τις ντίβες που μπαίνετε και γράφετε σε ένα ποστ που θα άνοιγε ένας φαν της σειράς ότι,  α εγώ δεν το βλέπω αυτό είναι τρε μπανάλ και τα σχετικά , ΣΤΑ ΜΠΕΓΛΕΡΙΝΙΑ ΜΑΣ η γνώμη σας ζώα. Τι προσπαθείτε να αποδείξετε μπαίνοντας σε ένα ποστ που «δεν σας ενδιαφέρει» να μας τα πρήξετε. Αφήστε τους σχετικούς να κάνουν κουβέντα και πάνε σχολιάστε σε κανα νήμα με γαλλικό κινηματογράφο. 

Ζητω συγνώμη στους υπόλοιπους για τον τόνο μου. 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, randomcat είπε

Δλδ uptown funk και το cu again σε χαλάνε σαν κομμάτια.

Δημοσ.
2 hours ago, petasis said:

Έχει υψηλότερες τηλεθεάσεις από σειρές όπως bing bang theory; (Νομίζω όχι).

Το ένα είναι κωμωδία. Άσε που η δουλειά που πέφτει στο Game of Thrones δεν πέφτει σε αυτό που λες. Δες back stage και θα καταλάβεις. Εγώ δεν πιστεύω θα υπάρξει άλλη σειρά παρόμοια ίσως αυτό που ετοιμάζει το Amazon που θα ρίξει πολλά λεφτά αλλά δεν θα έχει το βάθος που έχει το game of thrones 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απορώ πως κάνετε έτσι μερικοί για το GoT. Ούτε η εταιρεία του μπαμπά σας να το είχε γυρίσει. Έλεος δηλαδή. Και δεν το λέω ως κάποιος που σνομπάρει αυτή τη σειρά. Την περίμενα από τότε που οι 9/10 Έλληνες δεν γνώριζαν ότι υπήρχε (στα πρώτα επεισόδια δεν έβρισκα άτομο που να την είχε δει) και την βλέπω ευλαβικά από τότε εδώ και 8 χρόνια, συνεπώς δεν είμαι κάποιος ...."hater". Αλλά αυτό το πράγμα να επιβάλλετε ότι άπαντες πρέπει να την αποδεχτούν ως την καλύτερη σειρά όλων των εποχών, προσωπικά με ξεπερνάει.

Οκ, καλή σειρά είναι, δεν αντιλέγω, γι' αυτό και την παρακολουθώ τόσα χρόνια (όπως παρακολουθώ και το Vikings). Εξαιρετικά σκηνικά, σχεδόν τέλειο μακιγιάζ, καλοί στους ρόλους τους οι περισσότεροι ηθοποιοί, υπέροχη φωτογραφία. Αλλά και κοιλιά έχει κάνει και σεναριακές τρύπες σε μέγεθος Μαύρης Τρύπας έχει και δεν είναι όλες του οι σεζόν εξίσου καλές (κορυφαίες οι 1 και η 2η για μένα).

Επίσης, δεν μπορώ κάποιοι που δεν την έχετε δει, να την κράζετε για να είστε απλά "κόντρα στο ρεύμα".

ΥΓ. Το Breaking Bad είναι ίσως η καλύτερη σειρά που έχω δει.

Επεξ/σία από Undertaker25
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιο προσβλητικοί και εκνευριστικοί είστε εσείς που βγάζετε antisocial, snowflakes, "θέλουν να ξεχωρίσουν", "nobody cares, σήκω φύγε από εδώ" αυτούς που λένε ότι δεν είδαν τη σειρά παρά αυτοί που λένε είμαι ο μόνος που δεν έχει δει ούτε ένα επεισόδιο.

Και εμείς που δεν έχουμε δει τη σειρά στα αμελέτητά μας η σειρά που σπαμάρει sites, social media, κτλ ενώ τον περισσότερο κόσμο δεν τον ενδιαφέρει ούτε πότε θα βγει, ούτε πότε θα τελειώσει ούτε τι νούμερα θα κάνει λες και είναι το Survivor 2017 της αμερικής. ΕΣΕΙΣ που βλέπετε σπαμάρετε, όχι αυτοί που δεν βλέπουν που κάνουν ένα σχόλιο στις 50 ειδήσεις για ένα σίριαλ ΠΑΝΤΟΥ και από κάτω 50 quotes/replies από αυτό "nobody cares"

Να πω πάντως ότι αυτοί που έχουν δει πολλές σειρές και ταινίες δεν την εξυμνούν, την θεωρούν καλή αλλά όχι και τίποτα "best of all time", οι πιο φωνακλάδες και εκνευριστικοί είναι αυτοί που από Κωνσταντίνου και Ελένης και Μπρούσκο είδαν Game of thrones και κάνουν λες και είδαν την μία αλήθεια και μοναδική

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 1
Δημοσ.
21 hours ago, Retromaniac said:

Φαντάζομαι πειρατικό το είδες... Από αυτούς που κράζουν τα windows ενώ τα έχουν πειρατικά;

Εγώ ψάχνω addon να μπλοκάρω αυτούς που πετάγονται και θέλουν addon για να το μπλοκάρουν :P

μας συγύρισες και τους δύο ρε ρετρομανιακ! εύγε!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Undertaker25 είπε

ΥΓ. Το Breaking Bad είναι ίσως η καλύτερη σειρά που έχω δει.

Η μόνη σειρά που όσο πήγαινε γινόταν καλύτερη. 

Όλες οι άλλες που έχω δει μετά την τριτη τέταρτη σεζόν ήταν τραβηγμένες από τα μαλλιά 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...