randomcat Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 44 λεπτά πριν, xristos97 είπε Είμαι ο μόνος που δεν έχει δει ούτε ένα trailer; Έχω κάνει μερικές προσπάθειες μετά από πρήξιμο φίλων να δω μερικά επεισόδια. Πολύ βαρετή σειρά. Αλλά το περίμενα. Το ίδιο hype υπήρχε και για το Lost κάποτε, και ήταν μια μπούρδα. 1 1 2 4
Δημοφιλής ανάρτηση Sethiros Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Το να κάνετε hating σε κάτι δημοφιλές δεν σας κάνει ενδιαφέροντες ανθρώπους. Βέβαια σας βρίσκω πιο λογικούς από αυτούς που γράφουν ότι δεν ήταν καλό το 1ο επεισόδιο της φετινής σεζόν. 24 9
Retromaniac Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Spoiler Alert: Ήταν σάπιο. Εντάξει τα πρώτα επεισόδια κάθε σεζόν δεν λένε και πολλά αλλά αυτό παραήταν. Και ήταν και μικρό σε διάρκεια. Αφού είναι μόνο 6 επεισόδια σε αυτή τη σεζόν, πρέπει να είναι όλα καλά.. Φαντάζομαι πειρατικό το είδες... Από αυτούς που κράζουν τα windows ενώ τα έχουν πειρατικά; 1 ώρα πριν, Psyber είπε να μη μιλανε όλοι για αυτη τη μα@ακία γίνεται; κανά add on που να μπλοκάρει ταργκάρυεν dracaris και λοιπά ξεράσματα υπάρχει; Εγώ ψάχνω addon να μπλοκάρω αυτούς που πετάγονται και θέλουν addon για να το μπλοκάρουν 1
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 49 minutes ago, coffeex said: 😛 17 minutes ago, calico said: -1 😛 but why?
stryder Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δεν έχω δει καν το πρώτο επεισόδιο του πρώτου κύκλου :( 1
KilliK Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) εγω μονο τις γυμνες σκηνες εχω δει στα γνωστα μερη. αν θελω να δω την σειρα, ..θα διαβασω τα βιβλια. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από KilliK 1
StigmaX Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, asdfaster είπε HBO Δεν εχει όλος ο κόσμος σπίτι του το κανάλι σου να βλέπει got. Αναγκαστικά θα πάει σε torrent οποιος θέλει δει. Στην Αμερική που είμαι ok πατάς ένα κουμπί και το βλέπεις live εκείνη την στιγμή. Οποιος όμως είναι ευρώπη κίνα ρωσία τι κάνει? θα πάει να κάνει donate στην αντίστοιχη εταιρία σαν το netflix που έχει το got για να το δει? Δεν....😂🤣 Το έχει η Nova ταυτόχρονα με την Αμερική. 1
aris1986 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Εδώ και να ήθελες δεν μπορείς να το δεις. Θέλει VPN αμερικανικό iP και αγορά HBO. Οπότε... Και εγώ πειρατής ξανάγινα!
afantos Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 γκαντεμιά που λόγω θεματολογίας δεν μπορούν να κάνουν γκρίζα διαφήμιση. Η Σάνσα φορά προβειά αρκούδας αρμανι ενώ ο Τζον τρέχει πιο γρήγορα και από δράκο με να νέα του Νικε....
spectaculator Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, poulinos είπε +1 + another 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, asdfaster είπε HBO Δεν εχει όλος ο κόσμος σπίτι του το κανάλι σου να βλέπει got. Αναγκαστικά θα πάει σε torrent οποιος θέλει δει. Στην Αμερική που είμαι ok πατάς ένα κουμπί και το βλέπεις live εκείνη την στιγμή. Οποιος όμως είναι ευρώπη κίνα ρωσία τι κάνει? θα πάει να κάνει donate στην αντίστοιχη εταιρία σαν το netflix που έχει το got για να το δει? Δεν....😂🤣 Σταματήστε τις ανοητες δικαιολογίες για την πειρατεία. Η Nova είχε το GoT την ιδια ωρα που παίχτηκε στις ΗΠΑ και το ξαναδειχνει σε 500 επαναλήψεις για οσους δεν μπορουν να το δουν τα ξημερώματα. Υπάρχουν δεκάδες νομιμοι τροποι να δεις κατι. Δεν θα αποτρέψω κανενα απο το να κάνει πειρατεία αλλά τουλάχιστον μην λεμε οτι θελουμε
jmirko15 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, NamelessDead είπε Σταματήστε τις ανοητες δικαιολογίες για την πειρατεία. Η Nova είχε το GoT την ιδια ωρα που παίχτηκε στις ΗΠΑ και το ξαναδειχνει σε 500 επαναλήψεις για οσους δεν μπορουν να το δουν τα ξημερώματα. Υπάρχουν δεκάδες νομιμοι τροποι να δεις κατι. Δεν θα αποτρέψω κανενα απο το να κάνει πειρατεία αλλά τουλάχιστον μην λεμε οτι θελουμε Μπορεί κάποιος να μην το ξέρει αυτό (το αφήνω σαν ενδεχόμενο at least).
aris1986 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 34 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Φαντάζομαι πειρατικό το είδες... Από αυτούς που κράζουν τα windows ενώ τα έχουν πειρατικά; Εγώ τι θύμα που πλήρωσα κλειδακι 10€ από τα σάιτ που μας τα επριξαν και μετά από 2 μέρες ήτανε πιασμένο, τι να πω...; Τελικά kms activator και ηρέμησα!
chill Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 28 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Φαντάζομαι πειρατικό το είδες... Από αυτούς που κράζουν τα windows ενώ τα έχουν πειρατικά; Γιατί ως γνωστών αν το είδατε νόμιμα θα άλλαζε το περιεχόμενο του επεισοδίου κ το μέτριο θα γινόταν επεισοδιάρα. Και φυσικά μια ανακοίνωση που αφορά το GoT γέμισε με τους κλασσικούς μουρίνιο special ones posters "ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ". Καλά κάνετε και δεν το βλέπετε αλλά... στις μπάλες του Varys 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις