tornado Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Sethiros είπε Ξέρω προσωπικά μια Βουλγάρα οπότε αν θες μπορείς να μου το στείλεις. Βέβαια θα κοιμάται τώρα οπότε από αύριο. οκ αν δεν βρω κατι πιο βολικο θενκς 1
e-tic Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, tornado είπε μηπως κανεις ξερει να διαβαζει βουλγαρικα? εχω ενα κειμενο πεντε γραμμων (μαλλον) βουλγαρικα και δεν βρισκω καποιον να ξερει να καταλαβω τι λεει. Καθαρά Βουλγάρικα δεν ξέρω, αλλά επειδή είναι πολύ συγγενικά με τα Ρώσικα ίσως να μπορέσω να σε βοηθήσω. Στείλε με ομ την εικόνα για να την δώ.
tornado Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, e-tic είπε Καθαρά Βουλγάρικα δεν ξέρω, αλλά επειδή είναι πολύ συγγενικά με τα Ρώσικα ίσως να μπορέσω να σε βοηθήσω. Στείλε με ομ την εικόνα για να την δώ. βασικα μαλλον ειναι σερβικα.... τωρα τι διαφορα εχουν σκοτος.
lazkalai Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, e-tic είπε Καθαρά Βουλγάρικα δεν ξέρω, αλλά επειδή είναι πολύ συγγενικά με τα Ρώσικα ίσως να μπορέσω να σε βοηθήσω. Στείλε με ομ την εικόνα για να την δώ. δύσκολο, έχω προσπαθήσει πολλές φορές να διαβάσω τις ετικέτες του jumbo αλλά δεν βγάζει νόημα καθόλου.
tornado Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 οκ ευχαριστω για την βοηθεια οπως και να εχει
Miracle Worker Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Στο google translate μπορείς να βάλεις το αντίστοιχο πληκτρολόγιο και αν το γράψεις μόνος σου ότι γλώσσα είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα