Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, xstreamgamer είπε

Τα έχω ξεζουμίσει όλα αυτά τα οποία με ενδιαφέρουν πίστεψε με..Αλλά διαφωνώ υπάρχουν αρκετές ταινίες και σειρές,κατά την άποψη μου πάντα όπου, συνδυάζουν και την διασκέδαση και την αληθοφάνεια.

Προφανώς και βλέπω κάτι που είναι καθαρά στην σφαίρα της φαντασίας αλλά δεν του δίνω hype με φανατισμό όπως πολλοί εδώ μέσα.Άλλωστε όλοι με φανταστικούς χαρακτήρες μεγαλώσαμε, αλλά η τελευταία μου λέξη τα λέει όλα.Απλά κάποιοι από μας μεγαλώσαμε,όπως είπα και πιο πάνω όπως είπε και ο φίλος leffteris.

Θα κάτσω να δω games of thrones, όταν θα μου το επιτρέπει ο χρόνος που είναι ελάχιστος με οικογένεια δουλειά και άλλες υποχρεώσεις να κλέβουν τον περισσότερο, απλά για να περάσει ώρα.Ούτε θα θριαμβολογήσω για το απόλυτο έπος,ούτε θα αναλύσω το κάθε καρέ που γυρίστηκε μέχρι τώρα στην σειρά.Θα περάσω ευχάριστα τα 55 λεπτά που κρατά το επεισόδιο και αυτό είναι όλο.

Αλλά όπως είπα είναι άποψη μου μπορεί και να το βλέπω εγώ λάθος το όλο ζήτημα.

Δεν διαφωνώ.. 

Να φανταστείς ότι άρχισα να βλέπω GOT λίγο πριν αρχίσει η 2η season μιας και έλεγα ότι θα ήταν μια σειρά χαμηλής παραγωγής κτλ ωστόσο στο αντίστοιχο topic έβλεπα ότι γινόταν χαμός και λέω ας δω το πρώτο επεισόδιο και έτσι έκανα και από εκείνη την στιγμή απλά κόλλησα. 

Οπότε αν θέλεις κάποια στιγμή να δεις κάποια σειρά να έχεις σαν πρώτη επιλογή το GOT. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, billdanos είπε

Και γω είμαι απο αυτούς δεν έχουν δει τίποτα απολύτως από αυτή τη σειρά και δεν γνωρίζω καν λεπτομέρειες για την υπόθεση, τους χαρακτήρες, κλπ κλπ κλπ. 

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως "σνομπάρω" τους φανατικούς της σειράς ή θεωρώ πως παρακολουθούν κάτι μέτριας ποιότητας σε σχέση με αυτό που εγώ θεωρώ "ποιοτικό ή ενδιαφέρον". Αντίστοιχα κι εγώ είμαι φαν από διάφορες άλλες σειρές που πολλοί από εσάς θεωρείτε αντίστοιχα "αηδίες, χαζομάρες, παραμυθάκια" και διάφορους άλλους χαριτωμένους χαρακτηρισμούς! 

That's the game.

Στο συγκεκριμένο topic δεν αναλύουμε την ποιότητα της σειράς αλλά τα εντυπωσιακά νούμερα από την ανταπόκριση του κοινού στον τελευταίο της κύκλο. :) 

Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως τα βγαζουν περα οικονομικα αυτες οι σειρες οταν το 80-90% την βλεπει κατεβασμενη.

Εδω βλεπεις Ελληνες καλλιτεχνες και πλεον το CD τους δεν πωλειται στα δισκοπωλεια αλλα τα δινουν δωρο με εφημεριδα.

• Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, billdanos είπε

Και γω είμαι απο αυτούς δεν έχουν δει τίποτα απολύτως από αυτή τη σειρά και δεν γνωρίζω καν λεπτομέρειες για την υπόθεση, τους χαρακτήρες, κλπ κλπ κλπ. 

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως "σνομπάρω" τους φανατικούς της σειράς ή θεωρώ πως παρακολουθούν κάτι μέτριας ποιότητας σε σχέση με αυτό που εγώ θεωρώ "ποιοτικό ή ενδιαφέρον". Αντίστοιχα κι εγώ είμαι φαν από διάφορες άλλες σειρές που πολλοί από εσάς θεωρείτε αντίστοιχα "αηδίες, χαζομάρες, παραμυθάκια" και διάφορους άλλους χαριτωμένους χαρακτηρισμούς! 

That's the game.

Στο συγκεκριμένο topic δεν αναλύουμε την ποιότητα της σειράς αλλά τα εντυπωσιακά νούμερα από την ανταπόκριση του κοινού στον τελευταίο της κύκλο. :) 

Εσύ bill παίρνεις δυνάμεις για τις σειρές που θα βγάλει η Apple 😂 

επίσης ο Snow έχει iphone

8FxIjh.jpg 

Πιστεύω να κατάλαβες ότι κάνω "πλάκα" 😛

Δημοσ.

Εγώ είμαι σε περίεργη φάση. Θυμάμαι που αγόρασα το πρώτο βιβλίο (A Clash of Kings) τον Οκτώβριο του 1999 (γράφω τις ημερομηνίες σε κάθε βιβλίο που αγοράζω) από τη Φωλιά του Βιβλίου. Θυμάμαι που περιμέναμε πέντε χρόνια κοντά για να βγει  A Feast for Crows, γιατί το αφεντικό άλλαξε γνώμη για το timeline και ξαναέγραψε από την αρχή πολλά πράγματα. Έχω ξενερώσει απίστευτα.... ΘΕΛΩ να εκδοθούν τα βιβλία και να τελειώσει τη σειρά όπως πρέπει. Μέχρι πρόπερσι έκανα υπομονή, επειδή η τηλεοπτική σειρά δεν είχε ξεπεράσει χρονικά τα βιβλία. Τώρα που το έκανε, μου έχει γυρίσει το μάτι. Και μη μου πείτε, ότι θα είναι διαφορετικά τα πράγματα στα βιβλία.. Ο βασικός κορμός και η εξέλιξη των χαρακτήρων θα είναι ότι παρουσιάζεται τώρα στην τηλεοπτική σειρά. Θα πρέπει να παρηγορηθούμε με storylines που κόπηκαν για την οικονομία της σειράς (βλέπε undead Katelyn Stark). Καλή και άγια η τηλεοπτική παρουσίαση, αλλά θεωρώ ότι το αφεντικό πούλησε το αναγνωστικό του κοινό, αυτό που τον ακολουθούσε από τότε, όσο δεν πάει. Συγγνώμη για το ξέσπασμα, αλλά δεν καταπίνεται...Όταν κάποια στιγμή άρχισα να βλέπω κάποια επεισόδια, δεν μου έκανε ιδιαίτερο κλικ, καθώς ήξερα τι θα γίνει στην συνέχεια. Στους επόμενους κύκλους που δεν ήξερα τι θα γίνει, είπα να κρατηθώ, αλλά πρακτικά με τις παρέες που έχω δεν γίνονταν, καθώς θα έπρεπε είτε να μην τους βλέπω, είτε να αλλάζω συνεχώς την κουβέντα. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Κανένας άλλος να μοιραστώ τον πόνο μου υπάρχει;;;

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, LLLEFTERIS said:

Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως τα βγαζουν περα οικονομικα αυτες οι σειρες οταν το 80-90% την βλεπει κατεβασμενη.

Εδω βλεπεις Ελληνες καλλιτεχνες και πλεον το CD τους δεν πωλειται στα δισκοπωλεια αλλα τα δινουν δωρο με εφημεριδα.

Μη συγκρίνεις την ελληνική αγορά με την παγκόσμια! Όπως είναι τεράστια τα νούμερα της πειρατείας, είναι αντίστοιχα τεράστια και τα δικαιώματα που πληρώνονται από τα επίσημα δίκτυα που την προβάλουν και αντίστοιχα προσελκύουν διαφημίσεις κλπ κλπ κλπ. Και μαζί με όλα αυτά βάλε και τα κέρδη από όλα τα δικαιώματα για αξεσουάρ, games και γενικότερα κάθε αναφορά στον τίτλο!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Agony είπε

Αν επιτρέπεις ποια σειρα σου αρέσει και θεωρεις οτι εχει βαθος και ενδιαφερον σε αντίθεση με το GOT ? Σοβαρα θα ηθελα να μαθω.

Δυνατή σειρά ήταν το the Knick. Αλλά μιλάμε για άλλο πράμα εντελώς. 

Δλδ εσύ θεωρείς ότι το got έχει βάθος κ περιεχόμενο;

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, LLLEFTERIS said:

Το ΗΒΟ (premium cable network) δεν έχει φτηνή συνδρομή. 😛

Επίσης πουλάει δικαιώματα σε άλλες συνδρομητικές άλλων χωρών, όχι φτηνά φαντάζομαι. 

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
12 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Μηπως εσυ λες μπουρδες κατσαρες και δεν απαντας σε παιδακι αλλα σε σχεδον 50 χρονων ανθρωπο.

Το να μην γουσταρω να την δω επειδη δεν μου αρεσει που βγαζουν ολο νεους κυκλους επεισοδιων  δεν παιζει ε;

Το οτι οταν ξεκινησε εδω στο Nova ο πρωτος κυκλος και ενω ειχα πει κατσε να το δω εμαθα οτι στην Αμερικη ειχε ξεκινησει ο τριτος κυκλος και ειπα αστο θα την βαρεθω ουτε αυτο δεν παιζει ε;

Το ξερολας που το ειδες εγραψα καπου οτι ειναι μαπα η οτι ξερω κατι με την ταινια; Απλα εγραψα οτι μου θυμιζει δυο ελληνικες σειρες που δεν ελεγαν να τελειωσουν, στα επεισοδια εκανα αναφορα οχι στην ποιοτητα ουτε στο θεμα της ταινιας.

Αν ηταν τριλογια οπως ο Αρχοντας ευχαριστως θα την εβλεπα και εγω και τα παιδια μου.

Εσυ μπορει να εισαι μονος σου και να εχεις χρονο να δεις και σειρα με δεκα χιλιαδες επεισοδια αλλα εγω με οικογενεια και τρια παιδια το ελευθερος χρονος ειναι κατι που εχει αχνοσβηστει απο το λεξιλογιο μου.

Κι εγώ έχω 2 παιδιά, καμία σχέση.Το αν δεν έχεις χρόνο δεν σημαίνει ότι η σειρά δεν είναι καλή. Αν δεν ήταν καλή δεν θα την έβλεπαν τόσοι πολλοί, ξέρεις υπάρχουν δεκάδες σειρές, λίγες ξεχωρίζουν τόσο.

Και το Lost έτσι ήταν. Ξέρεις τι σημαίνει σειρά? Άλλο σειρά, άλλο ταινία.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

To ΗΒΟ και το HBO Now ξεπέρασε τα 5 εκατομμύρια συνδρομητές στην Αμερική που δραστηριοποιείται εδώ και ένα χρόνο.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-02-01/hbo-s-channel-for-cord-cutters-surpasses-5-million-subscribers

Η κάθε συνδρομή έχει 15 δολάρια. Κάνε το πολλαπλασιασμό, τα ετήσια έσοδά του μόνο από Αμερική φτάνουν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Βάλε μέσα και πόσο μοσχοπουλάνε τις σειρές τους εκτός Αμερικής και το ποσό ανεβαίνει κατά πολύ.

Αν και θα αλλάξει αυτό μελλοντικά, θα σταματήσουν να πουλάνε τις σειρές τους σε τρίτους και θα τις διανέμουν οι ίδιοι παγκόσμια γιατί πιστεύουν ότι θα έχουν μεγαλύτερα έσοδα έτσι.

EDIT: Sorry 5 εκατομμύρια συνδρομητές είναι μόνο για το HBO Now.

Το σύνολο των συνδρομητών είναι 142 εκατομμύρια στις χώρες που δραστηριοποιείται. Το σύνολο των ετήσιων εσόδων ξεπερνάει τα 6 δισεκατομμύρια δολάρια.

https://www.theatlantic.com/entertainment/archive/2018/07/att-changing-hbo/564635/

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, possiz είπε

Κι εγώ έχω 2 παιδιά, καμία σχέση.Το αν δεν έχεις χρόνο δεν σημαίνει ότι η σειρά δεν είναι καλή. Αν δεν ήταν καλή δεν θα την έβλεπαν τόσοι πολλοί, ξέρεις υπάρχουν δεκάδες σειρές, λίγες ξεχωρίζουν τόσο.

Και το Lost έτσι ήταν. Ξέρεις τι σημαίνει σειρά? Άλλο σειρά, άλλο ταινία.

Ναι αλλα εγω δεν εγραψα πουθενα οτι η σειρα δεν ειναι καλη ουτε εγραψα τι χαζομαρες βλεπετε κλπ απλα εγραψα οτι δεν την βλεπω γιατι δεν αντεχω τα πολλα επεισοδια.

Πραγματι δεν ξερω τι σημαινει σειρα γιατι με το ζορι αντεχω να δω μια τριλογια.

Για να μην μπερδευτουμε αλλο η σειρα που πρεπει να ξερεις τι εχει γινει στο προηγουμενο επεισοδιο και αλλο η σειρα με τα αυτοτελη επεισοδια. Απο το δευτερο εχω δει και βλεπω αρκετες.

• Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, LLLEFTERIS said:

δεν την βλεπω γιατι δεν αντεχω τα πολλα επεισοδια.

Και σκέψου ότι είναι λίγα επεισόδια ανά season, άλλες σειρές βγάζουν και 22 με 24 ανά season...

Δημοσ.

Η καλύτερη σειρά που υπάρχει. Ειδικά τα λεφτά που ρίχνουν σε κάθε επεισόδιο δεν υπάρχει σε άλλη σειρά. Ειδικά το μέγεθος του σύμπαν οι ατάκες και οι μάχες δεν έχω δει. Τι να μιλήσουμε για το hardhome η battle of bastards έχω δεν έχω δει μάχες τόσο απολαυστικές ούτε σε ταινία. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, billdanos είπε

That's the game.

ρε παιδιά σορρυ κιόλας για το offtopic αλλά please κάντε κάτι με το άσπρο φόντο στα σχόλια των mods, δεν παλεύται με το dark theme.Εκτός αν κάνω κάτι λάθος εγώ και τα βλέπω έτσι;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, speedman_26 είπε

Η καλύτερη σειρά που υπάρχει. Ειδικά τα λεφτά που ρίχνουν σε κάθε επεισόδιο δεν υπάρχει σε άλλη σειρά. Ειδικά το μέγεθος του σύμπαν οι ατάκες και οι μάχες δεν έχω δει. Τι να μιλήσουμε για το hardhome η battle of bastards έχω δεν έχω δει μάχες τόσο απολαυστικές ούτε σε ταινία. 

Έχει υψηλότερες τηλεθεάσεις από σειρές όπως bing bang theory; (Νομίζω όχι).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...