Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αύριο λήγει το συμβολαιο.19€ τον μήνα.

Φοιτητικο.

Μας είχαν στειλει πολλές φορές ότι όταν λήξει θα μπει σε πρόγραμμα 30€.

Ξεκίνησα λοιπόν εχθές με τον ανηψιο,του το πληρωνω εγώ,να ψάχτουμε μήπως αλλάξουμε εταιρία διότι 1 χρόνο τα 24mbps του συμβολαίου ήταν 9-11mbps.

Με έκπληξη διαπίστωσα ότι χθες το πρωί στις 8:22 κάποια Λ.......... έκανε ανανέωση την συνδεση !!!!!

Πήρα στο τηλεφωνικό όπου ένα από τα ........επιχειρήματα ήταν "είναι συμφέρουσα η σύνδεση και κρίμα να την χάνατε".

Σήμερα Παρασκευή περνώ τηλ από το πρωί και δεν το σηκώνει κανείς.....

50 λεπτά αναμονή,42 λεπτά αναμονή,1 ώρα και 6 λεπτα αναμονής.

Τι γίνεται???????

Δημοσ.

Τιποτα , αν δεν σου αρεσει η τιμή πας αλλου,  εφοσον εσυ πουθενα δεν φαίνεσαι να εχεις κάνει η να εχει δεχτεί την ανανεωση .

Τα 19 ευρω αν ειναι πακέτο με κινητα και σταθερα τοτε ειναι καλα ... δεν μας ειπες ομως σε ποιο δίκτυο εισαι 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, darkman είπε

Τιποτα , αν δεν σου αρεσει η τιμή πας αλλου,  εφοσον εσυ πουθενα δεν φαίνεσαι να εχεις κάνει η να εχει δεχτεί την ανανεωση .

Τα 19 ευρω αν ειναι πακέτο με κινητα και σταθερα τοτε ειναι καλα ... δεν μας ειπες ομως σε ποιο δίκτυο εισαι 

Κοσμοτε.

Είναι ίντερνετ με σταθερό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντα τα συμβολαια μετατρεπονται σε αοριστου και δεν διακοπτεται η συνδεση. εκτος κι αν σου πουν οτι εχεις νεα χρονικη δεσμευση δεν βλεπω κανενα θεμα. αν σου πουν οτι εχεις νεα δεσμευση τοτε αμφισβητηση

και αυτο το λεω γιατι νομιζω οτι στο φοιτητικο υπαρχει η ιδιαιτεροτητα οτι μετα τη ληξη γυριζουν στη μειωμενη τιμη αλλα αοριστου.

και αυτο ειναι απολυτως θεμιτο και υπερ του καταναλωτη αν ειναι ετσι.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
2 hours ago, rofl said:

παντα τα συμβολαια μετατρεπονται σε αοριστου και δεν διακοπτεται η συνδεση. εκτος κι αν σου πουν οτι εχεις νεα χρονικη δεσμευση δεν βλεπω κανενα θεμα. αν σου πουν οτι εχεις νεα δεσμευση τοτε αμφισβητηση

και αυτο το λεω γιατι νομιζω οτι στο φοιτητικο υπαρχει η ιδιαιτεροτητα οτι μετα τη ληξη γυριζουν στη μειωμενη τιμη αλλα αοριστου.

και αυτο ειναι απολυτως θεμιτο και υπερ του καταναλωτη αν ειναι ετσι.

Στην Vodafone μετατρέπονται μεν σε αορίστου αλλά στο site γράφει οτι η έκπτωση που έχεις είναι μέχρι την xx ημερομηνία. Αυτή είναι συνήθως 2 χρόνια μετά την ημερομηνία λήξης του συμβολαίου. Προφανώς και δεν είναι δεσμευτικό όπως είπες και από οτι μου έχουν πει μπορούν θεωρητικά να αναιρέσουν την έκπτωση όποτε θέλουν(άλλο αν δεν το κάνουν).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανονικα στον οτε δεν γινεται ετσι, αλλα στα φοιτητικα νομιζω οτι ειχα δει να αναφερεται απο παιδι αυτο που λεω. τωρα αν ειναι αοριστου μεν αλλα με εκπτωση για καποιο περιορισμενο διαστημα οπως λες εσυ, δεν το γνωριζω. σε καθε περιπτωση θα πρεπει να τους καλεσει να του πουν τι ισχυει

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Έχω μυνήματα τους ότι με την λήξη του εν λόγω πακέτου 19€ θα είχα μετά χρέωση 30€ τον μήνα......

Σήμερα έμαθα,Γερμανό,ότι ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΗλΕΦΩΝΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ,κάτι φυσικά που είναι στην σφαίρα της φαντασίας τους αφού σκοπεύαμε η να πάμε σε 50αρα του κόσμοτε η άλλης εταιρίας.......

Θεωρώ αστείο με 19€ να βλέπω ταχύτητα το 2019 1mbps όταν στα 26€ πας σε άλλες ταχύτητες.

*Μόνο τον τελευταίο μήνα που ήρθανε τεχνικοί και έχουν αφήσει ξεκλειδωτη την γραμμή έβλεπα μέχρι 1.4mbps.

Στην γειτονιά μου,Αιγάλεω,η wind πρόσφατα έστησε καφαο για μεγάλες ταχύτητες .....200μ από το σπίτι μου.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, alexioannou είπε

Σήμερα έμαθα,Γερμανό,ότι ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΗλΕΦΩΝΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ,κάτι φυσικά που είναι στην σφαίρα της φαντασίας τους αφού σκοπεύαμε η να πάμε σε 50αρα του κόσμοτε η άλλης εταιρίας.......

Να καλέσει ο κάτοχος γραμμής (και μόνο) και να ρωτήσει πότε φαίνεται (ημέρα και ώρα) να έγινε η ανανέωση. Κάτι που φαίνεται. Εφόσον αμφιβάλει, τότε να ζητήσει την ακρόαση της κλήσης και θα του απαντήσουν σε ε'υλογο χρονικό διάστημα.
Εσύ, που αν κατάλαβα καλά δεν είσαι ο κάτοχος, φυσικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Δημοσ.

Ναι.ειναι στον  ανηψιο μου τον φοιτητή.

Εγώ το πληρώνω.

Από την στιγμή που δεν έχω υπογράψει,η πει οτιδήποτε τηλεφωνικά πιο πολύ μοιάζει με ΑΠΑΤΗ εκ μέρους τους.

Απάτη ήταν η όλη παροχή τους.

Σε 2 Γερμανός μου είπαν ότι δεν το έχουν ξανακουσει.......

Δημοσ.

Καλύτερα κατευθείαν σε κατάστημα Cosmote και όχι Γερμανού..

Πήγα πρόσφατα να κάνω την SIM μου mini-sim σε Γερμανο γιατί δεν είχανε στην Cosmote sims (κατάντια) την επόμενη μέρα με τρελάνανε στα τηλέφωνα για προσφορά από cosmote πάνω από 3 τηλ. την ημέρα για μια βδομάδα, έχουν παραγίνει και δεν τους ελέγχει κανείς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alexioannou είπε

Ναι.ειναι στον  ανηψιο μου τον φοιτητή.

Εγώ το πληρώνω.

Από την στιγμή που δεν έχω υπογράψει,η πει οτιδήποτε τηλεφωνικά πιο πολύ μοιάζει με ΑΠΑΤΗ εκ μέρους τους.

Απάτη ήταν η όλη παροχή τους.

Σε 2 Γερμανός μου είπαν ότι δεν το έχουν ξανακουσει.......

Οκ, δεν άλλαζει κάτι σε όσα σου έγραψα πιο πριν σχετικά με το τι πρέπει να κάνει ο ανιψιός σου (και όχι φυσικά εσύ γιατί δεν είναι στο όνομα σου).

ΥΓ: α) στην ανανέωση δεν χρειάζεται υπογραφή αλλά αρκεί η προφορική συναίνεση (η οποία ηχογραφείται)
      β) δεν έχει σημασία αν εσύ έχεις πει κάτι (που δεν είσαι ο πελάτης και δεν την νοιάζει την εταιρία) αλλά ο κάτοχος γραμμής και μόνο που είναι ο ανιψιός σου.

(σε κάθε περίπτωση η διαδικασία είναι αυτή που ανέφερα παραπάνω)

Επεξ/σία από l337
  • Like 1
Δημοσ.

Μην κανεις καμια κίνηση ακομα  , ψαξε πρωτα να δεις τι θες....
Μετα σε ποια τιμη θα το βρεις και αν ειναι ποιο συμφέρουσα απο αυτο που εχεις και τοτε πραττεις τα ανάλογα. 

Δημοσ.

Το 

6 ώρες πριν, l337 είπε

Οκ, δεν άλλαζει κάτι σε όσα σου έγραψα πιο πριν σχετικά με το τι πρέπει να κάνει ο ανιψιός σου (και όχι φυσικά εσύ γιατί δεν είναι στο όνομα σου).

ΥΓ: α) στην ανανέωση δεν χρειάζεται υπογραφή αλλά αρκεί η προφορική συναίνεση (η οποία ηχογραφείται)
      β) δεν έχει σημασία αν εσύ έχεις πει κάτι (που δεν είσαι ο πελάτης και δεν την νοιάζει την εταιρία) αλλά ο κάτοχος γραμμής και μόνο που είναι ο ανιψιός σου.

(σε κάθε περίπτωση η διαδικασία είναι αυτή που ανέφερα παραπάνω)

Το τηλεφωνο το σταθερο της συνδεσης το εχω εγω.(ενας οροφος μας χωριζει).

Επισης στο συμβολαιο υπαρχει το δικο μου και μονο τηλεφωνο.

Απλα αυτοι βλεπουν φοιτητη και σου λενε αλλοι το πληρωνουν κανε ανανεωση.

Εχω στειλει e-mail ηδη να εξηγησουν το πως και το γιατι.

Δεν θα εχουν κατι να πουνε σε οποιαδηποτε λογικη βαση.

Η μηνυση στην εν λογω υπαλληλο γυριζει στο μυαλο μου.

Πολυ θρασσος......

• Moderators
Δημοσ.

Έχασα την μπάλα, λες ότι το τηλέφωνο ίντερνετ είναι του ανηψιου σε φοιτητικό πακέτο και μετά γράφεις ότι το τηλέφωνο είναι στο όνομα σου, ξεκαθάρισε πρώτα το παίζει και μετά γράψε και σε εμάς μήπως βγάλουμε άκρη

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...