Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά θέλουν να πουν ότι από στα στατιστικά που έχετε μετρήσει επίσημα για αυτό το επεισόδιο, μετρήστε και τα παράνομα για να μη χάσουμε φράγκα....

ΥΓ. Από τους λίγους .... έχω δει μισό επεισόδιο, ίσως το 1ο και τίποτα παραπάνω ....

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, StigmaX είπε

Το έχει η Nova ταυτόχρονα με την Αμερική.

Κάτι είναι και αυτό τότε. Αλλα και πάλι η Ευρώπη και οι χώρες εκτος Αμερικής που τα έχει όλα με ένα click στο τηλεχειριστήριο είναι δύσκολο να μην έχει πειρατεία. Για παράδειγμα με μια καλή tv 4k και με ένα netflix είσαι άρχοντας εδω. Εχεις τα πάντα οποτε θες.  Βεβαια στην Αμερική δεν έχει τόσο torrenting αλλα έχει sites όπως ήταν παλιά το Ελληνάδικο αν το ξέρετε που μέσα είχε τα πάντα από games,ταινίες,σειρές,μουσικη,ντοκιμαντέρ και αλλα ποσα που ξεχνάω. Οι Αμερικανοι κάνουν donate 20 δολάρια το τρίμηνο σε ένα site όπως το αντιστιχο rapidshare παλια. Και κατεβάζουν τα πάντα με αυτόν τον τρόπο.

Επεξ/σία από asdfaster
  • Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Παίζει να είμαι και ο μοναδικός που δεν έχω δει ούτε και θα δω αυτή την σειρά που θυμίζει Λάμψη και καλημέρα Ζωή του Φώσκολου που είχαν 8.000 επεισόδια.

Εφόσον δεν έχεις δει τίποτα ότι και να λες είναι μπούρδες κατσαρές. Ο συνήθης ξερόλας. 

• Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, chill είπε

Γιατί ως γνωστών αν το είδατε νόμιμα θα άλλαζε το περιεχόμενο του επεισοδίου κ το μέτριο θα γινόταν επεισοδιάρα. 

Και φυσικά μια ανακοίνωση που αφορά το GoT γέμισε με τους κλασσικούς μουρίνιο special ones posters "ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ". Καλά κάνετε και δεν το βλέπετε αλλά... στις μπάλες του Varys :-)

Τι σχέση έχει αυτό; Δεν εννοώ αυτό. Εννοώ η γκρίνια που έχουμε ενώ "κλέβουμε" κάτι να ζητάμε και τα ρέστα από πάνω.

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, possiz είπε

Εφόσον δεν έχεις δει τίποτα ότι και να λες είναι μπούρδες κατσαρές. Ο συνήθης ξερόλας. 

Μηπως εσυ λες μπουρδες κατσαρες και δεν απαντας σε παιδακι αλλα σε σχεδον 50 χρονων ανθρωπο.

Το να μην γουσταρω να την δω επειδη δεν μου αρεσει που βγαζουν ολο νεους κυκλους επεισοδιων  δεν παιζει ε;

Το οτι οταν ξεκινησε εδω στο Nova ο πρωτος κυκλος και ενω ειχα πει κατσε να το δω εμαθα οτι στην Αμερικη ειχε ξεκινησει ο τριτος κυκλος και ειπα αστο θα την βαρεθω ουτε αυτο δεν παιζει ε;

Το ξερολας που το ειδες εγραψα καπου οτι ειναι μαπα η οτι ξερω κατι με την ταινια; Απλα εγραψα οτι μου θυμιζει δυο ελληνικες σειρες που δεν ελεγαν να τελειωσουν, στα επεισοδια εκανα αναφορα οχι στην ποιοτητα ουτε στο θεμα της ταινιας.

Αν ηταν τριλογια οπως ο Αρχοντας ευχαριστως θα την εβλεπα και εγω και τα παιδια μου.

Εσυ μπορει να εισαι μονος σου και να εχεις χρονο να δεις και σειρα με δεκα χιλιαδες επεισοδια αλλα εγω με οικογενεια και τρια παιδια το ελευθερος χρονος ειναι κατι που εχει αχνοσβηστει απο το λεξιλογιο μου.

• Confused 10
  • Sad 3
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, NamelessDead είπε

Σταματήστε τις ανοητες δικαιολογίες για την πειρατεία. Η Nova είχε το GoT την ιδια ωρα που παίχτηκε στις ΗΠΑ και το ξαναδειχνει σε 500 επαναλήψεις για οσους δεν μπορουν να το δουν τα ξημερώματα. Υπάρχουν δεκάδες νομιμοι τροποι να δεις κατι. Δεν θα αποτρέψω κανενα απο το να κάνει πειρατεία αλλά τουλάχιστον μην λεμε οτι θελουμε

Υπάρχει και κόσμος που δεν έχει  50 euro για nova. Δώστου εσύ να βάλει να μην υπάρχει πειρατεία. Ελεος πια με την κλάψα για τα torrents και την "πειρατεία"

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι ο  μονος που ειδε την πρωτη σεζον απο περιεργεια, δινοντας του μια ευκαιρια, και τις υπολοιπες θα τις δω μονο αν με πληρωσει καποιος?

Ρε δειτε Vikings να στανιαρετε 😋

Επεξ/σία από ardi21
  • Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Δεν έχω δει ποτέ μου game of thrones 

Γατάκια.... 

Λες και εσυ μπουρδες κατσαρες και εισαι ξερολας σαν εμενα.
:P
:lol:

• Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Παίζει να είμαι και ο μοναδικός που δεν έχω δει ούτε και θα δω αυτή την σειρά που θυμίζει Λάμψη και καλημέρα Ζωή του Φώσκολου που είχαν 8.000 επεισόδια.

χα χα τι λες ρε μεγαλε.......χμ αν και η λαμψη ειχε δρακο

• Like 1
Δημοσ.

Νταξει οι σκηνές με τους δράκους κ μερικές μάχες έχουν πολύ φάση για τον όλο χαβαλέ.  Όλο το υπόλοιπο είναι όντως επιπέδου Φώσκολος. Κανένα απολύτως ενδιαφέρον.

• Confused 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...