Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά είπανε ότι το σύστημα μόνο του ανανεώνει EIKONIKA για να μην χάσω αυτήν την προσφορα.........(έως 24mbps και έβλεπα 10mbps,τέτοια προσφοραρα)

Εγώ βέβαια έχω όνομα και ώρα που έγινε ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ.

Κάνανε φανερή ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ γιατί στέλνανε πριν αλλες ειδοποιήσεις για το τι θα γίνει με την λήξη.......και σίγουρα όχι ..........αυτόματη ανανεωση.

Είμαι τελείως ελευθερος να συνεχίσω σε αυτό των 19€ 24mbps,στα 23€ 30mbps(πιθανώς την ταχύτητα που βλέπω τώρα αφού έχουν ελεύθερη την γραμμή και βλέπω 1,4mbps)η να πάω σε άλλη εταιρία.......

• Moderators
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, alexioannou είπε

Τελικά είπανε ότι το σύστημα μόνο του ανανεώνει EIKONIKA για να μην χάσω αυτήν την προσφορα.........(έως 24mbps και έβλεπα 10mbps,τέτοια προσφοραρα)

Κάνανε φανερή ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ γιατί στέλνανε πριν αλλες ειδοποιήσεις για το τι θα γίνει με την λήξη.......και σίγουρα όχι ..........αυτόματη ανανεωση.

Είμαι τελείως ελευθερος να συνεχίσω σε αυτό των 19€ 24mbps,στα 23€ 30mbps(πιθανώς την ταχύτητα που βλέπω τώρα αφού έχουν ελεύθερη την γραμμή και βλέπω 1,4mbps)η να πάω σε άλλη εταιρία.......

Τελικά δεν απαντάς όμως, είναι δικιά σου σύνδεση? Του ανηψιου σου? Η δικιά σου και κλέβεις τον ΟΤΕ βάζοντας το πάσο του ανηψιου για να περνεις την εκτωση

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει καμια σημασία ................???????????????????

Το θεμα ειναι η ψεύτικη ανανεωση απο τον οτε και κατι μου λεει οτι δεν ουτε ο πρωτος αλλα ουτε και ο τελευταιος που την παταει

Επεξ/σία από spyros007
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexioannou είπε

(έως 24mbps και έβλεπα 10mbps,τέτοια προσφοραρα)

καλώς ήρθες στον κόσμο του adsl.

Αν μετά από 15+ χρόνια πρέπει ακόμη να συζητάμε για τις απώλειες και τη διαφορά ονομαστικής/πραγματικής ταχύτητας τοτε κλάφτα.

• Moderators
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, spyros007 είπε

Εχει καμια σημασία ................???????????????????

Το θεμα ειναι η ψεύτικη ανανεωση απο τον οτε και κατι μου λεει οτι δεν ουτε ο πρωτος αλλα ουτε και ο τελευταιος που την παταει

Τα μυνηματα έχουν ασυνεχειες και τα λέει μπερδεμένα αυτόματη ανανέωση δεν γίνεται γυρνάει είτε σε αορίστου με αρχική τιμή, είτε αορίστου με την τιμή προσφοράς για κάποιους μήνες (ανάλογα την αρχική σύμβαση)

ξες πόσος κόσμος για να μην το ζαλίζουν όταν περνούν τηλέφωνο λένε ναι σε όλα?

Αν πήρε στον ανηψιο για προσφορά και ο ανηψιος έλεγε ναι ναι ναι σε ότι του έλεγαν δεν φταει η "κακιά" το cosmote

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, alexioannou είπε

στο χα πει απο το πρωτο ποστ αλλα εσυ μπηκες να κραξεις :P

δηλαδη οτι σου δινουν χαμηλοτερη τιμη ενω παραμενεις αοριστου ειναι και εναντιον του πελατη τωρα?

και κωλοτουμπα ενω στο ειχα πει προκαταβολικα οτι κατι τετοιο θα ισχυει? οκ....

φυσικα δεν ειναι υποχρεωμενοι να παρουν καμια συγκαταθεση εφοσον απλως σου μειωνουν τη τιμη χωρις να σε δεσμευουν... αμα δε σ αρεσει η προσφορα  φευγεις και αμα θες να πληρωσεις περισσοτερα επειδη δεν σου αρεσει η χαμηλοτερη τιμη,  λογικα το κανονιζουν:P

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Τελικά δεν απαντάς όμως, είναι δικιά σου σύνδεση? Του ανηψιου σου? Η δικιά σου και κλέβεις τον ΟΤΕ βάζοντας το πάσο του ανηψιου για να περνεις την εκτωση

Το βρηκες......αητος.......

Πληρωνω την συνδεση του ανηψιου μου.

Τα λεφτα μου ομως θα πληρωνουν οτι αξιζει.......και ανταποκρινεται στα συμβολαια.....

5 ώρες πριν, zanskou είπε

καλώς ήρθες στον κόσμο του adsl.

Αν μετά από 15+ χρόνια πρέπει ακόμη να συζητάμε για τις απώλειες και τη διαφορά ονομαστικής/πραγματικής ταχύτητας τοτε κλάφτα.

Αν ο πελατης ΠΡΩΤΑ εβλεπε την ταχυτητα και μετα υπεγραφε το συμβολαιο δεν θα υπηρχαν οι εταιριες......

Συμφωνα με τον τεχνικο του αυτο το "μεχρι 24mbps" κραταει ορθιες τις ετσιριες........

4 ώρες πριν, rofl είπε

στο χα πει απο το πρωτο ποστ αλλα εσυ μπηκες να κραξεις :P

δηλαδη οτι σου δινουν χαμηλοτερη τιμη ενω παραμενεις αοριστου ειναι και εναντιον του πελατη τωρα?

και κωλοτουμπα ενω στο ειχα πει προκαταβολικα οτι κατι τετοιο θα ισχυει? οκ....

φυσικα δεν ειναι υποχρεωμενοι να παρουν καμια συγκαταθεση εφοσον απλως σου μειωνουν τη τιμη χωρις να σε δεσμευουν... αμα δε σ αρεσει η προσφορα  φευγεις και αμα θες να πληρωσεις περισσοτερα επειδη δεν σου αρεσει η χαμηλοτερη τιμη,  λογικα το κανονιζουν:P

Οτι ναναι......σιγουρα κοσμοτε δουλευεις γιατι και αυτοι οτι ναναι.

Εχω φωτοτυπια στα χερια μου οτι εκανε η ταδε τηλεφωνικη ανανεωση στις 08:22 το πρωι στις 18/4 ενω η συνδεση μου εληγε 2 μερες μετα.........

Μεχρι τις 20 μου ελεγαν να περασω να ανανεωσω,διακοψω,αναβαθμισω.

Με την ληξη του συμβολαιου και αν δεν πσρουσιαζομουν,εχω τα ενημερωτικα τους sms,θα πηγαινα σε προγραμμα των 30€........

Το μονο που επιασε τοπο καποιες απειλες μου για νομικες κινησεις......

Οι επαναλαμβανομενες κλησεις απο 13888 προς σε εμενα που τελικα κστεληξαν ως.......αυτοματη ανανεωση και οτι δεν εxω υποχρεωσεις απεναντι τους.

THE END.

Στις 20/4/2019 στις 9:49 ΜΜ, Inuyasha είπε

Έχασα την μπάλα, λες ότι το τηλέφωνο ίντερνετ είναι του ανηψιου σε φοιτητικό πακέτο και μετά γράφεις ότι το τηλέφωνο είναι στο όνομα σου, ξεκαθάρισε πρώτα το παίζει και μετά γράψε και σε εμάς μήπως βγάλουμε άκρη

Το ιντερνετ το διαλεξε ο ανηψιος.

Πηγαμε με το φοιτητικο του πασο να κανουμε την συνδεση στην προσφορα που ειχαν........

Σαν τηλεφωνο επικοινωνιας με κοσμοτε μιας και το πληρωνα εγω,ειχα δωσει το δικο μου κινητο.

Δεν ειναι πολυπλοκο σαν την ελληνικη διαστημικη υπηρεσια........

Επεξ/σία από alexioannou
  • Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, alexioannou είπε

Το βρηκες......αητος.......

Πληρωνω την συνδεση του ανηψιου μου.

Τα λεφτα μου ομως θα πληρωνουν οτι αξιζει.......και ανταποκρινεται στα συμβολαια.....

Αν ο πελατης ΠΡΩΤΑ εβλεπε την ταχυτητα και μετα υπεγραφε το συμβολαιο δεν θα υπηρχαν οι εταιριες......

Συμφωνα με τον τεχνικο του αυτο το "μεχρι 24mbps" κραταει ορθιες τις ετσιριες........

Οτι ναναι......σιγουρα κοσμοτε δουλευεις γιατι και αυτοι οτι ναναι.

Εχω φωτοτυπια στα χερια μου οτι εκανε η ταδε τηλεφωνικη ανανεωση στις 08:22 το πρωι στις 18/4 ενω η συνδεση μου εληγε 2 μερες μετα.........

Μεχρι τις 20 μου ελεγαν να περασω να ανανεωσω,διακοψω,αναβαθμισω.

Με την ληξη του συμβολαιου και αν δεν πσρουσιαζομουν,εχω τα ενημερωτικα τους sms,θα πηγαινα σε προγραμμα των 30€........

Το μονο που επιασε τοπο καποιες απειλες μου για νομικες κινησεις......

Οι επαναλαμβανομενες κλησεις απο 13888 προς σε εμενα που τελικα κστεληξαν ως.......αυτοματη ανανεωση και οτι δεν εxω υποχρεωσεις απεναντι τους.

THE END.

Το ιντερνετ το διαλεξε ο ανηψιος.

Πηγαμε με το φοιτητικο του πασο να κανουμε την συνδεση στην προσφορα που ειχαν........

Σαν τηλεφωνο επικοινωνιας με κοσμοτε μιας και το πληρωνα εγω,ειχα δωσει το δικο μου κινητο.

Δεν ειναι πολυπλοκο σαν την ελληνικη διαστημικη υπηρεσια........

Σε πιανου ονομα ειναι η συνδεση μας νοιαζει οχι πιανου τηλεφωνο εχουν ειναι στο ονομα σου η οχι ? αν ειναι στο ονομα σου πανε κανε οτι θελεις αν ειναι στο ονομα του ανηψιου ρωτα μηπως τον πηραν τηλεφωνο  και για να τους ξεφωρτωθει ελεγε ναι παντου για να τους ξεφωρωθει

το ποιος πληρωνει μια συνδεση δεν εχει καμια σημασια , ειναι στο δικο σου ονομα η στου ανηψιου ? αν ειναι στο δικο σου παρε και πανε διακοπη εφοσον δεν περνεις 24 οπως λες (αν και οπως αναφερθηκε πιο πανω εδω και 10+ χρονια λεμε τα ιδια και τα ιδια για το πως δουλευει το adsl σε ολο το πλανητη , δεν ειναι κατι που εφτιαξε ο οτε αποκλειστηκα για την ελλαδα)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Inuyasha είπε

Σε πιανου ονομα ειναι η συνδεση μας νοιαζει οχι πιανου τηλεφωνο εχουν ειναι στο ονομα σου η οχι ? αν ειναι στο ονομα σου πανε κανε οτι θελεις αν ειναι στο ονομα του ανηψιου ρωτα μηπως τον πηραν τηλεφωνο  και για να τους ξεφωρτωθει ελεγε ναι παντου για να τους ξεφωρωθει

το ποιος πληρωνει μια συνδεση δεν εχει καμια σημασια , ειναι στο δικο σου ονομα η στου ανηψιου ? αν ειναι στο δικο σου παρε και πανε διακοπη εφοσον δεν περνεις 24 οπως λες (αν και οπως αναφερθηκε πιο πανω εδω και 10+ χρονια λεμε τα ιδια και τα ιδια για το πως δουλευει το adsl σε ολο το πλανητη , δεν ειναι κατι που εφτιαξε ο οτε αποκλειστηκα για την ελλαδα)

Συμφορίτη σου έγραψε τι έγινε, δεν πήραν κανέναν ανηψιό τηλέφωνο. Σου εξηγεί κιόλας ότι για επικοινωνία έχουν το δικό του κινητό.

@alexioannou 'Εχει συμβεί σε γνωστό μου το ίδιο πράγμα, τον παίρνουν τηλ μια εβδομάδα πριν λήξει το συμβόλαιο και του λένε, με την ταχύτητα που έχετε είστε ικανοποιημένος και λέει αυτός ναι. Είχαν αυτή την κλήση σαν συμφωνητικό για αναννέωση. Έχουμε πει αρκετές φορές για τις τακτικές τους.

• Moderators
Δημοσ.

Είναι ακριβώς αυτό που είπα εγώ αν σας περνούν τηλέφωνο και βαριέστε να ακούτε τιυκενε και λέτε ναι ναι ναι είναι δικό σας θέμα για την ανανέωση ρωτάνε είστε ο τάδε, ναι, είστε ο κάτοχος της γραμμής ναι, είστε ευχαεηστημενη μευτι πρόγραμμα που προσφέρουμε, ναι, να ή ανανέωση μόλις έγινε και είπατε ίσα ίσα 3 ναι και τίποτα άλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...