nikolakisxt Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Καλησπερα σε ολους Το παμπαλαιο συστημα μου αποτελειται απο: Core Duo E6850,Ddr3 5gb,Amd HD5450 1gb ddr3,500gb hdd,Windows 7 64bit συνδεδεμενα σε μια Samsung 55' FHD Δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα μεχρι χτες που εγκατεστησα εναν ssd στην θεση του μηχανικου hdd και απο τοτε εχω screen tearing στο youtube σε chrome και σε Opera Οσο ειχα τον μηχανικο δισκο δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.... Δοκιμασα να αλλαξω ρυθμισεις στην καρτα γραφικων και στους browsers χωρις επιτυχια ομως..Ξαναεβαλα τον παλιο μηχανικο δισκο και δεν ειχα screen tearing... Καμια ιδεα το τι μπορει να το προκαλει αυτο?
jerry banana Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 44 λεπτά πριν, nikolakisxt είπε Καλησπερα σε ολους Το παμπαλαιο συστημα μου αποτελειται απο: Core Duo E6850,Ddr3 5gb,Amd HD5450 1gb ddr3,500gb hdd,Windows 7 64bit συνδεδεμενα σε μια Samsung 55' FHD Δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα μεχρι χτες που εγκατεστησα εναν ssd στην θεση του μηχανικου hdd και απο τοτε εχω screen tearing στο youtube σε chrome και σε Opera Οσο ειχα τον μηχανικο δισκο δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.... Δοκιμασα να αλλαξω ρυθμισεις στην καρτα γραφικων και στους browsers χωρις επιτυχια ομως..Ξαναεβαλα τον παλιο μηχανικο δισκο και δεν ειχα screen tearing... Καμια ιδεα το τι μπορει να το προκαλει αυτο? Ο SSD αφού όταν είχες τον hdd δεν συνέβαινε το πρόβλημα. Δες τον SSD σε υπολογιστή άλλο εάν έχεις, αλλιώς μιλά με τον πωλητή που σου έδωσε το SSD ότι είναι χαλασμένο.
asmilon Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Εκανες clone τον παλιο δισκο στον SSD ή απλα περασες νεα Windows; Στην δευτερη περιπτωση, εχεις βαλει ολους τους σχετικους driver;
nikolakisxt Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Τον ssd τον αγόρασα καινούργιο από eshop Όχι έκανα καθαρή εγκατάσταση στον ssd.. Δοκίμασα με μια λίγο καλύτερη κάρτα γραφικών και το πρόβλημα φαίνεται να εξαφανίστηκε
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μήπως δεν είχες περάσει drivers γραφικών? Τι ακριβώς πείραξες στις ρυθμισεις της κάρτας?(Της προηγούμενης δηλαδή) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα