poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 2 hours ago, spectaculator said: + another 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 38 λεπτά πριν, v2rider είπε χα χα τι λες ρε μεγαλε.......χμ αν και η λαμψη ειχε δρακο Ναι; το εβλεπες και αυτο γιατι εγω δεν βλεπω σειρες. 1 1
SantoPtol Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Μηπως εσυ λες μπουρδες κατσαρες και δεν απαντας σε παιδακι αλλα σε σχεδον 50 χρονων ανθρωπο. Το να μην γουσταρω να την δω επειδη δεν μου αρεσει που βγαζουν ολο νεους κυκλους επεισοδιων δεν παιζει ε; Το οτι οταν ξεκινησε εδω στο Nova ο πρωτος κυκλος και ενω ειχα πει κατσε να το δω εμαθα οτι στην Αμερικη ειχε ξεκινησει ο τριτος κυκλος και ειπα αστο θα την βαρεθω ουτε αυτο δεν παιζει ε; Το ξερολας που το ειδες εγραψα καπου οτι ειναι μαπα η οτι ξερω κατι με την ταινια; Απλα εγραψα οτι μου θυμιζει δυο ελληνικες σειρες που δεν ελεγαν να τελειωσουν, στα επεισοδια εκανα αναφορα οχι στην ποιοτητα ουτε στο θεμα της ταινιας. Αν ηταν τριλογια οπως ο Αρχοντας ευχαριστως θα την εβλεπα και εγω και τα παιδια μου. Εσυ μπορει να εισαι μονος σου και να εχεις χρονο να δεις και σειρα με δεκα χιλιαδες επεισοδια αλλα εγω με οικογενεια και τρια παιδια το ελευθερος χρονος ειναι κατι που εχει αχνοσβηστει απο το λεξιλογιο μου. Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω έχω να πω ότι η σειρά βασίζεται σε μια σειρά βιβλίων. Όταν ξεκίνησε να παίζεται δεν είχε, ούτε έχει ακόμα γραφτεί το τελευταίο βιβλίο αλλά ξέραμε περίπου πόσο θα διαρκέσει (ίσως τραβήχτηκε παραπάνω η τελευταία σεζόν και τις κάνανε 2 για να μεγαλώσει το hype και να αρμεχτεί παραπάνω η αγελάδα). Οπότε τα σχόλια για την διάρκεια της σειράς δεν ευσταθούν. Έχει πολύ γυμνό και βία οπότε αν ποτέ θελήσεις να τη δεις καλύτερα να μην το κάνεις μαζί με τα παιδιά σου. Φιλικά πάντα. 2
Agony Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 27 λεπτά πριν, laradoomed123 είπε Νταξει οι σκηνές με τους δράκους κ μερικές μάχες έχουν πολύ φάση για τον όλο χαβαλέ. Όλο το υπόλοιπο είναι όντως επιπέδου Φώσκολος. Κανένα απολύτως ενδιαφέρον. Αν επιτρέπεις ποια σειρα σου αρέσει και θεωρεις οτι εχει βαθος και ενδιαφερον σε αντίθεση με το GOT ? Σοβαρα θα ηθελα να μαθω. 2 1
KilliK Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, chill είπε Γιατί ως γνωστών αν το είδατε νόμιμα θα άλλαζε το περιεχόμενο του επεισοδίου κ το μέτριο θα γινόταν επεισοδιάρα. Και φυσικά μια ανακοίνωση που αφορά το GoT γέμισε με τους κλασσικούς μουρίνιο special ones posters "ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ". Καλά κάνετε και δεν το βλέπετε αλλά... στις μπάλες του Varys τελικα τοσο μαπα ειναι το επεισοδιο; αν η ποιοτητα της σειρας εχει πεσει τοσο πολυ, διοτι σταματησανε να αντλουν απο τα βιβλια του Martin, τρεμω για το ..Star Wars, αφου οι σεναριογραφοι του GOT θα επιμεληθουν τις επομενες ταινιες..οχι οτι θα παει πιο κατω απο τον πατο που εχει πιασει σημερα, but still..
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, SantoPtol είπε Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω έχω να πω ότι η σειρά βασίζεται σε μια σειρά βιβλίων. Όταν ξεκίνησε να παίζεται δεν είχε, ούτε έχει ακόμα γραφτεί το τελευταίο βιβλίο αλλά ξέραμε περίπου πόσο θα διαρκέσει (ίσως τραβήχτηκε παραπάνω η τελευταία σεζόν και τις κάνανε 2 για να μεγαλώσει το hype και να αρμεχτεί παραπάνω η αγελάδα). Οπότε τα σχόλια για την διάρκεια της σειράς δεν ευσταθούν. Έχει πολύ γυμνό και βία οπότε αν ποτέ θελήσεις να τη δεις καλύτερα να μην το κάνεις μαζί με τα παιδιά σου. Φιλικά πάντα. Κοιτα ανεκαθεν αποφευγα να βλεπω σειρες ειδικα τωρα που οι σειρες εχουν και κυκλους δεν υπαρχει περιπτωση να δω οσο και ας μου που οτι ειναι καλη γιατι ξερω πως θα βαρεθω. Αλλα γιατι θα πρεπει να ηξερα οτι βασιζεται σε σειρα βιβλιων ετσι ωστε να ξερω τι με περιμενεις οταν εμαθα οτι εμεις εδω θα δουμε τον πρωτο κυκλο και στην Αμερικη ειχαν τον τριτο αποφασισα να μην το δω καθολου. Εκτος και αν πηρες την αστεια συγκριση μου με την Λαμψη και καλημερα ζωη στα σοβαρα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν καποιος λεει δεν βλεπω GOT δεν εχω φατσαμπουκ οι αλλοι πιστευουν οτι γνωρισαν εξωγηινο. 7 ώρες πριν, KilliK είπε τελικα τοσο μαπα ειναι το επεισοδιο; αν η ποιοτητα της σειρας εχει πεσει τοσο πολυ, διοτι σταματησανε να αντλουν απο τα βιβλια του Martin, τρεμω για το ..Star Wars, αφου οι σεναριογραφοι του GOT θα επιμεληθουν τις επομενες ταινιες..οχι οτι θα παει πιο κατω απο τον πατο που εχει πιασει σημερα, but still.. Δεν ειναι οτι εχει πιασει πατο το star wars ειναι οτι ο κοσμος καπου το βαρεθηκε. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από LLLEFTERIS
gianniskks Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω δει όλα τα επεισόδια πλην της 8ης σεζόν που δεν την ξεκίνησα ακόμη. Προσωπικά δεν ξετρελαίνομαι, αν εξαιρέσεις κάποια ωραία σκηνικά και κατανοώ όσους αναφέρονται σε hype. Μάλλον θα την δω από torrent μιας και ήδη έχω cosmote tv & Netflix και δεν είμαι ζάμπλουτος να πληρώνω ένα σωρό streaming υπηρεσίες. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από gianniskks
Pandelos Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, randomcat είπε Έχω κάνει μερικές προσπάθειες μετά από πρήξιμο φίλων να δω μερικά επεισόδια. Πολύ βαρετή σειρά. Αλλά το περίμενα. Το ίδιο hype υπήρχε και για το Lost κάποτε, και ήταν μια μπούρδα. Το LOST μια μπούρδα. Μάλιστα!! "Ευτυχισμένοι Μαζί" fan boy και εσύ ε? 3
panossar95 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δυστυχώς έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, είναι λογικό. Εγώ έχω ήδη cosmote tv και Netflix. Δε μπορώ να δώσω και άλλα για άλλη πλατφόρμα. Αρχίζει και κουράζει αυτό το πράγμα με τις πλατφόρμες, και πιστεύω ότι μελλοντικά θα έχουμε μια πλατφόρμα αλλά θα είναι ακριβή. Τουλάχιστον να είναι όλα μέσα και να μην μοιράζουμε 10ευρα γύρω γύρω. Όσο ανεβαίνουν online ή σε τορρεντ εγώ θα τα βλέπω χωρίς "τύψεις". Και τέλος, όποιος πιστεύει ότι το τελευταίο επεισόδιο του GOT δεν ήταν τουλάχιστον απαράδεκτο δεν είναι σε καλό δρόμο. Με τόση αναμονή και τόσο hype, θα έπρεπε να είχαμε δει κάτι καλύτερο από τις βόλτες με το δράκο και τα φασωματα του Τζον με τη φίλη του. Ήταν κακό σαν επεισόδιο, προχωράμε
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Σαπιλα επεισοδιο, δεν αξιζε 2 χρονια αναμονη. Κριμα τζαμπα το hype
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, asdfaster είπε Υπάρχει και κόσμος που δεν έχει 50 euro για nova. Δώστου εσύ να βάλει να μην υπάρχει πειρατεία. Ελεος πια με την κλάψα για τα torrents και την "πειρατεία" Αντε πάλι τα ίδια. Δεν με νοιάζει αν εισαι πειρατής. Κουμάντο στο πορτοφολι σου δεν κάνω. Με νοιάζει να μην διαφημιζετε "θείους" σε τεχνολογικό forum. Αν και βεβαια δεν ειναι τα 50 ευρω της Nova το θεμα. Πρώτον γιατί δεν είναι 50 αλλά 27. Και δευτερον γιατι είδαμε τον Ελληνα σε αλλες περιπτώσεις που η τιμή είναι χαμηλή. Η σε καλύτερες εποχές. Ο Ελληνας και 1 ευρω το μηνα να ειναι πάλι πειρατικο θα κατεβαζει
7nisiotis Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μια χαρά ήταν το 1ο επεισόδιο. Εκτός και θέλατε να γίνει σφαγή από τώρα. Είχαμε 7 σεζόν για μπλα μπλα και ανάπτυξη χαρακτήρων. Είδαμε την συνάντηση των περισσότερων βασικών πρωταγωνιστών μαζί, επιτέλους. Ήταν επεισοδιο που έπρεπε να έχει η ροή προς το τέλος. Όσοι δεν σας αρέσει, κανονικά δεν θα έπρεπε να σχολιάσετε, δε σας αρεσε, οκ τελειώνει εκεί, σας αρέσει κάτι αλλο. Όπως υπάρχουν άτομα που δε τους άρεσε πχ το Lost ή το Narcos ή το Breaking Bad και λοιπά. Σεβαστό. Ως προσωπικό παράδειγμα και γω τη σειρά έκατσα να τη δω το καλοκαίρι του 2016. Μέχρι τότε τη ψιλοθεωρουσα overhyped και τη χλεύαζα, ότι έδειχνε αυτά που θέλει ο κάθε πειναλεος, δηλαδή γυμνό και βία και έτσι είχε κοινό ή έτσι έγινε γνωστή. Ε, τελικά επειδή είχα ξεμείνει από ιδέες του τι να δω για να περνάνε τα ζεστά μεσημέρια μετά από παραλία, είχα βάλει να κατεβαίνει ο πρώτος κύκλος. Ομολογώ ότι στα πρώτα 3-4 επεισόδια δεν με είχε ενθουσιάσει παρα πολύ, ακόμα και τους τίτλους αρχής εκανα skip. Λίγο αργότερα όμως άλλαξα τελείως άποψη και είναι ίσως η σειρά που λάτρεψα περισσότερο, τα τελευταία χρόνια. Και έχω δει αρκετές σειρές. Όχι πάρα πολλές αλλά αρκετές για να ξέρω αν κάτι με κρατήσει εν τέλει. Και από ένα σημείο και μετά καταλαβαίνεις και για ποιο λόγο έχει χρησιμοποιηθεί ακόμα και η βία ή το γυμνό ή οι αρκετές σφαγές χαρακτήρων. Το ότι δηλαδή δεν τα πετάξανε μέσα απλά γιατί δεν είχαν τι να δείξουν. Επίσης δηλώνω μεγάλος φαν του soundtrack και της εκπληκτικής δουλειάς δια χειρός Ραμίν Τζαγουάντι ( ως πρώην μουσικός ). Τέλος πάντων. Και μεις του GoT δε βλέπουμε μόνο αυτό, βλέπουμε κι άλλες σειρές, πολλές ή λίγες, με διαφορετικό theme ή και μη. Αλλά νταξει εδώ υπάρχει κοινό που βλέπει κάτι φοβερές εγχώριες💩 παραγωγές τύπου "Τατουάζ" ή τις καταθλιπτικές σαπουνοπερες aka μιξοκλαματα του Ant1 ή τι άλλο υπάρχει στα ερείπια της Ελληνικής τρασοτηλεορασης. Ναι, έχω πειρατεψει τα επεισόδια αλλά αν υπήρχαν σε κάποιο συνδρομητικό πακέτο πχ σαν του Netflix δε θα έλεγα όχι ( όχι λύσεις τύπου Nova δε με βολεύουν ). Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από 7nisiotis 9 2
fytotech Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μαζευτήκατε πολλοί "μοναδικοί" εδώ μέσα που δεν το έχετε δει κι έχετε φύγει εντελώς εκτός θέματος. Προσωπικά είμαι συνδρομητής Nova και το είδα ξημερώματα. Αλλά η ποιότητα 480p δεν παλεύεται, οπότε το κατέβασα σε 1080p από Rip της Amazon και το είδα σαν άνθρωπος. Σε μεγάλη τηλεόραση κάνει τεράστια διαφορά. Έχω κι Amazon Prime αλλά είναι αστείο το library που έχει στην Ελλάδα κι εννοείται δεν έχει το GoT. Δεν ξέρω άλλοι πόσοι είναι σαν κι εμένα αλλά θεωρώ αρκετοί. Η πειρατεία είναι θέμα service κι ευκολίας. Δεν είναι πάντα θέμα χρημάτων. Το έχει πει κι ο μεγάλος Gaben για την πειρατεία στα παιχνίδια. Για το επεισόδιο, δεν ήταν μάπα, μέτριο κλπ. Ήταν set up επεισόδιο. Έτσι έπρεπε να γίνει. Αλλιώς έπρεπε να αρχίζουν να σφάζονται στην πρώτη στιγμή. Για εμένα που διαβάζω τα βιβλία από το 2005, είναι απόλαυση να βλέπω τις διαπροσωπικές σχέσεις. Προφανώς περιμένω να δω τι θα γίνει αλλά είναι απαραίτητο κομμάτι για τη συνέχεια. 11 1
Chocobo Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβαινω την αναγκη μερικων , εφοσον οπως λενε δεν εχουν δει ουτε καν trailer , να σχολιασουν... Ειναι σαν να εισαι vegan και να πας σε σουβλατζιδικο να το δηλωσεις. Καταλαβαινω πως μερικοι εχουν την ψευδαισθηση ανωτεροτητας πηγαινοντας κοντρα στη μαζα αλλα οπως ειπα ειναι απλα ψευδαισθηση.. Σχολια οπως " ειμαι ο μονος που δεν το βλεπει " δεν εχουν κανενα υποβαθρο και νοημα.Οχι φιλε μου σε 8δις. πλανητη ειναι βαβαιο πως δαν το βλεπουν και αλλοι. Το επισοδειο ηταν πολυ καλο και με πολυ δυνατο φιναλε.Σε βαζει σε μια καλη ροη για το τελος. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από Chocobo 11 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις