aris1986 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Από τον 5 κύκλο έχει πάρει τα κάτω του το game of thrones για μένα. Από το 2011 ξεκίνησα να το βλέπω, για να μην λένε μερικοί δικαστές εδώ τίποτα. Οι πρώτοι κύκλοι ακόμα και με περισσότερους χαρακτήρες που είχε και δεύτερους τρίτους προχωρούσε πιο ομαλά και με καλύτερη ροή. Μάλλον θα ήταν τα βιβλία σαν βάση και η σκηνοθεσία. Επίσης περισσότερο γυμνό και βία. Και από την Καλισι. Θα μου πεις ανέβηκε το κασέ της και θα ζητάει πάρα πολλά για να δείξει έστω sideboob πια. Από την 6 σεζόν και μετά.δεν τρελαίνομαι να δω. 1
nero62 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ θα κάνω λίγη υπομονή ακόμη να τελειώσει και αυτή η σεζόν και θα το ξεκινήσω μετά. Η πρώτη σειρά που με έβαλε στο τρυπακι ήταν το braking bad. Μετά το walking dead και μετά μακάρι να είναι και αυτό. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από nero62
adi32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Όσο μεγαλώνεις τέτοιες σειρές, ταινίες σου φαίνονται γελοίες. Παλιά έβλεπα και δράκους και ρομποτακια στο διάστημα και spiderman κλπ Τώρα δεν αντέχω τα παραμυθάκια 1
manolinio11 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Ειναι κι αυτο μια επιτυχια δε μπορεις να πεις...!!
drimouxlas Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μόνο η Τζούλια κατάφερε να κλείσει τους trackers η καλίση δεν θα τα καταφέρει 😂
thomasG4 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, mourouzis2005 είπε Συγγνώμη, τρολαρεις όταν λες για απογείωση ΜΕΤΑ την 5η σαιζόν? ΜΕΤΑ ΤΗΝ 5Η? (Αφού 5 βγηκαν) Προφανώς τρολάρω. Ειδικά μετά τη 4η σεζόν η κατρακύλα δεν έχει όρια. Εντάξει γούστα είπαμε είναι αυτά, αλλά όχι να συγκρίνουμε το Vikings με το Game of Thrones. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από thomasG4
dyannisb Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Αν εξαιρέσουμε την 6 σεζόν που για μένα είχε μεγάλο φλοπ , η 7η με αποζημίωσε και 8 με την κορύφωση έρχεται να κλείσει την ενδιαφέρουσα πλοκή. Όσοι δεν το έχουν δει είναι αστείο να έχουν άποψη και τέλος κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν κάποιοι. Δεν είναι στραβος ο γυαλός. Αυτοί στραβά αρμενιζουν. Και για να μην παρεξηγηθω, δεν λέω πως σώνει και ντε πρέπει να αρέσει σε όλους. Όμως για να αρέσει σε πολλούς , κάτι γίνεται καλά. Είναι η Νο1 σειρά , πώς να το κάνουμε ? 3
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Retromaniac είπε Φαντάζομαι πειρατικό το είδες... Από αυτούς που κράζουν τα windows ενώ τα έχουν πειρατικά; Εγώ ψάχνω addon να μπλοκάρω αυτούς που πετάγονται και θέλουν addon για να το μπλοκάρουν Τι σχέση έχουν τα windows; τα οποία παρεμπιπτόντως τα έχω αυθεντικά. Και ναι πειρατικό το είδα, αλλά αν το έβλεπα στην Nova, για παράδειγμα, θα ήταν άλλο επεισόδιο; Το ίδιο θα ήταν.. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
chris_g92 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 12 ώρες πριν, asdfaster είπε HBO Δεν εχει όλος ο κόσμος σπίτι του το κανάλι σου να βλέπει got. Αναγκαστικά θα πάει σε torrent οποιος θέλει δει. Στην Αμερική που είμαι ok πατάς ένα κουμπί και το βλέπεις live εκείνη την στιγμή. Οποιος όμως είναι ευρώπη κίνα ρωσία τι κάνει? θα πάει να κάνει donate στην αντίστοιχη εταιρία σαν το netflix που έχει το got για να το δει? Δεν....😂🤣 Έχεις και εδώ βρε το novaflix 😂😂😂 1 ώρα πριν, aris1986 είπε Από τον 5 κύκλο έχει πάρει τα κάτω του το game of thrones για μένα. Από το 2011 ξεκίνησα να το βλέπω, για να μην λένε μερικοί δικαστές εδώ τίποτα. Οι πρώτοι κύκλοι ακόμα και με περισσότερους χαρακτήρες που είχε και δεύτερους τρίτους προχωρούσε πιο ομαλά και με καλύτερη ροή. Μάλλον θα ήταν τα βιβλία σαν βάση και η σκηνοθεσία. Επίσης περισσότερο γυμνό και βία. Και από την Καλισι. Θα μου πεις ανέβηκε το κασέ της και θα ζητάει πάρα πολλά για να δείξει έστω sideboob πια. Από την 6 σεζόν και μετά.δεν τρελαίνομαι να δω. Για τα βυζιά την έβλεπες την σειρά ? Βάλε σε επανάληψη τα επεισόδια αν θες να τα ξαναδείς. Ας δούμε και καμία μάχη επιτέλους. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) έχω και Nova αλλά πειρατικό θα το βλέπω . Όσο για το flix να το βάλουν εκεί που ξέρουν μαζί με όλη τη σελίδα με όλα σου τα στοιχειά και αρ κάρτας που κρατάνε . Και μου κάνουν και έκπτωση 9,90 Btw πως γνωρίζουν ακριβώς το νούμερο πως μετράνε streaming και download από ιστοσελίδες ;; Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από Mhlogiatros
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Chocobo είπε Δεν καταλαβαινω την αναγκη μερικων , εφοσον οπως λενε δεν εχουν δει ουτε καν trailer , να σχολιασουν... Ειναι σαν να εισαι vegan και να πας σε σουβλατζιδικο να το δηλωσεις. Καταλαβαινω πως μερικοι εχουν την ψευδαισθηση ανωτεροτητας πηγαινοντας κοντρα στη μαζα αλλα οπως ειπα ειναι απλα ψευδαισθηση.. Σχολια οπως " ειμαι ο μονος που δεν το βλεπει " δεν εχουν κανενα υποβαθρο και νοημα.Οχι φιλε μου σε 8δις. πλανητη ειναι βαβαιο πως δαν το βλεπουν και αλλοι. Το επισοδειο ηταν πολυ καλο και με πολυ δυνατο φιναλε.Σε βαζει σε μια καλη ροη για το τελος. Ρε αδερφε εχουμε τους λογους μας που δεν το βλεπουμε δεν το κανουμε για να την πουμε στον αλλον που την βλεπει. Ο δικος μου λογος ειναι οτι δεν αντεχω τα πολλα επεισοδια ο αλλος μπορει να μην γουσταρει δρακους κλπ κλπ. Ειμαι 13 χρονια εδω μεσα δεν πιστευω οτι θα πρεπει να παρω την αδεια απο καποιον για να γραψω την αποψη μου για καποιο θεμα. Εχω μαθει την μαγκια μου να την δειχνω μουρη με μουρη και οχι πισω απο ενα πληκτρολογιο που μπορει στην αλλη ακρη να ειναι μια γιαγια η ενα παιδακι 12 ετων για να κατσω να του την πω και να μου την πει. 2 λεπτά πριν, toyo73 είπε Μηπως εισαι τεραστιος σαν το "βουνο" του GOT. https://www.athensvoice.gr/viral/viral-now/535972_voyno-toy-got-einai-kai-pali-o-dynatoteros-andras-tis-eyropis Οχι νορμαλ ειμαι 1.83 110+ κιλα. Κατι πρεπει να εχει η φατσα μου η πρεπει να αλλαζει μορφη οταν αγριευω. Ξερεις και πολλες φορες εχω κατεβει απλα για να του εξηγησω οτι εχει λαθος αλλα η φυγη μου θυμιζει το "Στασου μυγδαλα" Μολις ειδα την σελιδα που εβαλες νομιζα οτι μιλουσες για πραγματικο βουνο. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Chocobo είπε Ειμαι 50 χρονων , ειμαι 13 χρονια εδω μεσα.Ειμαι μαγκας μουρη με μουρη... Αν εισαι οντως 50 τοτε δε σου φαινεται σε κανενα επιπεδο. Οπως δεν περνεις αδεια για σχολιασμο ετσι κανουμε και εμεις.Οποτε δεξου το και ασε τα ασχετα περι ηλικιας σου ποσο καιρο εισαι μελος κλπ δεν ενδιαφερουν κανενα. Φυσικα και μπορεις να γραψεις οτι θελεις αλλα με εναν κανονα ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. Αυτο δεν το λεω για σενα δεν προσβαλες το λεω για αυτους που λενε στα @@ κλπ κλπ.
coffeex Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, KilliK είπε τελικα τοσο μαπα ειναι το επεισοδιο; αν η ποιοτητα της σειρας εχει πεσει τοσο πολυ, διοτι σταματησανε να αντλουν απο τα βιβλια του Martin, τρεμω για το ..Star Wars, αφου οι σεναριογραφοι του GOT θα επιμεληθουν τις επομενες ταινιες..οχι οτι θα παει πιο κατω απο τον πατο που εχει πιασει σημερα, but still.. Όχι μια χαρά ήταν το επεισόδιο και μάλιστα πολύ καλό, να φανταστείς ότι παρόλο που η σειρά έχει κορυφαία παραγωγή κτλ στα επεισόδια που είχε μάχες έβγαιναν άτομα και έλεγαν ότι ήταν αίσχος και μάπα γιατί δεν είχε το χ,ψ κτλ. 2
petasis Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μόνο 55 εκατομμύρια; Οι δικές μου μελέτες δίνουν 300 εκατομμύρια, έξω έπεσαν. Κάπως πρέπει να δικαιολογηθεί και όλη αυτή η υπερβολή προβολής σχετικά με την σειρά, γιατί πραγματική τηλεθέαση μόνο 17 εκατομμύρια. 1
jmirko15 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, Chocobo είπε Δεν καταλαβαινω την αναγκη μερικων , εφοσον οπως λενε δεν εχουν δει ουτε καν trailer , να σχολιασουν... Ειναι σαν να εισαι vegan και να πας σε σουβλατζιδικο να το δηλωσεις. Καταλαβαινω πως μερικοι εχουν την ψευδαισθηση ανωτεροτητας πηγαινοντας κοντρα στη μαζα αλλα οπως ειπα ειναι απλα ψευδαισθηση.. Σχολια οπως " ειμαι ο μονος που δεν το βλεπει " δεν εχουν κανενα υποβαθρο και νοημα.Οχι φιλε μου σε 8δις. πλανητη ειναι βαβαιο πως δαν το βλεπουν και αλλοι. Το επισοδειο ηταν πολυ καλο και με πολυ δυνατο φιναλε.Σε βαζει σε μια καλη ροη για το τελος. Κάτι τέτοιο εννοείς; https://www.ethnos.gr/ellada/33899_thessaloniki-eisboli-vegan-aktibistes-sta-goodys-gia-na-kanoyn-katalipsi-vid
Προτεινόμενες αναρτήσεις